reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

Ja jak najbardziej uwazam, ze uzywane wózki to dobre rozwiązanie, jak nie ma sie za duzo pieniazków. Wole przeznaczyc kaske na inne,wazniejsze rzeczy dla dziecka, niz na nowy wózek.I t ak ye zuczyniłam. Wczoraj dostałam wozeczek po synku mojej przyjaciółki. Ona miała go od swojej kolezanki, ale głebokim wozkiem obie jezdziły bardzo krótko.Deltim Fokus-połaczenie niebieskiego z jasniutkim błękitem (model 6 c - niebieski)Zdjecie troszke przekłamane :-) WÓZKI DZIECIĘCE, FOTELIKI SAMOCHODWE, WSZYSTKO DLA DZIECI - Mamaija - Najlepszy sklep z artykułami dla dzieci Musze podreperowac tylko koło i cos powalczyc z hamulcem.Szkoda, ze nie ma skretnych przednich kół. A tak to wozeczek głeboki jest w super stanie. No i na pompowanych kołach :-) :-) Nie jest jakos bardzo ciezki i szybko sie składa. Za to gondola powaznie jest ogromna!!! Az mnie zatkało, ze az taka duza!!! Przyzwyczaiłam sie do widoku gondoli x-landera, która w porownianiu do tej gondoli jest malutenka!! Dostałam tez spacerówke do tego wozka Deltim Fokus, ale jak dla mnie jest kiepska jesli chodzi o funkcjonalnosc, no i juz ostro zniszczona. Tak wiec pozniej juz tylko kupie spacerówke x-landera. Fotelik samochodowy jak sie uda tez dostane od kolezanki -tak ze bede mogla go wpinac w stelaz od wozka Deltim fokus.

reklama
Ja byłam w weekend w M1 z mężem no i niestety zakochał się on w x-landerze X1... wiecie mechanik samochodowy -zobaczył te amortyzatory i wogóle się zakochał w tym wózku :sorry2:

A ja byłam juz umowiona na oglądanie i ewentualny zakup bebe conforta - zestaw stelaż, spacerówka i fotelik + 2 spiworki (bo gondole juz mam od siostry) za 750zł ale niestety babka zadzwoniła i powiedziała ze maż sprzedał juz wózek zanim go pojechalismy oglądać :angry::angry::wściekła/y:. Był naprawde w dobrym stanie (przynajmniej na taki wygladał na zdjeciach ) i teraz znow musze szukac czegos nowego

Witajcie lipcóweczki, my się jeszcze nie zdecydowaliśmy na wózek, głęboki mamy po Tomku, nówka, o taki:
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: Caravell CULLA głęboki 2009>
, bo Tomek jeździł miesiąc, a potem już nie chciał za żadne skarby i nosiliśmy go w nosidełku. Na pewno kupimy fotelik maxi-cosi cabrio bo najbezpieczniejszy no i wpina się na stelaż Tomkowego Quinny Buzz, wygodny na szybkie wypady na zakupy. Co do spacerówki, to na pewno nie kupiłabym drugi raz Quinny, bo z małym dzieckiem w środku prowadzi się świetnie, ale z trochę większym to juz nie bardzo, trochę się rozklekotał, nie składa się już tak płynnie jak na początku( czasem nie daje sama rady) no i siedzisko jest malutkie, ja i tak mam ta starszą wersje z 2006, większą od terazniejszej, ale Tomek(13 kg) w zimowej kurteczce ledwo sie mieści. Teraz mój m się zakochał w tym wózku
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: ABC 4TEC głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX
i jest nawet gotowy kupic caly zestaw, chociaż gondola nam nie potrzebna, bo bez gondoli nie sprzedają(albo ja nie znalazłam), Czy któraś z was zna ten wózek?? Widziała go na żywo? Tutaj na razie nie znaleźliśmy go w żadnym sklepie, ale czytałam, że ma malutką spacerówke i że jakość nie jest najlepsza, jak ktoś coś wie niech pisze. Mi osobiscie najbardziej podoba się Mura
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: MURA 4 spacerowy 2009
widziałam ja na żywo i wydaje mi sie ok, szeroka spacerówka, duże koła z przodu, i siedzisko w obie strony. jest ktos kto wybra ten wózek, albo już go używa?

Tomtom, ja go dzisiaj oglądałam ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: ABC 4TEC głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX i koleżanka, która pracuje w sklepie z akcesoriami dla dzieci, mówiła, że ma małą gondolę, ale jak mówisz, że gondola wam nie jest potrzebna, to nie będzie to problem. Natomiast kiepsko, że nie ma na dole koszyka, i mimo, że jest napisane w opisie, że spacerówka jest wygodna, to mi na taką nie wygląda.
Ja od początku oglądam się za wózkami, za każdym razem coś innego mi się podoba, ale skłaniam się coraz bardziej do tego wózka: Emmaljunga Smart Duo Combi#... Jakieś opinie, moje drogie Panie?

No właśnie koleżanka mi mówiła, że przez 6 lat była jedna reklamacja. I że jest - tak jak mówisz - praktycznie niezniszczalny, poza tym naprawdę mi się podoba.

dziewczynki małe pytanko. oczywiscie wiem ze kola w wózku najlepiej jak sa pompowane, ale moze jest ktos kto mial kola piankowe???
ciekawa jestem czy one rzeczywiscie sa takie zle, a jezeli tak to dlaczego.
pytam bo podoba mi sie ostatnio ten wózek:
ABC Design Astro
duzym plusem u mnie jest jego waga.

Dosiu ja wiem tyle co mi znajoma przekazała...;-) Że pompowane lepiej się prowadzą i są lepsze na nasze drogi. Większa amortyzacja....czy coś w tym stylu.:-) Poza tym boje się że zimą przy większym śniegu koła piankowe nie dadzą sobie rady.
Ale nie jestem ekspertem!!! Też się dopiero uczę:tak::tak::tak:

reklama
kurcze Iwon juz glupieje od tych wozków. zaden nie spełnia w 100% moich oczekiwan. jak ma duza gondole to jest ciezki, jak jest lekki to ma mala gondole lub piankowe kola.
a jak juz znajde wozek który wpadnie mi w oko to cena taka ze wrecz zadra mi w tym oku siedzi. koszmar jakis.

Do góry