reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

czy ktoras z was uzywala moze wozka

mikado ox-ford?
albo sawex magical 3x lub 4x?

w internecie wygladaja mi na tansza wersje immplasta, ale w te sawexu mozna montowac foteliki maxi cosi. jakby ktoras z was miala jakies zdanie to z gory dziekuje :-)

reklama
cześć olka_krakow!!
jeździmy takim samym wózkiem:-)
czy jeździsz juz spacerówką? bo my jeszcze w gondoli a wiem że twoja niunia jest starsza od mojej i obawiam się że na zimę trzeba bedzie coś kombinować...:-) moja Ala rośnie jak szalona!!

strasznie dlugo szukalismy wozka. Juz maialam dosc i po prostu kupilismy normalny wozek, bez bajerow, troche ciezki ale nam to nie przeszkadza, bo w drozedo mieszkania nie mamy zadnych progow czy schodow do pokonania. Na pocztaku jak dostalismy przesylke to siedzielismy i sie gapilismy a Bartosz same wady tego pojazdu wymieniał. Dla mnie jest istotna wada, że gondolaka jakas taka waska i nie bardzo wiem jak sobie z nia radzić, bo insrtukcja bardzo skapa, własciwie zadna.
To wózeczek 2 w jednym. Hauck vega. Myslelismy o Ministarze alu, ale on ma niepompowane kola.

Mam nadzije ze bedzie wystarczjaco dobrze sluzyl.

I klopot z głowy.

Aha jest jeszcze minus z ta budka, jak sie zamyka to trzeszczy.

zobaczymy.

olka_krakow, bedyta, prosze, napiszcie jak wam sie sprawdza x-lander xt. z czego jestescie zadowolone, co was denerwuje albo co przeszkadza. wlasnie zamierzam kupic ten wozek(po obejrzeniu strasznie wielu innych modeli) i chce sie upewnic ze dobrze wybralam. z gory dziekuje :-)

minusy - gondolka dość mała, ale nie zamierzam wiecznie nią jeździć, i jest dość spory po złożeniu, radze przymierzyć czy do bagażnika wejdzie, więcej minusów nie widzę... chyba że olka kraków coś ma do powiedzienia...

plusy - całe mnóstwo, solidnie wykonany, łatwe składanie (ale dwie ręce potrzebne), rewelacyjnie lekko się prowadzi przez to skrętne koło (można je zablokować) i jest dość lekki, super wygląda :tak: mam kolor ash, i byłam mile rozczarowana po jego zakupie że jest taki "zgrabny", bo na zdjęciach wydawał mi się taki "przyciężkawy"
nie jeździłam jeszcze spacerówką, ale myśle że też będę taka zachwycona,
przy pierwszym dziecku też miałam spacerówkę deltima, i do tej pory służy koleżankom na wyjazdy, a to już dawno temu było...
jak jakieś pytanka masz jeszcze to pisz...

aaa jeszcze jedno, po wózek jechałam do częstochowy (po wczesniejszym telefonie), bo w rybniku chcieli sprowadzić dopiero po zaliczce:baffled: i w salonie deltima dostaliśmy jeszcze plecak gratisowo (w sklepach sprzedają po 80zł) i za gondolę ze spacerówką zapłaciliśmy 1200 zł (3% upustu na miejscu i karta rabatowa na nastepne zakupy już 5%)
jak Ala się urodziła to dokupiliśmy jeszcze fotelik x-car z adapterami, polecam:-)

reklama
bedyta, bardzo dziekuje. samochod mamy kombi wiec mysle ze spoko wejdzie, a dzidziusia rodze w lutym wiec ta gondola dlugo tez nie musi sluzyc bo na nastepna zime to i tak juz bedzie spacerowka. i w sumie niedaleko mamy do czestochowy wiec spokojnie mozemy sie tam po niego wybrac. pozdrawiam ciebie i malenstwo:-)

Do góry