reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Mi się podobają te Inglesiny
Dziewczyny największa długość gondoli to jakieś 82-84 cm. Nic więcej. Przeciętne maja 80 cm. A te co poniżej to już na nie nie patrzę
Iwon 80cm ??? mierzyłas miarką w sklepie, czy wg. podanych wymiarów od producenta?? Jak mierzylas sama to pls. podaj mi namiar na te wozeczki. Jesli od producenta to jest to wymiar gondoli zewnetrzny- najczesciej mierzony u góry, a wewnetrzny jest mniejszy - zwłaszcza jak mierzysz na tej wysokosci gdzie bedzie lezec dziecko. Ta gondole, która mam pozyczona na zewatrz ma 85cm , ale w srodku na wyskosci gdzie bedzie lezec dziecko juz tylko77,5cm. I tak samo jest z szerokoscia. Ja wlasnie po pomiarach w sklepie rozczarowałam sie gondolka do x-landera :-(
IWON , A teraz doczytałam twoja kolejna wypowiedz
FOCUS Z FOTELIKIEM DO AUTA I KOMPLETEM POŚCIELI (565890101) - Aukcje internetowe Allegro to jest wlasnie ten wozek z gondola ,który ja mam i tak jak pisałam on ma 77,5cm w dł. w srodku - tak dokładnie od scianki do scianki, wiec jak dojdzie kocyk itd to bedzie 75cm
FOCUS Z FOTELIKIEM DO AUTA I KOMPLETEM POŚCIELI (565890101) - Aukcje internetowe Allegro to jest wlasnie ten wozek z gondola ,który ja mam i tak jak pisałam on ma 77,5cm w dł. w srodku - tak dokładnie od scianki do scianki, wiec jak dojdzie kocyk itd to bedzie 75cm
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Kurde dla mnie te wszystkie wózki to czarna magia. Nawet rzadko piszę na tym wątku, bo nie wiem co tu pisać? Niektóre ceny wózków z kosmosu i jak dla mnie za drogie. Dlatego ja kupuje najzwyklejszy wózek gondola+spacerówka i myślę, że w 800 zł ten zakup się zamknie.
ja tez nie wiem jeszcze nic na ten temat, a wyglada ze wypad na miasto sie znow odsunie w czasie... hehe wszystko zamowie przez internet...
ja chyba bede miala doplate do wozka ze strony moich rodzicow, wiec mam nadzieje sobie wybrac jakis dobry, ktory ewentualnie posluzy jak zdecydujemy sie na drugie malenstwo...
ale zanim to bede musiala sie dobrze wczytac w wasze posty :-)
ja chyba bede miala doplate do wozka ze strony moich rodzicow, wiec mam nadzieje sobie wybrac jakis dobry, ktory ewentualnie posluzy jak zdecydujemy sie na drugie malenstwo...
ale zanim to bede musiala sie dobrze wczytac w wasze posty :-)
Ja już jestem zdecydowana na Roan Maritę - jakąś z serii klasycznej. Odpowiada mi taki surowy styl, kolorystyka, gondola jest rzeczywiście wystarczająco duża, wózek sprawia wrażenie (mam nadzieję, że nie tylko wrażenie) solidnego, a i cena jest dla mnie do przyjęcia
Juz nie szukam i nie oglądam )) bo zacznie się od nowa
Juz nie szukam i nie oglądam )) bo zacznie się od nowa
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Mam propozycje dla mam, które się zastanawiają nad spacerówką dla noworodka
Wózek Graco Vivo - stan b.dobry (576461265) - Aukcje internetowe Allegro
To aukcja mojej znajomej
Wózek Graco Vivo - stan b.dobry (576461265) - Aukcje internetowe Allegro
To aukcja mojej znajomej