reklama
Co do wagio to mutsy nie nalezy do najlzejszych ale rechabilituje sie swoja zwrotnoscia! bardzo lekko sie prowadzi Nie wiem teraz dokladnie ile wazy ale sprawdze to dla was! Co do trzykolowego Mutsy to owszem macalam i tez jest fajniutki i lekko sie prowadzi ale jak dla mnie ma zbyt skomplikowana rame i nie jest juz taki sam jak ten czterokolowy! Ale ogolnie jest ladny i moze gdyby nie moje widzi mi sie to kupilibysmy go, bo moj kristi chcial trzykolowca!
Wózek MUTSY UrbanRider kolor Sport 14 2499,00zł
Wózek głęboko-spacerowy holenderskiej firmy MUTSY na stelażu UrbanRider
Jest to elegancki wózek o nowoczesnej stylistyce. Stelaż wykonany z aluminium jest bardzo lekki a zarazem wyjątkowo stabilny i mocny.
Charakterystyczną cechą tego modelu jest skrętna tylna oś, którą można odblokować lub zablokować jednym ruchem nogi. Przy zablokowanym mechanizmie mamy tradycyjny wózek o sztywnej osi, który bardzo dobrze sprawdza się w wyjątkowo nierównym terenie lub na długich prostych trasach. Jeżeli wybieramy się na spacer tam, gdzie często trzeba skręcać, idealnym rozwiązaniem jest tylna skrętna oś, dzięki której znacznie zmniejszamy promień skrętu. Dodatkowo UrbanRider posiada duże pompowane koła zdejmowane i zakładane jednym ruchem ręki, teleskopową regulację wysokości rączki w zakresie od 92 do 114 cm, duże pompowane koła, pompkę do kół oraz koszyk na zakupy.
Gondola jak i siedzisko spacerowe wykonane są z najlepszej jakości materiałów. Zarówno gondola jak i spacerówka posiadają oddzielnie odpowiednio dopasowane budki i przykrycia na nóżki. Ponadto spacerówka bardzo dobrze rozkłada się do pozycji leżącej, posiada regulację podnóżka, pięciopunktowe pasy i pałąk.
DANE TECHNICZNE :
Waga podwozia : 11,75 kg >li> Waga gondoli : 4,5 kg
Waga spacerówki : 4,5 kg
Wymiary podwozia po złożeniu – bez kół : 98,5 x 52 x 17 cm
Wymiary podwozia po złożeniu – z kołami : 103 x 65 x 30 cm
Szerokość siedziska : 27 cm
Długość siedziska : 90 cm
NA STELAŻU WÓZKA, DZIĘKI SPECJALNYM ŁĄCZNIKOM, MOŻNA MOCOWAĆ FOTELIK SAMOCHODOWY FIRMY MAXI-COSI
Wózek głęboko-spacerowy holenderskiej firmy MUTSY na stelażu UrbanRider
Jest to elegancki wózek o nowoczesnej stylistyce. Stelaż wykonany z aluminium jest bardzo lekki a zarazem wyjątkowo stabilny i mocny.
Charakterystyczną cechą tego modelu jest skrętna tylna oś, którą można odblokować lub zablokować jednym ruchem nogi. Przy zablokowanym mechanizmie mamy tradycyjny wózek o sztywnej osi, który bardzo dobrze sprawdza się w wyjątkowo nierównym terenie lub na długich prostych trasach. Jeżeli wybieramy się na spacer tam, gdzie często trzeba skręcać, idealnym rozwiązaniem jest tylna skrętna oś, dzięki której znacznie zmniejszamy promień skrętu. Dodatkowo UrbanRider posiada duże pompowane koła zdejmowane i zakładane jednym ruchem ręki, teleskopową regulację wysokości rączki w zakresie od 92 do 114 cm, duże pompowane koła, pompkę do kół oraz koszyk na zakupy.
Gondola jak i siedzisko spacerowe wykonane są z najlepszej jakości materiałów. Zarówno gondola jak i spacerówka posiadają oddzielnie odpowiednio dopasowane budki i przykrycia na nóżki. Ponadto spacerówka bardzo dobrze rozkłada się do pozycji leżącej, posiada regulację podnóżka, pięciopunktowe pasy i pałąk.
DANE TECHNICZNE :
Waga podwozia : 11,75 kg >li> Waga gondoli : 4,5 kg
Waga spacerówki : 4,5 kg
Wymiary podwozia po złożeniu – bez kół : 98,5 x 52 x 17 cm
Wymiary podwozia po złożeniu – z kołami : 103 x 65 x 30 cm
Szerokość siedziska : 27 cm
Długość siedziska : 90 cm
NA STELAŻU WÓZKA, DZIĘKI SPECJALNYM ŁĄCZNIKOM, MOŻNA MOCOWAĆ FOTELIK SAMOCHODOWY FIRMY MAXI-COSI
no i ja zamówiłam w końcu wózek-ma dość dużą spacerówkę, więc kiedy zimą naszym ółrocznym dzieciątkom założymy kombinezoniki to nie będzie za ciasno-mój zamówiony pojazd to z firmy JANE
http://euro-trade.pl/jane/wozki/slalom4.html
kolor troche inny, kupujemy spacrówke plus fotelik samochodowy, który rozkłada sie na płasko
do tej pory faworytem był bebe confort higt trek ale ma dość małą gondolę i nie ma regulowanego podnóżka
http://euro-trade.pl/jane/wozki/slalom4.html
kolor troche inny, kupujemy spacrówke plus fotelik samochodowy, który rozkłada sie na płasko
do tej pory faworytem był bebe confort higt trek ale ma dość małą gondolę i nie ma regulowanego podnóżka
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Sliczny jest ten wózek!!ogladalismy go niedawno z Michalem...moglabys mi napisac ile mniej wiecej cie kosztowal????bo w irlandii...spacerowka + gondola 350 e...a jezeli chce sie do tego fotelik samochodowy do 500e...fajnie bo jest lekki i bardzo zwrotny...nio i te hamulec tarczowy to duzy bonus
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
U nas Iwonko chyba wiecej kosztuje...ale ewan dokładnie ci napisze,ja coś pamiętam że w wersji full wypas coś około 3 000 zł...
No i w koncu sie zdecydowalismy. Ogladalismy dzis po raz kolejny bugaboo, ktorego obstawialismy od poczatku i mutsy (3 rider)oraz teutonie (funsystem) , ale dwa ostatnie, mimo ze bardzo fajne i praktyczne, zdecydowanie dla mnie za ciezkie. Jestem szczesliwa, bo nareszcie cos konkretnego. ;D Nawet te kolorki piaskowe na zdjeciu nam sie podobaja. Takze zamawiamy w polowie maja! Juz sie ciesze jak bede urzadzala jazdy probne po mieszkaniu!
No jagusiu masz wozek w ktorym gwiazdy woza swoje dzieci! Podobno Gwinet Partlow ma taka bryke!
Jednak wychodzi ze kazda z nas zwraca na co innego uwage przy kupnie wozka,kazda wybiera cos innego ale zwykle to co upatrzyla sobie na poczatku!
Jednak wychodzi ze kazda z nas zwraca na co innego uwage przy kupnie wozka,kazda wybiera cos innego ale zwykle to co upatrzyla sobie na poczatku!
reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
ja pochwale sie tym co kupilam od kuzyna nie jest szczyt marzen ale jest w porzadku
Tu byl wklejony kotek ale poprawilam
http://sklep.urwis.com.pl/product_info.php?products_id=2311
to taki jak ten z nr.927 jest osobno spacerowka spiworek i takie tam wszystkie bajery.Nie ma niestety przekladanej raczki i fotelika ale chyba mozna dokupic
Tu byl wklejony kotek ale poprawilam
http://sklep.urwis.com.pl/product_info.php?products_id=2311
to taki jak ten z nr.927 jest osobno spacerowka spiworek i takie tam wszystkie bajery.Nie ma niestety przekladanej raczki i fotelika ale chyba mozna dokupic
Podziel się: