reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

dosiu - pisałam jakiś czas temu o tym wózku bo bardzo mi się podobał ale jak zobaczyłam go w sklepie to zrezygnowałam bo... po pierwsze gondolka nie za wielka a spacerówka kubełkowa czyli nie ma możliwości zmiany kąta pochylenia oparcia - dziecko siedzi i położyć je możesz tylko przechylając całe krzesełko do tyłu tak że kolanka ma na wysokości głowy (hmmm ..... pani w sklepie utrzymywała że to zdrowe) tylko nie wyobrażam sobie śpiącego w ten sposób dziecięcia 4-5 miesięcznego a myślę, że wtedy już do gondolki przestanie się mieścić. No i co w wypadku gdy dzieko lubi spać na boczku???

reklama
dziekuje Goteczko i przepraszam ze musialas wszystko pisac od poczatku. kurcze nie mam pomyslu juz na wozek. musze zaczac poszukiwania od poczatku.:-)

no coś Ty Dosiu.. nie ma sprawy :-)
...zastanawia mnie tylko dlaczego w tym opisie pod linkiem który wkleiłaś jest że jest regulowane pochylenie oparcia - może są takie i takie siedziska w spacerówkach? sama nie wiem... albo niedokładny opis jesst. jak masz okazję to może jeszcze zobacz ten wózeczek?!

z wozkow abc design widzialam tylko model astro. ale tego condor 6s jeszcze nie widzialam. moze jutro sie wybiore. dzieki za info...

dziewczynki dzis bylam w sklepie troche poogladac wózki. ogladalam spacerówke abc design i rzeczywiscie nie wyglada rewelacyjnie. facet tez mnie przkonywal ze przeciez dziecko w brzuchu tez nie lezy na plasko, tylko zwiniete i ze na pewno w kubelkowym siedzisku spacerówki bedzie mu wygodnie. trala lala....
ogladalam spacerówke mutsy 4 raider i szczerze mowiac to jest to to czego szukam. rozklada sie na plasko i jest na prawde duzo miejsca do lezenia. niestety nie bylo w sklepie mutsy transporter ale facet wrecz mnie zapewnial ze jest w nim mozliwosc zalozenia spacerowki w obu kierunkach jazdy... niestety nigdzie o tym nie pisze i teraz zgupialam....

Dosia, to jest podstawowa różnica między 4riderem i transporterem, że w 4riderze spacerówka jest montowana w 2 kierunkach a w transporterze nie i jestem w lekkim szoku że facet próbował Ci wcisnąć taki kit! Sama swego czasu zastanawiałam się nad Mutsy więc o to pytałam

reklama
Do góry