reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

reklama
O matko ale jaja :laugh: Jestem pewna ,ze wklejalam linka do strony z wozkami, nie wiem jak to sie stalo ::) :laugh: :laugh: :laugh:
Juz poprawilam ;)

mój jane-slalom ze spacerówka i fotelikiem rozkładanym na płasko, tak, że spełnia funkcje gondoli będzie kosztowasł 2200-2300, sporo ale nie 3 tys. mamy juz z materac gryczano-kokosowy-polecała je pani w sklepie, do tego pościel z małpką, prześcieradła- 2 szt, tylko mebelki będą pod koniec maja to jak ułoże wszystko w łóżeczku to porobię fotki.

ewan,ok,ja chyba jeszcze doliczałam gondolkę to mi wychodziło razem około 3 tysiące...ale może sie mylę. Koniecznie pokaż nam swoje zakupki! :)

tak Olu-z gondolka to tak wychodzi ale ten fotelik naprawdę zastępuje gondolkę, całkiem na płasko się rozkłada

JEJKU JA TO MOGE POMAZYC O TAKIM WOZKU NIE STAC MNIE ALE UPATRZYŁAM SOBIE TAKO CITY VOYAGER I CHYBA TAK ZOSTANIE PODOBA MI SIE BARDZO KOSZTUJE 1000ZŁ NA TE DROGIE NAWET NIE ZAGLADAŁAM BO CHYBA BYM ZWARIOWAŁA GRUNT ZEBYSMY RAZEM Z MALUSZKIEM BYLI Z NIEGO ZADOWOLENI BO TO SIE LICZY PRAWDA POZDROWIONKA

No pewnie, że to najważniejsze. Mnie było szkoda kasy na super wózek i kupiłam sobie taki za 700zł podoba mi sie bardzo no i myślę, że będzie funkcjonalny. Jakbym kupiła drogi i okazałoby się , że jest do kitu to chyba bym sepuku popełniła, a tak to przemęczymy się w razie czego z gondolką a jak spacerówka okaże się do bani to sobie kupimy leciutką, nową i nie będę płakać ;)

reklama
No wiec poszlismy do sklepu zeby zamowic wozek. Wypbrazcie sobie, trafilismy na taka namolna sprzedawczynie, ktora spojrzawszy na moj brzuch stwierdzila ze jezeli sa teraz 6-tygodniowe terminy dostawy to dla mnie juz za pozno O0...panstwo lozka tez jeszcze nie maja (wlasnie chcielismy zamowic i wozek i lozko)? a co tak pozno??? :p Maz sie wkurzyl, ja tez i wyszlismy ze sklepu bez niczego. Zamowie jutro telefonicznie, bo nie chce trafic znow na to babsko..

Do góry