reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
ja też ostatnio skłaniam się z małżem do X-landera XA - wagowo... hmm... faktycznie nie za lekki ale rozmiarowo wcale nie jest duży - jest niewiele większy od JANE NOMAD PRO i CONCORDA FUSION do których pierwotnie się skłanialiśmy. No.. ale faktycznie to połowa ceny tamtych więc jestem w stanie dźwigać codziennie te 5 kg więcej :baffled:
Jeżeli chodzi o wózki w Markach to w Świecie Dziecka X-landerów nie ma - są za to w sklepie DZIECKO na terenie M1 - koło sklepu C&A - jest zielony i niebieski i czerwona gondolka także można zobaczyć kolorki - są też foteliki.

u mnie x-lander odpada, jak już pisałam nie przepadam za nowoczesnymi wózkami, no i u mnie na rejonie co druga mama x-landerem jeździ:tak::tak::tak:

Kasia i ponownie mam podobne zdanie do Twojego. Mam kilka zastrzeżeń do x-landerów choć sam wygląd mi nie przeszkadza. Ale jakoś nie mogę się nich nastawiać.

iwon już dawno temu zdyskwalifikowałam ten wózek, a wygląd tylko przeważył szalę, przede wszystkim ma nieprzekładane siedzisko w spacerówce, nie wymagam od wózka przekładanej rączki, choć na pewno jest bardzo wygodna, ale możliwość montowania siedziska w obie strony jest u mnie na liście cech wózka bez których ani rusz, to taka namiastka tej rączki:-)

Ja na dzień dobry zrezygnowałam z trójkołowca. Doszły wymogi w kołach i wielkości kół. Rączka przekładana to cecha doskonała i bez niej ani rusz:) No ale u mnie górę bierze gondola dużaaaaa gondola. A te które maja poniżej 80 cm nie wchodzą w ogóle w grę.
Poza tym cena czyni cuda nie zawsze idzie w parze z doskonałością i wykorzystaniem wózka w 100%. Tak więc znając realia życia wózek głęboki będzie wykorzystany do zimy. Potem to już tylko najzwyklejsza spacerówka pozostaje.....

Ja się nastawiam na to ze przez zime bede jeszcze korzystac z głębokiego a na wczesna wiosne dopiero spacerowka

No to właśnie ja to miałam na myśli.....;-):tak::tak:
Chyba że urodzi mi się wielkie bobo i będzie jak mamusia w 5 miesiącu siedzieć w spacerówce:-D:-D

reklama
Do góry