reklama
ANTKOWA moja kolezanka miala ten wozek i potwornie go przeklinala. 1- przednie koła, 2- ciezki, 3-mało zwrotny; 4- marudziła tez na spacerówke - na siedzisko; z tego co pamietam -przekładana raczka tak ze male kola masz z tyłu; sprzedała go szybko i kupiła inny wozek. To oczywisice jej opinia. trzeba pamietac , ze kazdej z nas pasuje co innego :-) ;-) :-)
no tak, nie pomyślałam o tym że jak się przestawi rączkę to małe kółka będą z tyłu... I co ja bym bez Was zrobiła! ;-) w takim razie ja szukam wózka z możliwością zamontowania spacerówki przodem i tyłem bo chciałabym przednie koła obrotowe i możliwie duże.
Kurcze, gdyby ten X lander XA dawał taką możliwość to by był dla mnie wózek niemal idealny, a tak muszę dalej szukać
I tak wybór wózka okazuje się o wiele trudniejszy niż wybór imienia dla dziecka...
Kurcze, gdyby ten X lander XA dawał taką możliwość to by był dla mnie wózek niemal idealny, a tak muszę dalej szukać
I tak wybór wózka okazuje się o wiele trudniejszy niż wybór imienia dla dziecka...
izabell96
Lipcowe mamy'09
A ja miałam wózek z przekładana rączką i wiecie co wam powiem że prawie tego nie używałam może parę razy ale tak synek wolał przodem do kierunku jazdy i wolał podziwiać widoki niż się patrzeć na swoją mamuśkę w końcu dzieci są ciekawe jak siedzą w wózku na spacerze
ja kupuję x landera xa z mężem widzieliśmy kilka wózków i ten jest w naszym przypadku najlepszy a że mam jako takie doświadczenie to wiem że małe podwójne kółka kiepsko sie sprawóją zimą ja np tak jak teaz u mnie jest odwilż i nie wszystkie chodniki dobrze wyglądają. A w xlanderze są dosyś duże i całkiem nieżle sie prowadziło ten wózek. no ale jesli znajdę jakiś ciekawszy to może zmienie zdanie w koncu kobieta zmienną jest ;-)
ja kupuję x landera xa z mężem widzieliśmy kilka wózków i ten jest w naszym przypadku najlepszy a że mam jako takie doświadczenie to wiem że małe podwójne kółka kiepsko sie sprawóją zimą ja np tak jak teaz u mnie jest odwilż i nie wszystkie chodniki dobrze wyglądają. A w xlanderze są dosyś duże i całkiem nieżle sie prowadziło ten wózek. no ale jesli znajdę jakiś ciekawszy to może zmienie zdanie w koncu kobieta zmienną jest ;-)
izabell96 - no dla mnie tez własnie przekladana raczka nie jest wytyczną do zakupu wozka. Jakos mam warzenie ,ze i tak tego nie będę uzywac.Mam pytanko czy wiecie moze jak Maclaren z tymi malutkimi kolkami sprawdza sie w terenie?? Czy nim wogole da sie jechac w teren???
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Stopi ja mam wózek z małymi kółkami z przodu. Tutaj jest on ok ale jak byliśmy teraz na urlopie w Zakopanem to musiałam się nieźle namęczyc żeby przejechac po takim nieubitym śniegu
Wydaje mi się, że nie nadają się na polskie warunki
Wydaje mi się, że nie nadają się na polskie warunki
dosia24
Lipcowe mamy'09
ja jakos nie jestem przekonana do x-landerów. szczerze mówiac nie podoba mi sie ze nie ma przekladanej raczki. moze to byc glupia wymówka i dla niektórych z was mało wazna ale widzialam jak jedna dziewczynka byla wozona w spacerówce w zimie i nie wygladalo to zachecajaco.
Ja też jestem za tym x-landerem w grę wchodzi też wózek z firmy Baby Smile
http://www.allegro.plitem562367257_v_max_nowe_kolory_druga_torba_dodatkowo_gratis.html
Jeszcze mam troszkę czasu do zastanowienia się, więc jak któraś miała do czynienia z tym wózkiem to napiszcie! Do Stasia miałam wózek z Firmy "Polak "byłam z niego bardzo zadowolona, a z tego co wiem to teraz ta sama firma!
http://www.allegro.plitem562367257_v_max_nowe_kolory_druga_torba_dodatkowo_gratis.html
Jeszcze mam troszkę czasu do zastanowienia się, więc jak któraś miała do czynienia z tym wózkiem to napiszcie! Do Stasia miałam wózek z Firmy "Polak "byłam z niego bardzo zadowolona, a z tego co wiem to teraz ta sama firma!
reklama
a widziałyście na żywo wózek BABY ACE? - ma przekładaną rączkę, niewielkie rozmiary po złożeniu i gondolkę ponad 80 cm (wewnątrz)?
...mało jest opinii w internecie a te które są, są raczej pozytywne - na żywo gdzieś widziałam ale nie zwróciłam uwagi.
www.babyace.pl
...mało jest opinii w internecie a te które są, są raczej pozytywne - na żywo gdzieś widziałam ale nie zwróciłam uwagi.
www.babyace.pl