reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
ANTKOWA moja kolezanka miala ten wozek i potwornie go przeklinala. 1- przednie koła, 2- ciezki, 3-mało zwrotny; 4- marudziła tez na spacerówke - na siedzisko; z tego co pamietam -przekładana raczka tak ze male kola masz z tyłu; sprzedała go szybko i kupiła inny wozek. To oczywisice jej opinia. trzeba pamietac , ze kazdej z nas pasuje co innego :-) ;-) :-)

no tak, nie pomyślałam o tym że jak się przestawi rączkę to małe kółka będą z tyłu... :sorry: I co ja bym bez Was zrobiła! ;-) w takim razie ja szukam wózka z możliwością zamontowania spacerówki przodem i tyłem bo chciałabym przednie koła obrotowe i możliwie duże.
Kurcze, gdyby ten X lander XA dawał taką możliwość to by był dla mnie wózek niemal idealny, a tak muszę dalej szukać :baffled:
I tak wybór wózka okazuje się o wiele trudniejszy niż wybór imienia dla dziecka...:eek:

A ja miałam wózek z przekładana rączką i wiecie co wam powiem że prawie tego nie używałam :no: może parę razy ale tak synek wolał przodem do kierunku jazdy i wolał podziwiać widoki niż się patrzeć na swoją mamuśkę w końcu dzieci są ciekawe jak siedzą w wózku na spacerze
ja kupuję x landera xa z mężem widzieliśmy kilka wózków i ten jest w naszym przypadku najlepszy a że mam jako takie doświadczenie to wiem że małe podwójne kółka kiepsko sie sprawóją zimą ja np tak jak teaz u mnie jest odwilż i nie wszystkie chodniki dobrze wyglądają. A w xlanderze są dosyś duże i całkiem nieżle sie prowadziło ten wózek. no ale jesli znajdę jakiś ciekawszy to może zmienie zdanie w koncu kobieta zmienną jest ;-)

izabell96 - no dla mnie tez własnie przekladana raczka nie jest wytyczną do zakupu wozka. Jakos mam warzenie ,ze i tak tego nie będę uzywac.Mam pytanko czy wiecie moze jak Maclaren z tymi malutkimi kolkami sprawdza sie w terenie?? Czy nim wogole da sie jechac w teren???

Stopi ja mam wózek z małymi kółkami z przodu. Tutaj jest on ok ale jak byliśmy teraz na urlopie w Zakopanem to musiałam się nieźle namęczyc żeby przejechac po takim nieubitym śniegu:baffled:
Wydaje mi się, że nie nadają się na polskie warunki:sorry2:

SYLWIA.M - bardzo dziekuje za informacje!!! Własnie sie tego obawiałam, ze te wózeczki z małymi kółeczkami sprawdzaja sie tylko w miescie. No cóż i wynika z tego, ze skonczy sie na pierwszym wyborze - x-lander xa.

ja jakos nie jestem przekonana do x-landerów. szczerze mówiac nie podoba mi sie ze nie ma przekladanej raczki. moze to byc glupia wymówka i dla niektórych z was mało wazna ale widzialam jak jedna dziewczynka byla wozona w spacerówce w zimie i nie wygladalo to zachecajaco.

reklama
a widziałyście na żywo wózek BABY ACE? - ma przekładaną rączkę, niewielkie rozmiary po złożeniu i gondolkę ponad 80 cm (wewnątrz)?
...mało jest opinii w internecie a te które są, są raczej pozytywne - na żywo gdzieś widziałam ale nie zwróciłam uwagi.
www.babyace.pl

Do góry