reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Jejku jak ja sie ciesze, ze decyzja co do marki wozka zapadla beze mnie.. Mam to co dostane i ciesze sie,ze nie musze juz wybierac, szukac itd...:-D:-D:-D

ANTKOWA - powiem Ci szczerze, ze ten wozeczek wyglada na fajniutki. :tak::tak: W sklepach tez na niego nigdy wczesniej nie wpadlam...A teraz otworzylam ta stronke i patrze, ze ten sklep to ja mam blisko siebie, a nigdy tam nie bylam hehe

reklama
Witajcie,

Ja też przyłączam się do dyskusji na temat wózków. Jak się okazuje, wybór nie jest prosty.

Mam pytanie, czy słyszałyście coś o włoskich wózkach CAM? Mam na myśli model CAM MB X6. BabyStyle.pl sklep dla dzieci - artykuły dla dzieci, odzież dziecięca, odzież dla niemowląt, akcesoria dziecięce - Wózek MB X6 Tris - różne kolory, Cam
Proszę o opinie.

Dodam, że nie zależy mi na kołach pompowanych raczej na lekkości wózka, będę musiała go wnosić po każdym spacerze :-(

Ada wózeczek jak najbardziej chwalony przez użytkowniczki. Jak Ci się podoba i masz okazję kupić jeszcze w dobrej cenie to się nie zastanawiaj....

Niczkuś, nie widziałam tego wózeczka na żywo i nie słyszałam o tej firmie, ale jak patrzę na to zdjęcie i opis, to wydaje mi się taki trochę "zabawkowy". Czy on ma plastikowe kółka?! Jeżeli tak i do tego żadnej amortyzacji to maluszka potwornie by wytrzęsło na pierwszym lepszym chodniku, o dziurze nie wspominając... Przednich kółek chyba też nie da się zablokować (przynajmniej o tym nie piszą). A jak z serwisem gdyby coś się popsuło? Nie słyszałam o tej firmie, więc nie wiem jak to by z tym było, a to też istotny punkt na mojej liście cech dobrego wózka. Wydaje mi się że za tę cenę można kupić coś znacznie ciekawszego, ale to tylko moja opinia :tak:

Ada, ja też uważam, że za tę cenę to super oferta. Jak Ci wózeczek pasuje to bierz! :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ASIA "gdyby Hania okazała się chłopcem" :-D:-D:-D to mnie kobito zaskoczylas, hehe bo ja sobie nie wyobrazam, ze zeby Twoja dzidzia nie byla Hania. Juz sie tak przyzwyczailam , ze Asia i Hania ..i koniec kropka :-) I Ty tak tu nie pisz, bo tfu tuf i wykraczesz hehehe

no to pewnie się zdecyduje, ale nie odrazu bo gdybym mogla to bym juz kupila ale te przesądy :eek: i u mnie w domu i u narzeczonego :baffled:

adddaaa nie przejmuj sie przesadami :-) ja jestem zdania ze trzeba wszystko kupowac "na raty" - bo to wtedy wyjdzie mniej na raz i w kasie nie bedzie tak pusto - na raty w tym sensie że w jednym miesiacu jeden sprzet w drugim kolejny...
a przesady mozna ominac - tak jak ktoras z dziewczyn pisala "wózek dla misia" ;-)
ja wozka nie kupuje jeszcze tylko dlatego zeby mi sie gwarancja nie marnowała [bo chcę kupić nowy wózek, żeby mi starczył dla kolejnego maluszka]

reklama
Do góry