reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
A co sądzicie o wózkach X-lander???
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Dziś jadę do Wzay do dużego sklepu "Świat Dziecka" to mam nadzieje że sobie obejrzę kilka modeli które mnie interesują.Wtedy zdam wam relację
Ola, nie wiem czy to czasem nie jest sklep tezj sieci gdzie ma byc ta promocja na Roan Marita, mogłabys podpytac jaka bedzie u nich cena na cały komplet (tj. z fotelikiem i adapterem) ? I poogladaj ta Marite, jestem ciekawa jaka bedzie twoja opinia No i Marlina oczywiscie :
Buziaki,
Mariola
Buziaki,
Mariola
no, mam za sobą chyba szukanie modelu, teraz się zacznie szukanie najatrakcyjniejszej ceny
mój wybór to bebe confort-higt trek plus fotelik pluk ewentualnie gondolka windoo bo można ja przypiąć pasami w samochodzie i w pierwszych m-cach doskonale sie sprawdzi do przewożenia maluszka:
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_307_304&products_id=4221
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_307_309_313&products_id=4277
mój wybór to bebe confort-higt trek plus fotelik pluk ewentualnie gondolka windoo bo można ja przypiąć pasami w samochodzie i w pierwszych m-cach doskonale sie sprawdzi do przewożenia maluszka:
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_307_304&products_id=4221
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_307_309_313&products_id=4277
Mimo ze to trzykolowy wozeczek (bo ja wole 4 kola), to musze szczerze przyznac ze ladny ten bolid Ewan! A co do ceny to przeciez szef mial ci zasponsorowac wozeczek!
Ja mialam wczoraj okazje dostac za darmo wozek ale mi sie nie podobal! Nie bede komus robic przyjemnosci ,ze cos wezme jak to brzydkie bylo!!!!!!! Chyba kazda matka chce wozic swoje dziecko w takim wozku jaki jej sie podoba!!!
Ten co mi zaoferowano wczoraj, byl taki nieladny ze nawet nie zapamietalam firmy by wam dokladniej okreslic o czym mysle!!!
Ja mialam wczoraj okazje dostac za darmo wozek ale mi sie nie podobal! Nie bede komus robic przyjemnosci ,ze cos wezme jak to brzydkie bylo!!!!!!! Chyba kazda matka chce wozic swoje dziecko w takim wozku jaki jej sie podoba!!!
Ten co mi zaoferowano wczoraj, byl taki nieladny ze nawet nie zapamietalam firmy by wam dokladniej okreslic o czym mysle!!!
Kreciku, pewnie, że każda matka chce w najlepszych rzeczach wozic dziecko, na siłe nie ma co brać
co do wózka to rzeczywiście szef zamierza sponsorować ale nie wiem w jakiej formie-czy kupi mi czy zaproponuje pieniądze, w razie czego bedę przygotowana
lecę teraz na strony formy comfort poszukać kolorowego paska tapety do dzidziusiowego pokoiku
co do wózka to rzeczywiście szef zamierza sponsorować ale nie wiem w jakiej formie-czy kupi mi czy zaproponuje pieniądze, w razie czego bedę przygotowana
lecę teraz na strony formy comfort poszukać kolorowego paska tapety do dzidziusiowego pokoiku
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Wkońcu mogę wam co nieco napisać o mojej wyprawie na wozki Ewan,po pierwsze,zwracam honor,trzykołowce są naprawdę świetne i zastanawiamy sie z mężem co wolimy;czy cztery kołka czy właśnie trzy...Dyziu,niestety w tym sklepie nie było Roana,ani nawet Mikrusa...Muszę przyznać,że takie wózki,jakie braliśmy pod uwagę w kwestii wyposażenia i wyglądu w komlecie ze wszystkim kosztują około 3 tysiące albo i więcej...my dokładnie oglądaliśmy Merlina i Jaguara,muszę przyznać,że są dosyć twarde i kolorystyka jest uboga,tatuś którego cytowała któraś z was miał rację,że ładny jest tylko w beżu i ewentualnie niebieski jasny ale mogliby sie bardziej postarać.Poza tym ma fajny design i wszystkie bajery typu rozkładane oparcie,przekładana rączka it,niestety cena też jest wysoka...obsługa w sklepie kiepska,nie bardzo byli nawet zorientowani i na moje pytania jakos nie uzyskałam zadowalających odpowiedzi : Według mnie także Implast Driver 3 i 4 XL robi dobre wrażenie i wart jest polecenia.Bardzo porządne i pięknie wykonane są wózki Emmajlunga i Teutonia,ale nie są one 3 funkcyjne no i jak dla mnie zbyt drogie,wszystko trzeba poza podstawowym wyposażeniem dokupować...Świetnie wygląda wózek firmy Jane,cena ja wyżej ale nawet nie wiem jaki model bo nigdzie nie było to napisane.Poza tym pierwszy raz spotkałam się z wózkiem włoskiej firmy Neonato,trójkołowiec,piękny i trójfunkcyjny Bezskutecznie szukałam tam Xlandera Deltimu bo bardzo nam przypadł do gustu jak oglądaliśmy w necie,ale na żywo musze go pomacać i wypróbować w jakimś innym sklepie bo tam nie mają.Szczerze mówiąc tylko sobie pooglądaliśmy,nikt nam nic nie powiedział konkretnego i po wyjściu miałam tylko mętlik w głowie...Podsumowując:w przedziale cenowym do 1500-2000 zł ciężko znaleźć ładny i funkcjonalny pojazd,przynajmniej w "Świecie dziecka". Mi jak do tej pory najbardziej podobają się: Traxx Merlin,Implast Driver 3 i 4 XL oraz te których jeszcze nie widziałam na żywo czyli Deltim Xlander i Mikrus Alu Sprint.Nie powiedziałam o Mutsy bo cenowo nie wchodzi w grę...ale też bardzo mi sie podoba.Czyli poszukiwań ciąg dalszy ;D Mój mąż siedzi na necie i przegląda tysiące stron o wózkach,można fiołka dostać Jest wiele wózków nawet mniej znanych firm które są bardzo ładne wizualnie ale ciężko je spotkać na żywo w sklepie i przetestować oraz sprawdzić technicznie.Zobaczymy co nam wyjdzie z tych eksploracji
reklama
Olu dziekujemy za tak dokladna relacje z tropienia wozkow! Dobrze wiedziec tyle rzeczy, tylko dziwi mnie ze w polsce Mutsy kosztuje duzo wiecej niz inne wozki! Tutaj w cenie jest zblizony do innych! Akurat ten na ktory ja sie napalilam, czyli MUtsy Urban Rider! Nie wiemy tylko na jaki kolor sie zdecydowac, bo ogladalismy czerwony i byl bardzo ladny, ale mi w oko wpadl tez zielony! I jakos nie umiemy znalezc kompromisu!
Podziel się: