Dosiu, oglądalismy ABC design - model Condor własnie z gondola i podobał sie nam . Gdyby nie fakt ze miałam gondole do Bebe Conforta od siostry to pewni byśmy kupili ten wozeczek. tym bardziej ze na allegro można go znależc za 1500 z gondola i spacerówką. Ta spacerówka którą mamy to nie jest najnowszy model (taki jak z tej aukcji- http://www.allegro.pl/item582981018_wozek_spacerowka_abc_design_warto.html)- bo ma juz 6 lat ale naprawde bylismy zadowoleni z tego wózka . Ma przekładaną rączkę, przednie kółka obrotowe o 360 stopni z mozliwościa blokowania. Siedzisko ma duze i nasza córka własciwie do ponad 3 lat korzystała i miesciła sie w tym wózeczku. Co prawda pozniej najczesciej słuzył on jako transporter zabawek i akcesoriow na dłuzsze wyprawy ale w dordze powrotnej czesto juz do niego siadała. Potem jak moja siostra wyprowadziła sie do Irlandii i przyjezdzała tylko goscinnie to uzywała go dla siostrzeńca. Kolejna zaleta to to ze siedzisko rozkłada sie na płasko i dziecko mogło sobie spać w pozycji leżącej czy nawet na boku (nasza córka tak uwielbiała spać) i miała dużo miejsca.kpjm a powiedz mi cos wiecej o wózkach abc design???
patrzylam na te wózki i wydawalo mi sie ze maja plytka spacerówke. zadowolona byłas z tego wozka??? kupilabys sobie abc design ale gondole???
Ostatnia edycja: