reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

kpjm a powiedz mi cos wiecej o wózkach abc design???
patrzylam na te wózki i wydawalo mi sie ze maja plytka spacerówke. zadowolona byłas z tego wozka??? kupilabys sobie abc design ale gondole???
Dosiu, oglądalismy ABC design - model Condor własnie z gondola i podobał sie nam . Gdyby nie fakt ze miałam gondole do Bebe Conforta od siostry to pewni byśmy kupili ten wozeczek. tym bardziej ze na allegro można go znależc za 1500 z gondola i spacerówką. Ta spacerówka którą mamy to nie jest najnowszy model (taki jak z tej aukcji- http://www.allegro.pl/item582981018_wozek_spacerowka_abc_design_warto.html)- bo ma juz 6 lat ale naprawde bylismy zadowoleni z tego wózka . Ma przekładaną rączkę, przednie kółka obrotowe o 360 stopni z mozliwościa blokowania. Siedzisko ma duze i nasza córka własciwie do ponad 3 lat korzystała i miesciła sie w tym wózeczku. Co prawda pozniej najczesciej słuzył on jako transporter zabawek i akcesoriow na dłuzsze wyprawy ale w dordze powrotnej czesto juz do niego siadała. Potem jak moja siostra wyprowadziła sie do Irlandii i przyjezdzała tylko goscinnie to uzywała go dla siostrzeńca. Kolejna zaleta to to ze siedzisko rozkłada sie na płasko i dziecko mogło sobie spać w pozycji leżącej czy nawet na boku (nasza córka tak uwielbiała spać) i miała dużo miejsca.

Ostatnia edycja:
reklama
Dla mnie tez narazie wózki to czarna magia, podgladam Wasze opinie i tylko nimi sie sugeruje :-) ostatnio dowiedziałam sie, ze wozek to obowiazek dziadka, wiec trzeba sie do tescia usmiechnac :-D

Iwon kochana ja juz z tymi wozkami zajoba dostaje...( przepraszam za slownictwo).
nadal nic nie wybralam, jak na razie to jest jeden z moich typów... tez nie do konca mi sie podoba, ale ja chyba nie znajde wózka który w 100% bedzie mnie zadowalal....
choc moze i bym znalazla taki ale pewnie nie bedzie mnie na niego stac.... i taki final....

Mnie cały czas męczy ten wózek spacerówka dla niemowlaków??!! I póki tego nie zobaczę na własne oczy to po prostu nie uwierzę ze to może być prawda. Tyle się słyszy i czyta o wózkach i o tych wszystkich wymogach...
Dla mnie to jest tak jakby noworodka cały czas nosić w fotelikach samochodowych.

Ale najgorsze jest to że dalej nie wiem jaki wózek kupię:crazy::rofl2:

Prosze bardzo:
np taki:

Wózek Emmaljunga Cerox 2009: Sklep Internetowy Baby Fant

:tak::tak::tak::tak::tak:

Dla mnie tez narazie wózki to czarna magia, podgladam Wasze opinie i tylko nimi sie sugeruje :-) ostatnio dowiedziałam sie, ze wozek to obowiazek dziadka, wiec trzeba sie do tescia usmiechnac :-D

Nam wózeczek zafundował dziadek :tak: moj teść :tak:

hehe u mnie rodzice też powiedzieli że to obowiązek dziadków - dlatego liczę na dotację ;-)
na razie to mi się teutonia podoba, ale muszę jeszcze się zorientować ile taka przyjemność będzie kosztować w sumie ze wszystkimi dodatkami, które mi się podobają

reklama
fioletowa u nas tez wózek kupuja tescie. i jakos glupio mi ich naciagac na drogi wózek. dogadalismy sie na gora 1500 zl i na takie wózki tylko patrze. zreszta jakbym miala sama kupowac to tez na drozszy bym sie nie zdecydowala...

Do góry