Też radzę najpierw wypróbować taki wózeczek - kieruje się nim zupełnie inaczej. Ja też na początku napaliłam się na taki ale szybko zrezygnowałammpo tym jak w sklepie jeden taki wyciągnęłam i nie potrafiłam wstawić na miejsce fakt, ten który wyciągnęłam miał przednią a nie tylnią oś skrętną jak ten Mutsy, ale zraziłam się na tyle, że Mutsy odechciało mi się nawet szukać... ;-)
reklama
daisy26
Fanka BB :)
Dziewczyny mi najbardziej podoba sie wózeczek coneco toledo a teraz widze ze z majem potanialy jakies 200zł. zapewne ze wzgledu na wejscie nowych modeli na 2009 rok.nie mam zamiaru kupic wozka za 2 tys.przeciez dzidzius i tak z gondolki wyrosnie po ok 6mies.a jesli chodzi o spacerowke to za rok napewno zechcemy cos lzejszego i łatwego do wniesienia na 2 pietro w bloku...wiec po co szalec lepiej kupic cos tanszego...a nie znaczy ze cos gorszego:-)
Wózek CONECO TOLEDO +TORBA+FOLIA+WYS. GRATIS (618213587) - Aukcje internetowe Allegro
co myslicie o tym wózeczku-jestem niby juz zdecydowana:-)
pozdrawiam
Wózek CONECO TOLEDO +TORBA+FOLIA+WYS. GRATIS (618213587) - Aukcje internetowe Allegro
co myslicie o tym wózeczku-jestem niby juz zdecydowana:-)
pozdrawiam
Ostatnia edycja:
daisy26
Fanka BB :)
akurat nie przekladana raczka ale regulowana ....nie mozna miec wszystkiego
Witajcie , muszę się pochwalić, wczoraj kupiliśmy wózek, całkiem okazyjnie, co prawda używany, ale tylko 4 miesiące. Mama która go sprzedała mieszkała na 4 piętrze z tego względu ,że wózek do lekkich nie należał postanowiła go sprzedać na naszej regionalnej stronce! Jest to wózek firmy Tako jumper,oglądałam go już w sklepach i w sumie się na niego zdecydowałam . Kupiliśmy go za 650 zł z pełnym wyposażeniem , gwarancja jest jeszcze ważna przez 20 miesięcy! Wypróbowałam go w domu z obciążeniem mojego trzy latka i prowadzi się super!:-)
Tako JUMPER GŁĘBOKI, SPACEROWY, FOTELIK MAKED (617041581) - Aukcje internetowe Allegro
kolor nr 1
Tako JUMPER GŁĘBOKI, SPACEROWY, FOTELIK MAKED (617041581) - Aukcje internetowe Allegro
kolor nr 1
reklama
Fioletowa - Jak spacerówkę będziemy używać to dzieciaczki będą chciały patrzeć na świat a nie wiecznie na tą mamę.... Zobaczysz
wiem, wiem... ale wolę mieć jednak opcję, że raz zakładam spacerówkę przodem a raz tyłem :-)