Wiecie co, jak wczoraj widzialam na ulicy Roana Marite i Drivera 4xl.... to jakos mi przechodzi zachwyt Marlinem, hihihi.
Driver co prawda nie mial u wlascicielki za dobrej opinii, budka skrzypi niemiłosiernie a wjazd tymi skretnymi koloami (nie ma mozliwosci blokowania) na muldy śniegu na naszym rynku skutkowal stanieciem kol w poprzek i wozek w zasadzie nie dal sie nakierowac
Fakt, z wygladu bardzo mi sie podobał, gondola calkiem spora tylko ponoc budka skrzypi (nie probowalysmy zeby dzidzi nie obudzic
)
Za to Marita... coraz bardziej sie przekonuje
Wózek sliczny
Na poczatku jak je ogladałam na necie w takich "staromodnych" kolorkach typu granatowa krateczka to niezbyt mi wpadl w oko.... ale wczoraj widziałam beżowy i byl po prostu śliczny. Pod gondola sa takie jakby płozy, dlatego mozna jej używać w domu jako kołyski. Poza tym gondola jest baardzo duza , a na tym mi zalezalo, bo mysle ze nasze dzidzie beda zime musialy przjezdzic w godnoli i kombinezonkach, a tak jak juz gdzies pisalam np w gondoli quinny 4miesieczne dziecko w kombinezonku miesci sie na styk. A nawet jesli bede chciala dzecko wczesniej przeniesc do spacerowki, to rozklada sie ona calkiem na plasko, wiec nie ma problemu. Wózek jest mięciutki i fajnie sie buja. Jedyna jego wadą dla niektórych może byc waga (z gondola 15,5 kg) ale ja mieszkam na parterze i nie jest to dla mnie najwazniejsza sprawa.
Poza tym tez juz gdzies wam pisałam, ze szykuje sie na ten wozek promocja. Wczoraj dostalam maila od producenta, ze w drugiej polowie marca/pierwszej polowie kwietnia bedzie akcja promocyjna Marity (ale pierwsze modele po promocyjnych cenach juz zostaly wyslane do sklepów
). W tej promocji cały zestaw, tj. Spacerówka, gondola, torba, pokrowiec na nózki do spacerowki, fotelik samochodowy/bujak 0-13kg z adapterem do montazu na stelazu wozka , slowem full wypas ma kosztowac ok. 1099 PLN
Znalazlam jeszcze jeden sklep blisko mnie gdzie maja marity, moze mi sie uda po poludniu wybrac na ogladactwo
Aha, ważna sprawa, ta promocja nie bedzie sie tyczyc wszystkich sklepów tylko sieci PSD. Adres najbliższego sklepu tej sieci można dostać wysyłając zapytanie ze strony Roana
Jakby któraś była zainteresowana to służę adresem we Wrocku
Miłego dnia dziewczyny
Buziaki,
Mariola