reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

Dokładnie rozssądny facet!! dobrze że mi nie pozostawił wyboru bo pomimo tego iż jak już pisałam wózek powalił mnie na kolana to pewnie byłoby - no niewiem, zastanwómy się, mamy czas itp. a tak to przynajmniej to mam y z głowy:)

Baaaaardzo się cieszę:)

reklama
a my tak sobie pomyśleliśmy, że musimy kupic 2 wózki-jeden jakiś na dużych kołach ale używany, na wieś, żeby ze sobą nie ciągnąć tego "miastowego" i żeby maluszek miał gdzie się zdrzemnąć latem a drugi do "miastowego" użytku. szukam więc jakiegoś taniego na allegro.

Po wczorajszej wyprawie sama juz nie wiem jaki wózek wybrac :( Fajna kobitka byla w tym jednym sklepie, opowiedziala wszysciutko o kilku wozkach, porozbierala je i poskladala, wyczyniala z nimi rozne cuda a ja tym bardziej nie wiem który?? Do tego dzis cala noc snily mi sie wózki, ze jestem chyba bardziej zmeczona niz wczoraj :)
Podobal mi sie tako ale jest cholernik za ciezki. A inne w tych cenach sa troche badziewne - np. Baby Dreams ma obicie z kreszu - to wyglada nieładnie.
Zastanawiam sie nad typową gondola - Deltim fokus - a potem wpina sie w to spacerówke albo fotelik samoch (tylko foteli na tym wilekim stelazu to wyglada jak pająk) . Ale te gondole sa o wiele krótsze niz te nosidła wkładane w spacerówki, wiec wystarcza na max 4 m-ce - zalezy jakis duzy dzidzius bedzie. Z kolei zimą byłoby mu w takiej gondolce na pewnoe cieplej - no ale coz skoro w tedy bedzie juz za mała....
Kurcze nie wiem co wybrac. Skonczy sie tym, ze rzuce monetą chyba :)

reklama
Elpis,a co ja mam zrobić jak zachorowałam na wózek Bebecaru za...3000 zł a nijak mnie na niego nie stać? ;) Tak naprawdę to obstawiam już dawno wybrany X laner Deltimu,tylko cholercia wcale go w sklepach nie ma! A to prawda,że jak pojedzie się do wózkarni to można oczopląsu dostać i człowiek zapomina czego tak naprawdę szuka i głupieje! :laugh:

Do góry