reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

A ja dzisiaj namowilam mojego meza na wyjazd do innego miasta bo tam jest sklep z artykulami dla dzieci, w ktorym jeszcze nie bylismy!!! Mielismy zamiar tylko poogladac i dowiedziec sie moze czegos wiecej!!!
Dziewczyny!!! Mam wozek!!! Moj wymarzony MUTSY!!! I nie musialam czekac 6 tygodni!!! Wszystko dostalismy na miejscu!!! Nie spodziewalam sie ze tak szybko moje marzenie sie spelni!!! Juz wypraktykowalam jego wszelkie mozliwosci!!! Och jestem taka podniecona!!!! Tak berdzo sie ciesze!!!!!!!!!!

reklama
ale z ciebie szczesciara kreciku ja jeszcze nawet sie za tym nie rozgladam bo az sie boje ale od maja juz nie bedzie na co czekac a boje sie tego ze jak zaczne to nie bede umiała skonczyc pozdrowionka wszyscy juz chyba spia wiec ja tez odchodze od kompa bo zaczyna mnie bolec brzuszek buziaki

Krecinku,to suuuuuper!!!!!!!!!!!!!Mutsy yak mi się podoba,ale u nas jest strrrrasznie drogi :( To sobie poćwicz jazdę "na sucho" ;D Fajnie,że masz to juz załatwione :)

Wlasnie cwicze , ledwo co wstalam to musialam go znow poogladac! Moj maz wystawia go za kazdym razem spowrotem, po tym jak ja sie juz nabawilam i przykrylam zeby sie nie kurzyl!! Oboje mamy fajna zabawe a i Allanek chyba wie jaka fura na niego czeka bo kopie od wczoraj prawie bez przerwy!!! Od razu tez dostal pasujacy fotelik od MaxiCosi! Wszystko w czerwonym kolorze, to znaczy w czerwono-czarnym!!! Juz wiem co przezywaly te dziewczynki ktore juz wczesniej wozeczki kupily!!! To jest niesamowita frajda!!!! Nawet to skladanie i rozkladanie nie robi mi roznicy, sapie jak lokomotywa ale dalej twardo testuje!!! On jest niesamowicie zwrotny i leciutki do prowadzenia! Latwy w skladaniu i rozkladaniu, przemontowywaniu itd!!!
Dobra koncze bo was zanudze ale zobaczycie ze jak juz kupicie wozeczki dla waszych dzieci to tez bedziecie sie tak podniecac!!! ;D :D :laugh: ;)

A jeszcze jedno Olenko, co do tego cwiczenia na sucho to moj Kristi powiedzial do mnie, ze ma nadzieje ,ze nie bede na sucho jezdzic po parku, albo po ulicy bo mnie jescze zgarna i pomysla ze jakas powalona jestem!!

Super Krecik ze udalo Ci sie kupic idealnie to co chcialas:)!!!Ja sie tak rozglądam...i znalazlam nareszcie cos co bardzooooo nam sie podoba..tyle ze to jest na polskim allegro..nikt by nam wózka nie wyslal do Irlandii...szukalam po tutejszych stronkach..i owszem jest..ale wszedzie tylko wersja spacerowa...a ja chce z gondolką...co o nim myslicie???(ten niebieski)
http://www.allegro.pl/item97734427_nowy_traxx_hauck_jaguar_3_deluxe_gondola_new_.html

Iwonko,wózek widziałm na żywo ale w wersji z 4 kołami i powiem ci że był czerwony z brązowymi wykończeniami i jak dla mnie to wogóle do siebie nie pasowało :( ale poza tamta kolorystyką to strasznie mi sie podobał i mojemu Darkowi też! A ten niebieski z Allegro rzeczywiście jest ładny! Poza tym ma fajna rączkę i ogólnie design taki nowoczesny,my w koncu zamiast na Jaguara,zdecydowaliśmy sie na całkiem podobny ale polskiej firmy Deltim,X lander...

Faktycznie Olu tez czerwony duzo traci przez swoje kolory.jak dla mnie...?!to zbyt ponury dla malenstwa..Mam nadzieje ze mnie rowniez uda sie znalezc jakis odpowiednik...rozejrzymy sie po sklepach ..moze akurat bedzie jakis błękitek ktory rownie bardzo nam sie spodoba:)Napewno chcemy 3-kolowca..podobno jest bardziej zwrotny..poza tym uwazam ze ciekawie wyglada.Jak juz sie na cos zdecyduje..to napewno zamieszcze fotki:):)

reklama
a mój się zakochał w chicco nowym trójkołowcu, faktycznie bardzo zwrotny i wszystko w komplecie, dość lekki, ale... zobaczymy
Kreciku-ja nie macałam mutsy ale sa bardzo fajne, masz 3 czy 4 kołowca?

Do góry