reklama
tygrysek_m
pierwsza ciężarówka :)
Jupiiii :-) My w sobotę dokonaliśmy zakupu pojazdu dla naszego synka :-). Padło na 4RIDERa :-). Póki co kupiliśmy tylko stelalaż i gondolkę. Zobaczymy, jak sie firma Mutsy sprawdzi w praktyce. Jak będzie OK to dokupimy później siedzisko spacerowe, jak nie to rozejrzymy się za czymś innym.
mamusiuM - Witaj w klubie
Ja wczoraj pojechałam do sklepu i zamówiłam właśnie 4ridera - gondolke w kolorze Ocean, i fotelik rozkładany (Traveller) w kolorze Lime Jakie kolory wybrałaś? Wzięłaś jakies dodatki? Ja wybrałam dodatkowo mega pojemną torbę i koszyk na zakupy - to akurat warto. Odpuściłam parasolkę, bo wg mnie to już spora przesada, a poza tym polski odpowiednik (3 razy tańszy!) trzyma się równie dobrze, a zgina się w aż 2 miejsach (babka mi w sklepie dokładnie pokazywała różnice, i nawet montowała obie parasolki dla porównania).
Moi przyjaciele mają Urban Ridera, jak razem bylismy na wakacjach, to powoziłam nim ich córeczkę, i powiem szczerze - już wtedy wiedziałam, że na bank kupie MUTSYego (choć jeszcze nawet w ciąży nie byłam )
Co do spacerówki też uważam, że dokupimy później - jak się sprawdzi stelaż 4rider Poza tym nie ma sensu magazynować siedziska w domu, skoro cena jest dokładnie taka sama po rozłożeniu na części. I gwarancja nie ucieka bezużytecznie...
Ostatnia edycja:
:-) tygrysku_m, my zdecydowaliśmy się na gondolkę w kolorze active coffe :-). Wcześniej nie bralismy tego kolorku pod uwagę, dopiero jak zobaczyliśmy go na żywo to nam się bardzo spodobał . Nie jest ani za jasny, ani za ciemny. Fotelika nie kupowaliśmy, bo mamy po synku kuzynki - Maxi Cosi Cabrio - fioletowy (niestety nie pamietam jak dokładnie ten kolorek się zwie ).
Do wózka dokupilismy też oryginalną folię przeciwdeszczową (oryginalną tylko dlatego, że w tym sklepie, w którym kupowaliśmy, uniwersalna folia była w tej samej cenieco folia mutsy), uniwersalną moskitierę i parasolkę (parasolka w kremowym kolorku) :-):-):-).
Do wózka dokupilismy też oryginalną folię przeciwdeszczową (oryginalną tylko dlatego, że w tym sklepie, w którym kupowaliśmy, uniwersalna folia była w tej samej cenieco folia mutsy), uniwersalną moskitierę i parasolkę (parasolka w kremowym kolorku) :-):-):-).
Violusia
Aktywna w BB
co powiecie na temat tego wozka ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: VEDI FREELINE + fotelik BERBERO 2009
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
No nawet,nawet fajniutki....mnie sie tam podoba :-):-):-)
Ja tez zdecydowałam się na Jedo ale Fyn 4 DS - Fyn 4 DS Classic
to nowszy model od Vedi, ma większe pompowane przednie koła, pewnie czymś jeszcze też się różni ale nie pamiętam czym
to nowszy model od Vedi, ma większe pompowane przednie koła, pewnie czymś jeszcze też się różni ale nie pamiętam czym