reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
juleczka - ja też słyszałam, że maluszki nie powinny zbyt długo przesiadywać w foteliku samochodowym. Jak na szybkie zakupy w markecie, tak, zeby wyciągnć dziecko z samochodu razem z fotelikiem i wpiąć na stelaż wózka to ok, ale na jakiś dłuższy sacerek to chyba nie jest dobre rozwiązanie.

dosia - nie wiem, czy zalezy Tobie na tym, aby spacerówke móc zamontować w obu kierunkach jazdy. Mi zależy i dlatego dla mnie ten model mutsy (transporter) odpada, bo w nim takiej opcji nie ma :-(. Ja skłaniam się najbardziej ku mutsy 4 rider (ale to jeszcze nie jest moja ostateczna decyzja).

goteczka - mam pytanie odnośnie tego concorda. Mianowicie, czy można go kupić na pompowanych kołach i czy siedzisko spacerowe montuje się w obu kierunkach jazdy? Bo tak ogólnie to całkiem fajny wózeczek :tak:.

mamusiaM - niestety siedzisko montowane jest tylko w jednym kierunku :( to niestety minus (chyba tak naprawdę jedyny tego wózeczka) ale pozostałe 'ZA' w naszym wypadku przeważają. Gondolka jest na tyle duża że mam nadzieję, że wystarczy do wiosny a jak półroczniaka posadzę w takiej spacerówce przodem do przodu to myślę, że jakoś damy radę.
Kółka są piankowe ale podobno naprawde dobrej jakości - jest regulacja amortyzacji więc jakoś specjalnie nie trzęsie. A kółka gumowe (tylne) ma JANE NOMAD AIR - w sumie BARDZO BARDZO podobny do concorda.

dzieki dziewczyny za wszystkie wypowiedzi na temat wożenia dziecka w foteliku, dało mi to wszystko duzo do myślenia. No cóż chyba rzeczywiście bede sierbozglądała za wózkiem 3 w 1.
Ale chyba do marca w gondoli to sie nie uda dzidzi wozić,przecież dzidzia, która sie urodzi na początku lipca w marcu bedzie mial prawie 9 miesięcy...

MamusiaM to mnie zabilas... nie mialam pojecia ze w mutsy nie ma przekladanej raczki, a szczerze mówiac to jednak zalezy mi na tym... kurcze i znów jestem na poczatku drogi....:-)

ach fioletowa, przefikane mamy. ja juz glupieje z tymi wozkami. i nadal w kropce a tu juz tak nie wiele czasu zostalo...;-)

goteczka - sprawdzę sobie jeszcze ten wózek JANE NOMAD AIR, dzięki :-)

dosia - w MUTSY TRANSPORTER nie ma możliwosci montowania siedziska w obu kierunkach jazdy. MUTSY 4RIDER, 3RIDER juz mają :-). A w MUTSY SLIDER masz dodatkowo przekladana rączkę, ale z kolei ten model ma kubełkowe siedzisko spacerowe, które nie jest zbyt wygodne dla dziecka :no:. Jesli ja zdecyduję się na MUTSY to będzie to 4RIDER.

reklama
Do góry