reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Dziewczyny największa długość gondoli to jakieś 82-84 cm. Nic więcej. :no: Przeciętne maja 80 cm. A te co poniżej to już na nie nie patrzę:-D:-D

Iwon 80cm ??? mierzyłas miarką w sklepie, czy wg. podanych wymiarów od producenta?? Jak mierzylas sama to pls. podaj mi namiar na te wozeczki. Jesli od producenta to jest to wymiar gondoli zewnetrzny- najczesciej mierzony u góry, a wewnetrzny jest mniejszy - zwłaszcza jak mierzysz na tej wysokosci gdzie bedzie lezec dziecko. Ta gondole, która mam pozyczona na zewatrz ma 85cm , ale w srodku na wyskosci gdzie bedzie lezec dziecko juz tylko77,5cm. I tak samo jest z szerokoscia. Ja wlasnie po pomiarach w sklepie rozczarowałam sie gondolka do x-landera :-(

Kurde dla mnie te wszystkie wózki to czarna magia. Nawet rzadko piszę na tym wątku, bo nie wiem co tu pisać? Niektóre ceny wózków z kosmosu i jak dla mnie za drogie. Dlatego ja kupuje najzwyklejszy wózek gondola+spacerówka i myślę, że w 800 zł ten zakup się zamknie.

ja tez nie wiem jeszcze nic na ten temat, a wyglada ze wypad na miasto sie znow odsunie w czasie... hehe wszystko zamowie przez internet...

ja chyba bede miala doplate do wozka ze strony moich rodzicow, wiec mam nadzieje sobie wybrac jakis dobry, ktory ewentualnie posluzy jak zdecydujemy sie na drugie malenstwo...
ale zanim to bede musiala sie dobrze wczytac w wasze posty :-)

Asiu to masz podobne uczucia jak ja. Z tym że zaczynam się skłaniać ku temu by kupić tanią samą gondole. A lepsza spacerówkę na przyszły rok.

Ja już jestem zdecydowana na Roan Maritę - jakąś z serii klasycznej. Odpowiada mi taki surowy styl, kolorystyka, gondola jest rzeczywiście wystarczająco duża, wózek sprawia wrażenie (mam nadzieję, że nie tylko wrażenie) solidnego, a i cena jest dla mnie do przyjęcia :)
Juz nie szukam i nie oglądam :))) bo zacznie się od nowa :)

reklama
Do góry