reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

Ja się nad tym jeszcze nie zastanawiałam ::) ale na początek chyba kocyk wystarczy albo jakiś rożek, niewiem ::)

reklama
Na gazecie jest kilka opinii, w zasadzie pozytywych :) Jak w przypadku każdej nowosci, okaze sie za jakis rok ;)

A co do kołderek, kocyków itp, to ja mam w Maricie taki mięciutki materacyk z odpinanym pokrowcem, dostalam od tesciowej 2 kocyki , z tego jeden cieniutki, mylse ze bedzie dobry na lato.... a jakby było za gorąco, to kupię kawałek ładnej dzieciecej flanelki pościelowej i uszyję sobie ze 2 dodatkowe pokrowce na ten materacyk i myślę, że będzie ok :)
A na zime dostane od szwagierki śpiworek który ma w Quinny, nawet mi kolorystycznie bedzie pasował :)

Pozdrawiam,

Mariola

A ja jak na złość nie mogę obejrzeć mojego wybranego wózka :mad: Dopiero podobno ulepszone wersje na Mazowszu maja byc w sklepach w połowie maja!!!!!!A może ktoraś z was interesowała się losem X landerów i ma jakies nowe informacje?

Ja gdyby nie okazja to tez kupilabym wozeczek wychametu bo slyszalam same pozytywy i cena jest baaardzo konkurencyjna ;) ;D

Witaj Olu.Cieszę się bardzo że wreszcie do nas wróciłaś :) dużo zdrówka Wam życzę.
Co do x landera to napisałam do nich i odpisano mi że:"Wózki X-1 będą dostępne od 18.05.2006.
Model będzie ten sam tylko z modyfikacjami.
Nowy model X-landera X-Go będzie dostępny od maja."
Może bedą dostępne w sklepie internetowym Bobotemar.
Pozdrawiam

Laseczki od 1,5 godziny jestem posiadaczką wózia ::) ;D
Serce nie sługa i moim wybrankiem został Kiddy Wychametu ;) ten o którym pisałam w sobotę. Mój mężulek też jest nim zachwycony. Właśnie skończylismy sie nim podniecać bo od kąd weszliśmy do domu cały czas w nim dłubaliśmy żeby go dokładnie w każdym warincie obejrzeć. I wiecie co nie kupilibysmy go dzisiaj ze względu na gwarancję bo liczy się od dnia zakupu 12 miesięcy, a przed nami mam nadzieję jeszcze 3 miesiące, ale.... sprzedawca wpisał mi w gwarancję datę zakupu 01.08.2006 8) urocze :)

"Kopnął" się czy tak specjalnie? ;) W kazdym razie fajowo. AnnoU,,dzięki za info,chyba nie pozostanie mi nic innego jak czekać miesiąc,bo raczej sie już uparłam na X1 :) Ale jak w maju nie będzie to chyba pojade do Częstochowy do producenta i go ukatrupię!!!! ;D

Zrobił to specjalnie, bo dzisiaj przyszliśmy żeby kolor odpisać itp. żeby nie było problemu z zamówieniem w lipcu, chcieliśmy też przymierzyć jak wchodzi do bagażnika naszego autka. No i od słowa do słowa... powiedzieliśmy sprzedawcy że nie chcemy na razie kupić bo chodzi o gwarancje i ...wyszliśmy z wózkiem. Krzysiek stwiardził że skoro już jest w aucie to go kupujemy :laugh:

reklama
Do góry