reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

reklama
Ciężko coś napisać o amortyzacji Atlantico bo nie siedziałem w tym wózku :) troszkę go tylko podotykałem. Ma amortyzowane wszystkie koła. Ma fajne duże siedzisko - mam nadzieję że wystarczy także dla starszego dziecka. Pozdrawiam

Witajcie mamusie

Ja juz jestem szczęśliwą posiadaczką wózia TAKO CITY VOYAGER :laugh: :laugh: :laugh: Właśnie dziś przywiózł mi go kurier,bo zamawiałam przez Allegro. I jestem zachwycona. Dostałam dokładnie taki kolorek jak prosiłam,w rzeczywistości jest nawet ładniejszy ;D ;D Zamówiłam sobie alufelgi i śliczne gładkie oponki. Całość wygląda rewelka :laugh: Ma wszystko czego oczekiwałam od idealnego wózka. No może poza wagą (18 kg),ale nie można mieć wszystkiego ;) Jest prosty w obsłudze,solidnie wykonany,tapicerke można prać,miękko sie prowadzi..Mogłabym tak pisać i pisać...No i najważniejsze: zaoszczędziłam na nim 200 zł ;D ;D ;D Bo w sklepie kosztują ok.1000 zł,a ja dałam 810 zł ;D ;D

Witaj Tiili
powiedz mi od kogo kupowałaś na Allegro bo troszkę się boję tam kupować a chyba tak trzeba zrobic bo jednak jest taniej. Ale super że napisałaś bo mało wiem o tych wózkach w Niemczech są bardziej popularne niż u nas.
Pozdrowionka

Gaga, najlepiej kupować na allegro od sprawdzonych sprzedawców. Trzeba komentarze sprawdzic i wtedy nie ma ryzyka. Ja dzis kołyske kupuję;)

Dzwoniłem do dystrybutora PP w Poznaniu i dowiedziałem się wysztkiego o nowym wózku PP A3. Różni się on od PP Atlantico tym, że jest po prostu mniejszy i nie ma ocieplacza na nóżki. Czyli po tych wyjaśnieniach już wybrałem - Peg Perego ATLANTICO. Myślę, że posprawdzam jeszcze sklepy wokół siebie - sprawdzę ceny i tak z miesiąc przed przyjściem maluszka na świat kupimy ten wózek :) Pozdrawiam IZA i RADEK

vader obleciałam wszystkie sklepy i wyszło mi, ze najtanije jest w Calineczce Atlantico 1225zł, fotelik 538zł gondola Navetta 699zł.

reklama
Do góry