reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
ANTKOWA moja kolezanka miala ten wozek i potwornie go przeklinala. 1- przednie koła, 2- ciezki, 3-mało zwrotny; 4- marudziła tez na spacerówke - na siedzisko; z tego co pamietam -przekładana raczka tak ze male kola masz z tyłu; sprzedała go szybko i kupiła inny wozek. To oczywisice jej opinia. trzeba pamietac , ze kazdej z nas pasuje co innego :-) ;-) :-)

no tak, nie pomyślałam o tym że jak się przestawi rączkę to małe kółka będą z tyłu... :sorry: I co ja bym bez Was zrobiła! ;-) w takim razie ja szukam wózka z możliwością zamontowania spacerówki przodem i tyłem bo chciałabym przednie koła obrotowe i możliwie duże.
Kurcze, gdyby ten X lander XA dawał taką możliwość to by był dla mnie wózek niemal idealny, a tak muszę dalej szukać :baffled:
I tak wybór wózka okazuje się o wiele trudniejszy niż wybór imienia dla dziecka...:eek:

A ja miałam wózek z przekładana rączką i wiecie co wam powiem że prawie tego nie używałam :no: może parę razy ale tak synek wolał przodem do kierunku jazdy i wolał podziwiać widoki niż się patrzeć na swoją mamuśkę w końcu dzieci są ciekawe jak siedzą w wózku na spacerze
ja kupuję x landera xa z mężem widzieliśmy kilka wózków i ten jest w naszym przypadku najlepszy a że mam jako takie doświadczenie to wiem że małe podwójne kółka kiepsko sie sprawóją zimą ja np tak jak teaz u mnie jest odwilż i nie wszystkie chodniki dobrze wyglądają. A w xlanderze są dosyś duże i całkiem nieżle sie prowadziło ten wózek. no ale jesli znajdę jakiś ciekawszy to może zmienie zdanie w koncu kobieta zmienną jest ;-)

izabell96 - no dla mnie tez własnie przekladana raczka nie jest wytyczną do zakupu wozka. Jakos mam warzenie ,ze i tak tego nie będę uzywac.Mam pytanko czy wiecie moze jak Maclaren z tymi malutkimi kolkami sprawdza sie w terenie?? Czy nim wogole da sie jechac w teren???

Stopi ja mam wózek z małymi kółkami z przodu. Tutaj jest on ok ale jak byliśmy teraz na urlopie w Zakopanem to musiałam się nieźle namęczyc żeby przejechac po takim nieubitym śniegu:baffled:
Wydaje mi się, że nie nadają się na polskie warunki:sorry2:

SYLWIA.M - bardzo dziekuje za informacje!!! Własnie sie tego obawiałam, ze te wózeczki z małymi kółeczkami sprawdzaja sie tylko w miescie. No cóż i wynika z tego, ze skonczy sie na pierwszym wyborze - x-lander xa.

ja jakos nie jestem przekonana do x-landerów. szczerze mówiac nie podoba mi sie ze nie ma przekladanej raczki. moze to byc glupia wymówka i dla niektórych z was mało wazna ale widzialam jak jedna dziewczynka byla wozona w spacerówce w zimie i nie wygladalo to zachecajaco.

reklama
a widziałyście na żywo wózek BABY ACE? - ma przekładaną rączkę, niewielkie rozmiary po złożeniu i gondolkę ponad 80 cm (wewnątrz)?
...mało jest opinii w internecie a te które są, są raczej pozytywne - na żywo gdzieś widziałam ale nie zwróciłam uwagi.
www.babyace.pl

Do góry