Wiecie co dziewczynki. Ja tez myslalm o tym,zeby corcie przezimowac w gondoli, ale juz ktoras osoba z rzedu mowi mi zebym wybiła sobie to z głowy. Podobno dzieciątka nie chca za dlugo byc wozone w gondoli, wola podziwac swiat ze spacerówek - 4-6msc to max w gondoli. Jeszcze mi mowia, ze paradoksalnie dziecku jest cieplej w spacerowce, w spiworku, niz w gondoli????Ewenementem jest dla mnie przełozenie dziecka z głebokiego do spacerówki Maclaren (tej od 0) 1,5 msc bobaska i to w pazdzierniku!!!!Nie mam w tym temacie wogole doswiadczenia, wiec nie wiem jak jest.... Co Wy sadzicie o przeniesieniu dziecka z glebokiego wozeczka do spacerówki na poczatku zimy ???
reklama
M
MALENSTWO 33
Gość
Stopi69 a ja właśnie myśle przezimować dziecko w gondoli i dopiero gdzies w marcu przeniesc do spacerowki ,pierwsze dziecko urodzilam w pazdzierniku a do spacerowki przenioslam dopiero w maj-czerwiec
Goteczka te wozek co podalaś linka wogole chyba na niego nie spojrzala w sklepie poprostu nie podoba mi sie
Goteczka te wozek co podalaś linka wogole chyba na niego nie spojrzala w sklepie poprostu nie podoba mi sie
Mnie się wydaje że to tez będzie zależało od samej zimy. Bo przecież zima zimie nie równa. No i nie czarujmy się ale to nasze dzieci będą ustalały nie jako w jakich wózeczkach będzie im lepiej. Bo tak jak wspomniałam wcześniej.... ja już w 5 miesiącu siedziałam przypięta w spacerówkę,(późna jesień) byłam na tyle ciekawska świata a leżeć na płasko nie lubiłam.
też myślę, że to same nasze dzieciaczki ustalą zasady korzystania z wózka ;-) - ja dla odmiany nie miałam jeszcze roku jak zaczęłam chodzić i koniec... do wózka nie dałam się wsadzić. Na spacerach w moim wózku jeździł mój starszy o 2,5 roku brat - bo on dla odmiany nie był miłośnikiem pieszych wycieczek.
Za rok będziemy się śmiały z tych naszych teraźniejszych dylematów:-):-):-)
No pewnie, ze bedziemy sie smiac z tych naszych obecnych dylematow. Ale za to ile nowych za rok dojdzie :-) :-) ;-)
izabell96
Lipcowe mamy'09
Ja miała z małymi kółkami spacerówkę którą używałam dość długo ale strasznie żałowałam że mam coś takiego mam, a zima i nieubity śnieg lub śnieg który topi się tragedia.SYLWIA.M - bardzo dziekuje za informacje!!! Własnie sie tego obawiałam, ze te wózeczki z małymi kółeczkami sprawdzaja sie tylko w miescie. No cóż i wynika z tego, ze skonczy sie na pierwszym wyborze - x-lander xa.
Mały ur we wrześniu ale luty- marzec już jeździł w tej spacerówce więc teraz też liczę że dziecko pojeździ do stycznia i to może nie ;-)
A a tak wygladał mój synek w 2006 w styczniu i ten nieszczęsny wózek
reklama
http://www.allegro.plitem562367257_v_max_nowe_kolory_druga_torba_dodatkowo_gratis.html/
Kobietki popatrzcie okiem proszę na ten wózek , może któraś miała z nim do czynienia, ja tylko miałam do czynienia z tą firmą i byłam bardzo zadowolona!
Z góry dzięki
Kobietki popatrzcie okiem proszę na ten wózek , może któraś miała z nim do czynienia, ja tylko miałam do czynienia z tą firmą i byłam bardzo zadowolona!
Z góry dzięki