reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Też radzę najpierw wypróbować taki wózeczek - kieruje się nim zupełnie inaczej. Ja też na początku napaliłam się na taki ale szybko zrezygnowałammpo tym jak w sklepie jeden taki wyciągnęłam i nie potrafiłam wstawić na miejsce :-D fakt, ten który wyciągnęłam miał przednią a nie tylnią oś skrętną jak ten Mutsy, ale zraziłam się na tyle, że Mutsy odechciało mi się nawet szukać... ;-)

reklama
właśnie dlatego nie zamawiam jeszcze ;-) żeby posprawdzać
dopóki wózek nie będzie stał w domu wszystko się może zdarzyć :-)

Dziewczyny mi najbardziej podoba sie wózeczek coneco toledo a teraz widze ze z majem potanialy jakies 200zł. zapewne ze wzgledu na wejscie nowych modeli na 2009 rok.nie mam zamiaru kupic wozka za 2 tys.przeciez dzidzius i tak z gondolki wyrosnie po ok 6mies.a jesli chodzi o spacerowke to za rok napewno zechcemy cos lzejszego i łatwego do wniesienia na 2 pietro w bloku...wiec po co szalec lepiej kupic cos tanszego...a nie znaczy ze cos gorszego:-)

Wózek CONECO TOLEDO +TORBA+FOLIA+WYS. GRATIS (618213587) - Aukcje internetowe Allegro

co myslicie o tym wózeczku-jestem niby juz zdecydowana:-)
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
a spacerówka jest tylko w jedną stronę? tzn. ani się nie przekłada rączka ani siedzisko?
i to by troszkę przeszkadzało [chyba że nie doczytałam, a można]

Fioletowa - Jak spacerówkę będziemy używać to dzieciaczki będą chciały patrzeć na świat a nie wiecznie na tą mamę.... Zobaczysz:-D:-D:-D

Witajcie , muszę się pochwalić, wczoraj kupiliśmy wózek, całkiem okazyjnie, co prawda używany, ale tylko 4 miesiące. Mama która go sprzedała mieszkała na 4 piętrze z tego względu ,że wózek do lekkich nie należał postanowiła go sprzedać na naszej regionalnej stronce! Jest to wózek firmy Tako jumper,oglądałam go już w sklepach i w sumie się na niego zdecydowałam . Kupiliśmy go za 650 zł z pełnym wyposażeniem , gwarancja jest jeszcze ważna przez 20 miesięcy! Wypróbowałam go w domu z obciążeniem mojego trzy latka i prowadzi się super!:-)
Tako JUMPER GŁĘBOKI, SPACEROWY, FOTELIK MAKED (617041581) - Aukcje internetowe Allegro
kolor nr 1

Niuta faktycznie super udalo Wam sie trafic na ten wózeczek, jest naprawde ladny, a cena powala :-)

reklama
Do góry