reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

reklama
K@siek mi też się podobają te wózeczki ale niestety nie nadają się na nasze drogi jak wszedzie byłaby wyłożona kostka zamiast tych wstętnych chodników to wózeczek jeździ super ale niestety tak nie jest.Wózki tego typu niestety w naszych warunkach się nie sprawdzają jak większość rzeczy u nas w kraju ;)

No właśnie i to że są malutkie np.po lesie takim wózeczkiem ciężko się jeździ a za te pieniążki możesz mieć każdy wózek

Właśnie się zakochałam 8) Wychamet Kiddy:) A jaki taani 699zł ::) na paskach do bujania idealny lekko się prowadzi i pomimo że nie ma skętnych kół skraca wyśmienicie. To chyba jest to. Nawet jeśli nie sprawdzi się jako wersja spacerowa w poźniejszym czasie to i tak jest swietny. Waga ok. 16 nie lekki ale da się przezyc:)
Zwiedzania ciąg dalszy...
Jak coś o nim słyszałyście to piszcie:)

Też sympatyczny tylko nie do bujania:)
Gość w sklepie zachwalał jeszcze Quinny jak znajedę w necie to Wam wstawię. Trójkołowiec (jestem sceptycznie nastawiona), ale lekki i zwrotny i podobno baaardzo stabilny.

Quinny widziałam na żywo chociaz nie podobają mi się trójkołowce to ten jest ładny :) a przede wszystkim jest leciutki ale K@siek ale jeśli chcesz wózek do bujania to Quinny tez się nie nadaje :)
Bardzo wygodnie się go prowadzi gondola jest duża ale jesli chodzi o wersje spacerową to jak dla mnie jest bardzo ubogo wyposażona w zasadzie to trzeba wszystko osobno dokupować no i zamiast pałąka ma tylko szelki jak dla mnie to mało bezpieczne wydaje mi się że za te pieniązki to powinien być lepiej wyposażony.Załączam link : http://www.allegro.pl/item96372743_nowy_quinny_speedy_sx_gondola_spacerowka.html

reklama
Do góry