dosiu - pisałam jakiś czas temu o tym wózku bo bardzo mi się podobał ale jak zobaczyłam go w sklepie to zrezygnowałam bo... po pierwsze gondolka nie za wielka a spacerówka kubełkowa czyli nie ma możliwości zmiany kąta pochylenia oparcia - dziecko siedzi i położyć je możesz tylko przechylając całe krzesełko do tyłu tak że kolanka ma na wysokości głowy (hmmm ..... pani w sklepie utrzymywała że to zdrowe) tylko nie wyobrażam sobie śpiącego w ten sposób dziecięcia 4-5 miesięcznego a myślę, że wtedy już do gondolki przestanie się mieścić. No i co w wypadku gdy dzieko lubi spać na boczku???
reklama
no coś Ty Dosiu.. nie ma sprawy :-)
...zastanawia mnie tylko dlaczego w tym opisie pod linkiem który wkleiłaś jest że jest regulowane pochylenie oparcia - może są takie i takie siedziska w spacerówkach? sama nie wiem... albo niedokładny opis jesst. jak masz okazję to może jeszcze zobacz ten wózeczek?!
...zastanawia mnie tylko dlaczego w tym opisie pod linkiem który wkleiłaś jest że jest regulowane pochylenie oparcia - może są takie i takie siedziska w spacerówkach? sama nie wiem... albo niedokładny opis jesst. jak masz okazję to może jeszcze zobacz ten wózeczek?!
dziewczyny a wiecie cos na temat tych wozkow
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: BOLDER 4 + torba GRATIS!
hmm wyglada na to ze spelniaja wiekszosc wymagan - pompowane kola, spacerowka w dwie strony, duza gondola, w miare lekki....
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: BOLDER 4 + torba GRATIS!
hmm wyglada na to ze spelniaja wiekszosc wymagan - pompowane kola, spacerowka w dwie strony, duza gondola, w miare lekki....
dosia24
Lipcowe mamy'09
dziewczynki dzis bylam w sklepie troche poogladac wózki. ogladalam spacerówke abc design i rzeczywiscie nie wyglada rewelacyjnie. facet tez mnie przkonywal ze przeciez dziecko w brzuchu tez nie lezy na plasko, tylko zwiniete i ze na pewno w kubelkowym siedzisku spacerówki bedzie mu wygodnie. trala lala....
ogladalam spacerówke mutsy 4 raider i szczerze mowiac to jest to to czego szukam. rozklada sie na plasko i jest na prawde duzo miejsca do lezenia. niestety nie bylo w sklepie mutsy transporter ale facet wrecz mnie zapewnial ze jest w nim mozliwosc zalozenia spacerowki w obu kierunkach jazdy... niestety nigdzie o tym nie pisze i teraz zgupialam....
ogladalam spacerówke mutsy 4 raider i szczerze mowiac to jest to to czego szukam. rozklada sie na plasko i jest na prawde duzo miejsca do lezenia. niestety nie bylo w sklepie mutsy transporter ale facet wrecz mnie zapewnial ze jest w nim mozliwosc zalozenia spacerowki w obu kierunkach jazdy... niestety nigdzie o tym nie pisze i teraz zgupialam....
Dosia, to jest podstawowa różnica między 4riderem i transporterem, że w 4riderze spacerówka jest montowana w 2 kierunkach a w transporterze nie i jestem w lekkim szoku że facet próbował Ci wcisnąć taki kit! Sama swego czasu zastanawiałam się nad Mutsy więc o to pytałam
reklama
M
MALENSTWO 33
Gość
My dla Wiki mieliśmy fotelik używany i teraz tez będziemy mieli używany