reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

Załamałam się.... Wybrałam juz sobie wózek.... Byłam właściwie zdecydowana na 100%.... Padło na Chicco tech 6wd duo lx. No i okazałao się że już nigdzie go nie mozna dostać... Jęsli jest to tylko spacerówka bez gondoli.... I już go nie będzie.... Lipa...

Jakbyscie gdzieś zobaczyły taki wózek to dajcie koniecznie znać - nawet do Szczecina pojadę :-)

reklama
Dyziu, właśnie taki ale niestety cytuję:

"Witam serdecznie,

Niestety wózeczki 4WD i 6WD są od pewnego czasu niedostępne
nie tylko u nas, ale nawet u importera, a więc w całym kraju.
Do niedawna mieliśmy jeszcze kilkla sztuk na magazynie, ale się wyprzedały.
Czekamy na informację od importera, czy wogóle i kiedy będą one dostępne.

Pozdrawiam serdecznie,
Bobasmarket.pl webmaster,
Tomasz Szymański

Tam też juz go nie mają.... :-(((

a mi (tak ze zdjec tylko, bo na zywo go jeszcze nie widzialam) podobaja sie wozki ABDOR Ring Max - podobaja mi sie tez ze wzgledu na cene 700-800 zl... tylko sa cholernie ciezkie :((

Witam.
Dzisiaj spędziłam trochę czasu na oglądanie wózków i powiem jedno wózki typu Tako itp.sa nie drogie ładnie wykonane ale jeśli chodzi o wagę to są bardzo ciężkie więc tak jak dla mnie takie wózki odpadają.Marlin ładnie wygląda na zdjęciu ale jak go zobaczyłam to powiem Wam że się rozczarowałam nie było niestety gondoli bo dopiero mają przysłać ale była spacerówka jest ona bardzo wąska nie ma pokrowca na nóżki ogólnie wózek jest lekki ale odpada był też Jaguar również w wąskiej wersji spacerowej owszem ma regulowany podnóżek jest lekki ale buda bardzo głośno chodzi nie wiem może później się wyrabia ale wątpię.Oglądałam również Quinny był w wersji z gondola i w wersji spacerowej.Gondola nie jest mała ogólnie wózek dopracowany super no i do tego leciutki.Natomiast spacerówka nie zrobiła na mnie wrażenia ponieważ ma bardzo ubogie wyposażenie w zasadzie nie ma nic ani okrycia na nóżki ani pałąka ma tylko szelki ale dla mnie to nie jest zbyt bezpieczne bo jakby dziecko się odpieło to leci na buźkę.Pan w sklepie powiedział że do niego trzeba wszystko osobno dokupić więc za takie pieniądze to już powinien być naprawdę dobrze wyposażony .Oglądałam również Baby Confort jest ładny ale godola do niego jest bardzo wąska może na lato akurat by wystarczyła bo jak juz sie zrobi chłodniej to dzidzia będzie miała ciasno.Bardzo podobał mi się X-lander naprawdę za tą cenę myślę że się opłaca kupić.Gondola do niego jest duza większa niz w Quinny i jest wyposażony we wszystko.Spacerówka ma miękkie siedzenie ma pałąk pasy okrycie na nóżki no i folię przeciwdeszczową no i do tego nie jest ciężki.Myślę że się zdecydujemy na zakup właśnie tego wózka.Ma bardzo ładną kolorystykę.Oglądałam także Mutsy ale wiadomo cena jest jaka jest i nie każdy może sobie na taki wózek pozwolić.No to chyba na tyle.

Aniu a gdzie oglądałaś te wózki? W jednym miejscu gdzies czy jeździłaś po mieście? Ja jutro się wybieram do SMYKA do Galerii, może coś mi wpadnie w oko.... i w kieszeń :))))

A moj maz mi dzis oswiadzl ze zostajemy przy Mutsy i niedlugo go zamowimy bo i tak trzeba na niego 6 tygodni czekac!! A cena jak juz wspominalam jest porownywalna z innymi wozkami, jak traxx, quinny czy chicco!!!
Wiec juz postanowione! Ale sie ciesze!!!!!

reklama
Podejrzewam że Ania była na ul. Brukowej 8 w Słoniu. Ja tez tam dzisiaj byłam i widziałam wszystkie te wozki. Też najbardziej podobał mi się X-lander. Ja jednak decydowałabym się na model z 4 kołami (czyli X1 lub XA).

Marlin też mnie rozczarował - jest moim zdaniem wózkiem na lato - w zime to tam wiatr bedzie hulał jak nie wiem co....

Przejedźcie się też na Retkinię na ul. Hubala 3. W wieżowcu jest też fajny sklep "Mama i ja" i tam też maja spory wybór wózków. Poza tym spory wybór jest w sklepie na Piotrkowskiej przy Centrum Biznesu (mBank, Multibank), przy Centralu.

Elips, a w Smyku w galerii są wózki?

Do góry