reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
juleczka - ja też słyszałam, że maluszki nie powinny zbyt długo przesiadywać w foteliku samochodowym. Jak na szybkie zakupy w markecie, tak, zeby wyciągnć dziecko z samochodu razem z fotelikiem i wpiąć na stelaż wózka to ok, ale na jakiś dłuższy sacerek to chyba nie jest dobre rozwiązanie.

dosia - nie wiem, czy zalezy Tobie na tym, aby spacerówke móc zamontować w obu kierunkach jazdy. Mi zależy i dlatego dla mnie ten model mutsy (transporter) odpada, bo w nim takiej opcji nie ma :-(. Ja skłaniam się najbardziej ku mutsy 4 rider (ale to jeszcze nie jest moja ostateczna decyzja).

goteczka - mam pytanie odnośnie tego concorda. Mianowicie, czy można go kupić na pompowanych kołach i czy siedzisko spacerowe montuje się w obu kierunkach jazdy? Bo tak ogólnie to całkiem fajny wózeczek :tak:.

mamusiaM - niestety siedzisko montowane jest tylko w jednym kierunku :( to niestety minus (chyba tak naprawdę jedyny tego wózeczka) ale pozostałe 'ZA' w naszym wypadku przeważają. Gondolka jest na tyle duża że mam nadzieję, że wystarczy do wiosny a jak półroczniaka posadzę w takiej spacerówce przodem do przodu to myślę, że jakoś damy radę.
Kółka są piankowe ale podobno naprawde dobrej jakości - jest regulacja amortyzacji więc jakoś specjalnie nie trzęsie. A kółka gumowe (tylne) ma JANE NOMAD AIR - w sumie BARDZO BARDZO podobny do concorda.

dzieki dziewczyny za wszystkie wypowiedzi na temat wożenia dziecka w foteliku, dało mi to wszystko duzo do myślenia. No cóż chyba rzeczywiście bede sierbozglądała za wózkiem 3 w 1.
Ale chyba do marca w gondoli to sie nie uda dzidzi wozić,przecież dzidzia, która sie urodzi na początku lipca w marcu bedzie mial prawie 9 miesięcy...

MamusiaM to mnie zabilas... nie mialam pojecia ze w mutsy nie ma przekladanej raczki, a szczerze mówiac to jednak zalezy mi na tym... kurcze i znów jestem na poczatku drogi....:-)

ach fioletowa, przefikane mamy. ja juz glupieje z tymi wozkami. i nadal w kropce a tu juz tak nie wiele czasu zostalo...;-)

goteczka - sprawdzę sobie jeszcze ten wózek JANE NOMAD AIR, dzięki :-)

dosia - w MUTSY TRANSPORTER nie ma możliwosci montowania siedziska w obu kierunkach jazdy. MUTSY 4RIDER, 3RIDER juz mają :-). A w MUTSY SLIDER masz dodatkowo przekladana rączkę, ale z kolei ten model ma kubełkowe siedzisko spacerowe, które nie jest zbyt wygodne dla dziecka :no:. Jesli ja zdecyduję się na MUTSY to będzie to 4RIDER.

reklama
Do góry