No i my jakby troche blizej podjecia decyzji...Wybor miedzy bugaboo cameleon albo teutonia fun system (ktorej jeszcze nie widzialam). Przede wszystkim sa bardzo leciutkie, wszystkie inne argumenty po porownywaniu z innymi modelami mowia za. Niestety bugaboo nie ma regulowanej pozycji w gondolce...no ale wszystkiego na raz miec przeciez nie mozna
reklama
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Megi78 jeśli chcesz używać tego wózka jako spacerówki przez dłuższy czas (co namniej rok) to waga ma znaczenie. Kiedy dziecko będzie chiało iść z Tobą za rączkę, a Ty będziesz musiała pchać 21kg wózek + ew. zakupy to docenisz zeletę lekkich wózków moja koleżanka właśnie popełniła ten sam błąd i w efekcie ma wielofuncyjny + spacerówkę. Ja chyba przez to właśnie nie zdecyduję się na Deltim Voyagera 005 chociaż jest 5 kilo lżejszy od Tako. Ależ mi się ten Voyager podoba Zalączam link.
http://www.deltim.com.pl/voyager005.htm
http://www.deltim.com.pl/voyager005.htm
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
No własnie mi dzisiaj w tym sklepie, przypadł do gustu ten Deltim - ale to jakas nowsza wersja Voyagera - ma wiecej róznych schowków i kieszonek, "alufelgi" - jak sie smial moj Piotrek, i taki całkiem zgrabny mi sie wydawał. Kosztował 960 zł.
M
megii*
Gość
Dzięki za wskazówki dziewczyny, no to rozglądam się za czymś lżejszym.
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Elpis w wielu wózkach możesz prać tapicerkę ja widziałam ten wózek na żywo bo znajomi mają nie jest zły ładnie się prowadzi ale jego waga jest zabójcza znajoma mówi że ma zawsze problem jak ma wyjść na spacer bo sama nie zniesie wózka z 3 piętra więc zawsze rano mąż jak wychodzi do pracy to jej znosi i zostawia na klatce a czy ja wiem czy to takie dobre jest a niech gówniarze zrobią jakiś kawał i niech coś wrzucą albo cos w tym stylu nie wiem ja rozglądam się za lekkim wózkiem bo mieszkam na 4 piętrze.
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Ja coprawda mieszkam na parterz ale 21kg to zdecydowanie za dużo. A co do tapicerki to w większości wózków z tego co się orientowałam jest zdejmowana.
Anna U. ma rację co do złośliwych gówniarzy. Kumpela mieszka na II piętrze i zostawiała wózek na dole na klatce (nota bene prawie przy moich drzwiach) i wielokrotnie musiała z niego wyjmować przeróżne śmieci m. in. ogryzki z jabłek, koszmar. Ludzka głupota i złośliwość nie zna granic.
Anna U. ma rację co do złośliwych gówniarzy. Kumpela mieszka na II piętrze i zostawiała wózek na dole na klatce (nota bene prawie przy moich drzwiach) i wielokrotnie musiała z niego wyjmować przeróżne śmieci m. in. ogryzki z jabłek, koszmar. Ludzka głupota i złośliwość nie zna granic.
agutek_76
Mamy lipcowe'06 Entuzjast(k)a
czytam wasze opinie z zapałem i mam coraz wiekszy problem...., mi sie tez bardzo tako podobał, ale fakt niezaprzeczalny ciezki jak diabli, i juz nie chce, zaczynam sie złoscic na brak zdecydowania, piszcie piszcie jeszcze na temat wozków ;D
reklama
Podziel się: