reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
ja też ostatnio skłaniam się z małżem do X-landera XA - wagowo... hmm... faktycznie nie za lekki ale rozmiarowo wcale nie jest duży - jest niewiele większy od JANE NOMAD PRO i CONCORDA FUSION do których pierwotnie się skłanialiśmy. No.. ale faktycznie to połowa ceny tamtych więc jestem w stanie dźwigać codziennie te 5 kg więcej :baffled:
Jeżeli chodzi o wózki w Markach to w Świecie Dziecka X-landerów nie ma - są za to w sklepie DZIECKO na terenie M1 - koło sklepu C&A - jest zielony i niebieski i czerwona gondolka także można zobaczyć kolorki - są też foteliki.

u mnie x-lander odpada, jak już pisałam nie przepadam za nowoczesnymi wózkami, no i u mnie na rejonie co druga mama x-landerem jeździ:tak::tak::tak:

Kasia i ponownie mam podobne zdanie do Twojego. Mam kilka zastrzeżeń do x-landerów choć sam wygląd mi nie przeszkadza. Ale jakoś nie mogę się nich nastawiać.

iwon już dawno temu zdyskwalifikowałam ten wózek, a wygląd tylko przeważył szalę, przede wszystkim ma nieprzekładane siedzisko w spacerówce, nie wymagam od wózka przekładanej rączki, choć na pewno jest bardzo wygodna, ale możliwość montowania siedziska w obie strony jest u mnie na liście cech wózka bez których ani rusz, to taka namiastka tej rączki:-)

Ja na dzień dobry zrezygnowałam z trójkołowca. Doszły wymogi w kołach i wielkości kół. Rączka przekładana to cecha doskonała i bez niej ani rusz:) No ale u mnie górę bierze gondola dużaaaaa gondola. A te które maja poniżej 80 cm nie wchodzą w ogóle w grę.
Poza tym cena czyni cuda nie zawsze idzie w parze z doskonałością i wykorzystaniem wózka w 100%. Tak więc znając realia życia wózek głęboki będzie wykorzystany do zimy. Potem to już tylko najzwyklejsza spacerówka pozostaje.....

Ja się nastawiam na to ze przez zime bede jeszcze korzystac z głębokiego a na wczesna wiosne dopiero spacerowka

No to właśnie ja to miałam na myśli.....;-):tak::tak:
Chyba że urodzi mi się wielkie bobo i będzie jak mamusia w 5 miesiącu siedzieć w spacerówce:-D:-D

reklama
Do góry