Witam Serdecznie -zakupiłam Wózeczek Od "super Sprzedawcy W Allegro"-koliber761.doradził Mi Tani Wózeczek W Kwocie 680 Zł.jestem Bardzo Zadowolona Po Pierwsze Dlatego ,że Wózek Nie Jest Drogi Po Wtóre Dlatego ,ze Jest Bardzo Funkcjonalny -
Gość Jest Ekstra-odradził Mi Zakup Bardzo Drogiego Wózeczka -o Którym Pani Pisze -powiedział Wprost I Bez Owijania W Bawełnę
"za 9 M-cy Spotkamy Się I Wymieni Pani Wózeczek Na Spacerowy "ponieważ Wszyscy Tak Czynią
W Związku Z Czym Nie Opłaca Się Pani Kupować Drogiego Wózka ,który I Tak Po Okresie Kilku Miesięcy Należy Wymienić"
Obecnie Namawia Mnie Na Spacerówkę -i Wszystkie Gwiazdy Na Niebie Wskazują ,że Zakupię U Niego Następny Model Tym Razem Retrusa .
Ze Słów Które Powiedział Wynika ,że Generalnie W Europie Dużym Powodzeniem Cieszą Się Polskie Wózki-i Trzeba Je Kupić Ponieważ Nigdzie Na świecie Nioe Wynaleziono Bardziej Funkcjinalnych Wózków Niż Przekładana Rączka (głęboko Spacerowych) Oczywiście
Są Bardzo Dobre-wózeczek ładuję Do Bagażnika ,spokojnie Wjeżdżam Do Windy ,wchodząc Do Sklepu Zabieram Dziecko W Nosidle ,jestem Oczarowana Sprzedawcą .
Bardzo Uczciwy Człowiek-nawet Odradził Wózek Z Tych Które Wystawia.