reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

jagusiou-to rzeczywiście okropne babsko-co ja obchodzi kiedy się przychodzi, jak zechcesz to i w dniu porodu zamówisz! nie jej sprawa, ona jest od sprzedawanie a nie od komentarzy!
jak bedziesz miała w domku to daj zdjęcia.

reklama
dziewczynki-najważniejsze aby maluszkom było w wózkach wygodnie i dla nas je prowadzic a cena nie gra roli, obysmy tylko by ły zadowolone z zakupów, kurczę ja się obawiam, że w sklepie i tak niewystarczająco można obejrzeć wózek i tak do końca nie wiadomo czy się sprawdzi w terenie z naszą pociecha na pokładzie

Jagusiu , jak juz Ewan napisala to faktycznie jakies glupie bebsko w tym sklepie!!! Czlowiek kupuje wozek wtedy kiedy uwaza i nie powinno to nikogo interesowac a ta w sklepie powinna sie cieszyc ze moze scos sprzedac a nie zachowywac sie jakby odradzala!!! A co do praktycznosci wozka to pozostalo nam jedynie wyprobowac na nas i naszych dzieciach, bo jak Ewan piszesz w sklepie trudno sie zorientowac!!!

Ale okropne babsko skąd tacy ludzie się biorą ::)
Ja byłam w piątek w wózkowni i już wybrałam sobie wózeczek będzie to X lander XA gondola jest dosyć duża więc myślę ze może do zimy pojeździ sobie w niej dzidzia a jak nie to spacerówka też jest mięciutka i wygodna.Ola widziałam fotelik do landerów X car kosztuje 350zł ładnie wygląda ale wydaje mi sie taki trochę ciasny budka jest na napy :p więc taki sobie.Dostaniesz do wózia adaptery bo facet powiedział mi w sklepie że muszą być osobne do gondoli i osobne do fotelika koszt adapterów 31zł więc jeszcze nie tak źle.W sumie w tej hurtowni cały komplet X landera XA kosztuje 1650zł spacerówka gondola adaptery i fotelik chciałam zobaczyć X1 ale niestety nie mieli :(

AnnoU,my raczej kupimy fotelik Maxi Cosi,ale chyba też uzywany...nas wózek(gondolka+spacerówka) ze wszystkimi dodatkami typu moskitiery,pokrowce i folie przeciwdeszczowe,parasolka,adaptery wyniósł 1225 zł z przesyłką,mam nadzieję że będę zadowolona :)

Na pewno bedziecie zadowoleni :) my też chcemy kupić Maxi Cosi używany bo nowy trochę za dużo kosztuje jest sporo na allegro więc myślę że jakiś się wybierze.Jak Ci przyślą wózio to napisz bo jestem ciekawa jak wyglada :)

Przysłali mi już dzisiaj :) Chyba z pół godziny odpakowywałam go z metrów folii i kartonów ;D Ale jestem baaaaardzo zadowolona!!!!Wózio w super stanie,żadnej ryski,2 małe czarne kreseczki pod spodem gondolki,ale to od smaru chyba bo koła są łożyskowane, wśrodku gondola jak nowa,na zewnątrz też,najbardziej zszokowały mnie koła,wogóle nie są starte! Spacerówki sama nie złożę,czekam na męża bo jeszcze cos zepsuję ;) Tzn pokusiłam się o jej rozłożenie i robi się to dosłownie na klik,więc spoko. Kółka też Darek przymocuje :) A jak już wszystko złoży to będę do wieczora jeździć po domu i sie podniecać! Później wstawię fotki.

No i najważniejsze,że ktos bardzo dbał o wózek,tapicerka w żywym czerwonym kolorku,żadnych przebarwień ani plam i jeszcze elementy zdejmowane są wszystkie świeżo uprane :) cieszę się, że tak nam się trafiło.

Ale masz fajnie cieszę się że jesteś zadowolona z wózia.Mąż powiedział że mi kupi wózio dopiero jak urodzi się dzidzia bo narazie nie mamy gdzie go trzymać :)a po za tym,nasza córcia by chciała w nim lalki wozić pomimo że ma swoje dwa wózeczki ale wiadomo jak to jest z dziećmi ;) a tak to będzie nowiutki tez już się nie moge doczekać.Oluś jak będzie miała fotki to od razu wklejaj :)

reklama
ola tylko nie podniecaj sie za mocno wiesz czym to grozi u nas krazownikow hi hi strasznie sie ciesz ze nie trafiłas na jakis bubel i ze wozek spełnił twoje oczekiwania jak juz sie nacieszysz to przyslij fotki wstyd sie przyznac ale nie mam pojecia jak te wozki wygladaja pozdrowionka

Do góry