WITAM BARDZO SERDECZNIE
Widze ze macie bardzo dobry temat WOZKI NA MEDAL. No wiec tak jestem mama dwojki dzieci mialam do pierwszego dwa wozki a do drugiego mam juz trzeci a planuje kupic jeszcze czwarty
A wiec tak Do pierwszego synka mialam klasyczna wozek z gondola po sciagnieciu gondoli nakladalo sie spacerowke, wozek ten byl praktyczny ale tylko jak gleboki, spacerowka w nim to totalna klapa(firmy wozka nie pamietam). Z tego wzgledu ze spacerowka byla do kitu kupilam inna spacerowke firmy GRACO Byla fajna , duzy kosz na zakupy, rozkladane siedzisko itd
Do drugiego synka juz mialam inny wozek Pierwszy dostalam od siostry Firma ABC-DESIGN model AIR PUMP4 fajny nikt takiego nie maila 4 duzee pompowane kola , duzy kosz na zakupy, mial wszystko ale byl problem wazyl 20kg, nastepny ktory kupilam Firmy JANPOL (ten starszy model) przekladana raczka duze siedzisko, tez fajny ale jak maly zaczal jezdzic w spacerowce i przelozylam raczke tak zeby on widzial byl niestabilny za lekki, ten wozek co mam teraz jest super ma wszystko co mi jest potrzebne Firmy ABC-DESIGN model NOVUS3 najwazniejsze ze jest lekki 11,4kg, duzy kosz na zakupy, przekladane siedzisko, 3 duze pompowane kola, obszerna budka chroniaca przed wiatrem, dobrze wywazony. Cena nowego w sklepie spacerowka+ miekka gondola to 800zl cena nie duza jak na komfort jaki zapewnia sie dziecku i rodzicu. Maly jeszcze troche skonczy dwa lata i z tego wzgledu ale tylko na wyjazdy planujemy kupic spacerokw laske BABY DREAMS model TRAVEL cena ok250zl rozkladana do spania, lekka, pokrowiec na nogi, duza budka mam nadzieje ze tez bedzie sie swietnie sprawowac (PROSZE O OPINIE O TYM WOZKU)
Mam nadzieje ze przydadza sie moje informacje na temat wozkow
Wszelkie pytania prosze kierowac na gg chetnie odpowiem
POZDRAWIAM niezdecydowanych rodzicow
P.S. wyslalam zdjecia wszystkich wozkow ktore mialam ten trzykolowy jeszcze mam ale na wiosne planuje go sprzedac