Anyżówka jeżeli kupujesz samą gondolę to faktycznie posłuży ona pól roku, max 8 miesięcy, ale jeżeli kupujesz trzyfunkcyjny to do 3 roku go wykorzystywać będziesz, mi zależy na komforcie i zachowaniu aktywnego trybu spędzania wolnego czasu, więc, jak pisalam wyżej, spacerówka typu parasolka aż tak mi się nie przyda, stawiam więc na dobry wózek trzyfunkcyjny, z dobrymi kołami, dobra amortyzacją, bezawaryjny i przede wszystkim bezpieczny
pan w sklepie i dziś powiedział ze parasolka jest dla wygody matki , a nie dziecka, bo mała, łatwo się skałada, malo miejsca zajmuje, ale dziecku duzo wygodniej w tych większych wózkach na pompowanych kolach, nie wyobrażam sobie korzystać z parasolki zimą po naszych średnio odśniezonych chodniach, w tym roku szczegolnie sie przypatrywałam babeczkom z takimi wozkami i na prawdę męczyły się niemiłosiernie
pan w sklepie i dziś powiedział ze parasolka jest dla wygody matki , a nie dziecka, bo mała, łatwo się skałada, malo miejsca zajmuje, ale dziecku duzo wygodniej w tych większych wózkach na pompowanych kolach, nie wyobrażam sobie korzystać z parasolki zimą po naszych średnio odśniezonych chodniach, w tym roku szczegolnie sie przypatrywałam babeczkom z takimi wozkami i na prawdę męczyły się niemiłosiernie