reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Spacerówka dla noworodka????? Nie brzmi to chyba poprawnie....
...
Nie wszystkie mamy decydują się na gondolę A to jest wózek spacerowy do którego można wsadzić wkład dla noworodka. Wszystko jest poprawnie ;-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Fakt, za granicą to jest normalne Mało tego, oni potrafią wozic noworodki bez wkładek Poprostu przypięte pasami i rozłożone na płasko
A my własnie nabylismy stelaz Trophy do Bebe conforta ( mam gondolę Prelude od mojej siostry) taki jak tutaj: Stelaż Trophy Avenue wózka Bebe Confort (576060346) - Aukcje internetowe Allegro .
Jeszcze tylko fotelik samochodowy i bedzie komplet bo spacerówkę mamy ABC design po Jagodzie, jest juz co prawda zniszczona ale sprawdzała sie w wielu sytuacjach i myślę ze jeszcze maleństwo przetrzyma ewentualne pomyśle o czymś nowym pozniej ...
Tak wiec jeden kłopot mam juz z głowy. Teraz jeszcze czeka nas zakup materaca do łózeczka i nne gadzety.
Jeszcze tylko fotelik samochodowy i bedzie komplet bo spacerówkę mamy ABC design po Jagodzie, jest juz co prawda zniszczona ale sprawdzała sie w wielu sytuacjach i myślę ze jeszcze maleństwo przetrzyma ewentualne pomyśle o czymś nowym pozniej ...
Tak wiec jeden kłopot mam juz z głowy. Teraz jeszcze czeka nas zakup materaca do łózeczka i nne gadzety.
Kurcze, zazdroszczę dziewczynom, które juz sie zdecydowały i nawet juz maja sprzęt kupiony. To moje pierwsze dziecko, jestem tez jedynaczką, wiec nie miałam nigdy do czynienia z wózkami w przeszłości.Ja jedyne rady to otrzymuje od znajomych, ale one sa tak rózne,ze juz sama nie wiem co ja mam wybrać.
Myslalam o kupieniu nowego , porządniejszego wózka, z myślą o tym,że teraz jeszcze dostaje całe wynagrodzenie, nie wiem jak szybko po urodzeniu dziecka pojde do pracy, a chcemy drugie dziecko dosyć szybko po pierwszym iwęc nie wiem jak to bedzie z moimi zarobkami w tzw. międzyczasie. A z pensji meza, jak na razie nie damy rady wszystkiego kupic. Tak wiec ten porządny wózek mógłby mi posluzyc i przy drugim dziecku.
Moze sie mylę, to mnie wyprowadźcie z błędu.
Teraz jak czytam sobie o tych spacerówkach dla niewowlaków, to tez zaczynam sie zastanawiac... bo rodzimy latem , bedzie ciepło. Dziecko od 6 miesiąca przechodzi na spacerówkę, dlatego moze na te upalne dni wystarczy spacerówka?? a na późną jesień dzidzia bedzie większa a w styczniu bedzie miała pol roku, dlatego spacerówka moze byc dobrym rozwiązaniem. Co myślicie???
A co do firmy wózków to od kolezanek mam tak duzo różnych opinii i marek,ze sie pogubilam. Ostatnio moja kolezanka polecila mi wózek Quinny, ale ich ceny są tak wysokie, ze musiałabym chyba ogłosić w rodzinie zrzutę....
Myslalam o kupieniu nowego , porządniejszego wózka, z myślą o tym,że teraz jeszcze dostaje całe wynagrodzenie, nie wiem jak szybko po urodzeniu dziecka pojde do pracy, a chcemy drugie dziecko dosyć szybko po pierwszym iwęc nie wiem jak to bedzie z moimi zarobkami w tzw. międzyczasie. A z pensji meza, jak na razie nie damy rady wszystkiego kupic. Tak wiec ten porządny wózek mógłby mi posluzyc i przy drugim dziecku.
Moze sie mylę, to mnie wyprowadźcie z błędu.
Teraz jak czytam sobie o tych spacerówkach dla niewowlaków, to tez zaczynam sie zastanawiac... bo rodzimy latem , bedzie ciepło. Dziecko od 6 miesiąca przechodzi na spacerówkę, dlatego moze na te upalne dni wystarczy spacerówka?? a na późną jesień dzidzia bedzie większa a w styczniu bedzie miała pol roku, dlatego spacerówka moze byc dobrym rozwiązaniem. Co myślicie???
A co do firmy wózków to od kolezanek mam tak duzo różnych opinii i marek,ze sie pogubilam. Ostatnio moja kolezanka polecila mi wózek Quinny, ale ich ceny są tak wysokie, ze musiałabym chyba ogłosić w rodzinie zrzutę....
reklama
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Juluszka z tego co czytam to większość mam, które ma już dziecko wózek do bobaska ma właśnie po nim. I mi się zdaję, że to wcale nie jest zły pomysł kupić lepszy wózek z myślą już o drugim. Z tego co dziewczyny piszą to gondole są niezniszczalne, bo w sumie co im się takie może stać? A ze spacerówką też chyba nie jest aż tak źle. To jest moje zdanie.