reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
Stopi no właśnie o to chodzi, że to są super wózki, różnią się dosłownie detalami i naprawdę wybór jest mega cięzki, a w teutoni gondolka nie jest dużo mniejsza, jest krótsza bo ma 77 cm, ale za to jest szersza o 3 cm od emmy, jeżeli chodzi o tę rączkę, to przy gondoli praktycznie i tak jej się nie używa, ale przy spacerówce też nie jest to niezbędne, emmy mają duże budki i dobre osłonki, więc nawet bez odwracania kierunku jazdy, jakoś przed wiatrem się uchronimy

mam ciężki orzech do zgryzienia:confused::confused::confused:

kasiakom moze poszukaj jeszcze jakis roznic miedzy tymi wozeczkami np. jak sie składa i jaka jest wielkosc po zlozeniu, waga (ale pewnie jest zblizona), czas gwarancji , cena, moze jak sie wpina fotelik (czy musisz za kazdym razem zmieniac adaptery jak chcesz wpiac fotelik??) Moze w sklepie pojezdzij nimi dłuzej i zobacz , który Ci sie lepiej prowadzi :-D... kurcze naprawde masz ciężki orzech do zgryzienia. A moze poczytaj w necie opinie mam na temat tych wózeczków. Powodzonka !!!! Na pewno dokonasz dobrego wyboru!!!:tak::tak:

Stopi właśnie caly sęk w tym, ze już porównałam te wszystkie parametry i są niemal identyczne, gabaryty po złożeniu prawie takie same, cena niemal identyczna, waga też zbliżona choć o 1 kg lżejsza jest teutonia, gwarancja dluższa jest w teutoni bo aż 3 lata, w emmie o ile się nie mylę rok, ale emmy praktycznie się nie psują, fotelik montowany tak samo, prowadzenie idealne obu, choć sa ciut inaczej wyważone, amortyzacja super i w jednym i w drugim + w emmie istnieje możliwośc regulacji, wlaśnie dlatego zwariowałam bo one rożnią się dosłownie niuansami i nie za bardzo wiem na ktore położyć nacisk:confused::confused::confused: a i jeszcze sprawdziłam długość siedziska i jest taka sama 90 cm, z tym że w emmie podnóżek jest dluższy, co daje złudny efekt że siedzisko w emmie jest większe, ale suma sumarum jest niemal identico

dzięki stopi za wsparcie i trzymaj kciuki bo jak jeszcze trochę sie pozastanawiam to naprawdę kota dostanę:szok:

Stopi właśnie Emmaljungi mają 79 cm, podobnie (chyba 2 cm mniej) teutonie, to są jedne z największych, jak nie największe gondole na rynku, ...

Dziewczyny największa długość gondoli to jakieś 82-84 cm. Nic więcej. :no: Przeciętne maja 80 cm. A te co poniżej to już na nie nie patrzę:-D:-D

Iwon jakie cudo znalazłaś które jest aż tak duże/długie, bo ja nie znalazłam większej gondolki niż w emmaljundze w wózkach 3funkcyjnych, i oczywiście mówimy o wymiarach wewnątrz gondolki

Ostatnia edycja:
faktycznie gondola gigantyczna:-) ale stelaż po złożeniu też:tak: generalnie wygląda na duży i solidny, no i cena też atrakcyjna, ja jednak zostanę przy emmie lub teutoni, mój M się juz napalił, że jego córcia mercedesem będzie jeździć, poza tym są na prawdę super oba te wózeczki, poza tym teściowie nam dorzucą do wózka, i tym sposobem będę mogla mebelki ładniejsze kupić

reklama
Do góry