Kreciku, wózek super!! Ja czekam do połowy maja kiedy w sklepie ma być Volant 4. W tej chwili maja tylko wersje 3 kołową. Chciałam zobaczyć obie i wtedy się zdecyduje. Pewnie będę kupować pod koniec maja w necie. Juz nie mogę się doczekać...
reklama
Dzieki dziewczyny za mile slowa i z ta cena to tutaj powaznie nie bylo takiej duzej roznicy miedzy innymi wozkami! Jedno wiem, ze zawsze bede mogla go dobrze sprzedac, bo tu w Ebay uzywane kosztuja tyle samo co nowe! Najwazniejsze ze nam sie podoba i mam nadzieje jeszcze ze bedzie dobrze spelnial swoja funkcje!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Krecik,wózek cudny,naprawdę bardzo ładnie się prezentuje! Gdyby nie był taki drogi u nas....
Ale ten o ktorym ty marzysz Olu tez jest sliczny!!! Szczerze ci powiem, ze po przejrzeniu tylu wozkow nie znalazlam tutaj jakiejs innej alternatywy do mojego! Ten Bogaboo czy jakos tak to wyglada moze oryginalnie ale jak zobaczylkam te sprezyny przy przednich kolkach to sie przerazilam ze zaraz odpadna! Wygladaja bardzo prowizorycznie a i caloksztalt mnie nie przekonuje! Myslelismy tez o Quinny Speedi SX ale ja nie chcialam trojkolowca i od tego zakupu odwiodly nas 2 rzeczy, prak poreczy w spacerowce by dzioecko moglo sie trzymac i podnoszenie i opuszczanie oparcia, bo jest tam tylko taka linka ktora sie zaciaga i jakos mi to wcale stabilnie nie wygladalo!!! Powaznie trudno bylo tutaj znalezc cos innego!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
To tym bardziej dobry wybór Kreciku!
M
megii*
Gość
Fajną brykę kupiliście Allankowi . My się wybieramy w sobotę na oględziny po sklepach, o ile brzusio będzie grzeczny
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Hej Kreciku , fajny ten wasz Mutsy . Wyglada na lekki i poreczny .
W Stanach niestety nie ma tego wozka . Z takich nowoczesnych dziwadelek to mamy tylko Bugaboo , ale tak jak i tobie -mi tez nie bardzo sie one podobaja .
Poza tym ceny wozkow tutaj tez sa wysokie .Wszystko ponizej $200 to dziadostwo .
Na razie najbardziej podoba mi sie Zooper Waltz, ale jeszcze szukam.
W Stanach niestety nie ma tego wozka . Z takich nowoczesnych dziwadelek to mamy tylko Bugaboo , ale tak jak i tobie -mi tez nie bardzo sie one podobaja .
Poza tym ceny wozkow tutaj tez sa wysokie .Wszystko ponizej $200 to dziadostwo .
Na razie najbardziej podoba mi sie Zooper Waltz, ale jeszcze szukam.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ojej,u nas chyba takiego nie ma a Boogaboo też nie wiem jak wygląda...
reklama
Bugaboo znajdziecie tutaj: www.bugaboo.com, z tego co wiem to jeszcze go nie ma w Polsce. Ja sie wlasnie nad nim zastanawiam bo jest bardzo lekki i zwrotny, no ale faktycznie nie sprawia wrazenia najsolidniejszego wozka. Latwo sie sklada, ale gondolka jest taka sobie. Po 6 tygodniowych wizytach w roznych sklepach obstawiamy bugabooo cameleon albo teutonie funsystem. Mutsy tez mi sie podoba. Krecik - ile on wazy? Przylaczam sie do grona "jeszcze niezdecydowanych"
Podziel się: