reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Roan powiadasz? hmm bede musiala sie rozgladnac, bo cos cuzje ze nasz synus bedzie duzy po tatusiu wiec mała gondola nie wchodzi w gre , tak ogladalam te Roan i w sumie bardzo fajnie sie prezentuja głębokie, ja chce kupic głeboki tylko a nie wielo funkcyjny a pozniej jak mały bedize juz sam ładnie siedział to wtedy bedzie mial kupiona spacrówke moze z taco na razie interesuja mnie wozki własnie z duzymi i długimi gondolami !

reklama
Roan powiadasz? hmm bede musiala sie rozgladnac, bo cos cuzje ze nasz synus bedzie duzy po tatusiu wiec mała gondola nie wchodzi w gre , tak ogladalam te Roan i w sumie bardzo fajnie sie prezentuja głębokie, ja chce kupic głeboki tylko a nie wielo funkcyjny a pozniej jak mały bedize juz sam ładnie siedział to wtedy bedzie mial kupiona spacrówke moze z taco na razie interesuja mnie wozki własnie z duzymi i długimi gondolami !

Wózek GŁĘBOKI !!! SAWEX ! wysyłka 0zl (609196910) - Aukcje internetowe Allegro
Tu masz cos idealnego i taniego. ja taki własnie kupuje a spacerowke później bo przy tych wielofunkcyjnych pasy są zbyt krótkie dla dzieci i trzeba zazwyczaj kupić nową:)

Hmm, no właśnie, rozmiar gondoli, tylko to mnie tak jakoś męczy w tym wózku. W sumie nie jest ona jakaś szczególnie mała, jest po prostu przeciętna. Szkoda, ze juz teraz nie możemy się dowiedzieć, jakie duże urodzą się nasze Maluchy ;-). Co do siedziska w spacerówce, to jeszcze będę musiała się mu przyjrzeć. Ostatnio dość często widuję dzieci w tych wózkach jeżdżace po ulicach czy cenrach handlowych i jakoś nie wydawało mi się, zeby miały ciasno w spacerówce.
Kurcze, ciężko z tymi wózkami....

ja juz glupola dostaje z tymi wozkami.
jak na razie zdecydowana jestem na mutsy transporter.
Sklep dla dzieci 4kids; artykuły dla dzieci, artykuły dla niemowląt, Bugaboo

jeszcze tylko musze wybrac sie do tego sklepu w Krakowie i go sobie obejrzec na zywo bo jakos nie potrafilabym kupic wózka bez ogladania.
ostatnio w sklepie z wozkami kobitka zachwalala mi abc design model astro. ale podobno nie ma dobrych opinii ten wozek.

dzieki fioletowa za link. ale dopoki nie zobacze tego wozka to go nie kupie. jak na razie najbardziej mi sie podoba.

no wlasciwie ja tez o nim mysle [no i ten kolor - hehe moje zboczenie]
troche kumpela mi namieszala tym roanem, ale jak wstane to na bank jak najszybciej pojade do hurtowni zeby zobaczyc mutsy i wtedy bede decydowac

jak obejrzysz sobie to mutsy to daj znac jak wrazenia. widzialam kobitki z mutsy na miescie ale szczerze mowiac to nie wiem jaki to byl model. ladnie sie te wozki prezentuja, sa lekkie ( co w moim przypadku jest bardzo wazne) i gondolka 78 cm od wewnatrz sa w miare ok. ale ta spacerówka wydaje mi sie taka plytka.

Dosia zwroc uwage na spacerowke, bo wydaje sie mala... Szczerze mowiac ja tez bralam pod uwage ten wozek, bo ma fajny design :happy: ale moja dosiadczona kumpela odradzila - tylko teraz nie pamietam dlaczego - albo spacerowka byla "kubelkowa" albo gondolka byla mala albo oparcie na nozki sie nie podnosilo... nie pamietam ... w kazdym razie wiekszosc wozkow, ktore mi sie podobaly skrytykowala (m.in. mutsy 4rider, x-lander, maxi cosi mura) i jedyny, ktory przeszedl ta wnikliwa selekcje to concord fusion
++ WÓZEK CONCORD FUSION PLUS GONDOLA SPRAWDZ ++ (606288435) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK CONCORD FUSION 2009 MIX KOLOR PROMOCJA (614702001) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Matylda widzialam tez wozek na zywo i zrobil na mnie ogromne wrazenie. jest super, ale troche przeraza mnie cena. jak jeszcze do tego doliczyc cene fotelika, kurcze troche duzo.
jeszcze smialam sie do meza ze my jezdzimy fordem fusion i nasz dzidzius mial by fusiona :-)

Do góry