reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Wiecie co dziewczynki. Ja tez myslalm o tym,zeby corcie przezimowac w gondoli, ale juz ktoras osoba z rzedu mowi mi zebym wybiła sobie to z głowy. Podobno dzieciątka nie chca za dlugo byc wozone w gondoli, wola podziwac swiat ze spacerówek - 4-6msc to max w gondoli. Jeszcze mi mowia, ze paradoksalnie dziecku jest cieplej w spacerowce, w spiworku, niz w gondoli????Ewenementem jest dla mnie przełozenie dziecka z głebokiego do spacerówki Maclaren (tej od 0) 1,5 msc bobaska i to w pazdzierniku!!!!Nie mam w tym temacie wogole doswiadczenia, wiec nie wiem jak jest.... Co Wy sadzicie o przeniesieniu dziecka z glebokiego wozeczka do spacerówki na poczatku zimy ???

reklama
Stasiu jest z grudnia , a ja już w połowie marca woziłam go w spacerówce "Graco"jak mi mąż nie zostawił kluczy z wózkowni gdzie miałam głęboki! Ja też uważam ,że gondola maksymalnie do 6 miesiąca!

Stopi69 a ja właśnie myśle przezimować dziecko w gondoli i dopiero gdzies w marcu przeniesc do spacerowki ,pierwsze dziecko urodzilam w pazdzierniku a do spacerowki przenioslam dopiero w maj-czerwiec

Goteczka te wozek co podalaś linka wogole chyba na niego nie spojrzala w sklepie poprostu nie podoba mi sie

Mnie się wydaje że to tez będzie zależało od samej zimy. Bo przecież zima zimie nie równa. No i nie czarujmy się ale to nasze dzieci będą ustalały nie jako w jakich wózeczkach będzie im lepiej. Bo tak jak wspomniałam wcześniej.... ja już w 5 miesiącu siedziałam przypięta w spacerówkę,(późna jesień) byłam na tyle ciekawska świata a leżeć na płasko nie lubiłam.

też myślę, że to same nasze dzieciaczki ustalą zasady korzystania z wózka ;-) - ja dla odmiany nie miałam jeszcze roku jak zaczęłam chodzić i koniec... do wózka nie dałam się wsadzić. Na spacerach w moim wózku jeździł mój starszy o 2,5 roku brat :-D - bo on dla odmiany nie był miłośnikiem pieszych wycieczek.

SYLWIA.M - bardzo dziekuje za informacje!!! Własnie sie tego obawiałam, ze te wózeczki z małymi kółeczkami sprawdzaja sie tylko w miescie. No cóż i wynika z tego, ze skonczy sie na pierwszym wyborze - x-lander xa.
Ja miała z małymi kółkami spacerówkę którą używałam dość długo ale strasznie żałowałam że mam coś takiego mam, a zima i nieubity śnieg lub śnieg który topi się tragedia.
Mały ur we wrześniu ale luty- marzec już jeździł w tej spacerówce więc teraz też liczę że dziecko pojeździ do stycznia i to może nie ;-)
A a tak wygladał mój synek w 2006 w styczniu i ten nieszczęsny wózek

reklama
Do góry