reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

Cześć dzewczyny!
Mam pytanie, czy któraś z was kupowała albo przymierza sie do kupna wózka Polak sprint. Interesuje mnie ten wózek i chciałabym usłyszeć jakieś opinie o nim. Chciałabym kupić sprinta , ale z gondolą nie z nosidłem, szukałam zdjęć takiego modelu z gondolą na internecie, ale nie znalazłam. Napiszcie co sądzicie o tym wózeczku.

reklama
hej! Ja równiez miałam kupic chicco ale wszyscy znajomi którzy uzywali tych wózków i ludzie z forum bardzo mi odradzali ta firme - ze w stosunku do ceny sa słabe.

TIILI mam do Ciebie prośbę jak już się nacieszysz tym wózeczkiem ;)
to mogłabyś mi podać jak z jego wysokością gdy jest rozłożony i piękny jak na zdjęciu
z gory dzięki

Happytatko - wózek w najwyższym punkcie ma 107 cm. Ja mam aż ;D 160 cm wzrostu,ale wózio prowadzi się super. Jest ogólnie duży i stabilny.

Gaga - tu masz link do tej aukcji,z której ja kupiłam:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52638638.
Ten gościu ma jeszcze inne aukcje z tymi wózkami ale o 10 zł droższe.Jednak to ta sama osoba i nie ma strachu ;) Ja wszystkie szczegóły omówiłam z nim przez Gadu Gadu.Powodzenia.

Cześć dziewczynki ja się zastanawiam między Wychamet Breaker a Tako city voyager.Czy któraś z was korzystała z tych wózków i mo 850ogła by mi coś napisać na ich temat.Widziałam je na allegro wychamet kosztuje 640 zł a tako 850zł.Poradzcie!

Hej. Weszłam z ciekawości na allegro i rzucił mi sie w oczy wozek: tako city voyayer, i prosze, widze ze cieszy sie on zainteresowaniem :) Ja mam jeszcze sporo czasu do kupna wozeczka, ale ten model bardzo mi sie spodobał :)

Widziałam wózek o którym piszecie (tako city voyager) w sklepie i faktycznie wygląda ślicznie. Ale tylko do popatrzenia się na razie ograniczyłam - i oczywiście nie pamiętam ile kosztował, ale naprawdę ładniutki.

a my dzis zamowilismy komplet peg perego Atlantico + navetta. jak przyjdzie to napisze dokładnie jaki jest :laugh:

reklama
Do góry