reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

Ja na razie jestem na etapie przeglądania aukcji. Do tej pory city i cabrio były dla mnie tylko napisami :rofl2:;-)

Musze przejść się do jakiegoś sklepu, ciekawa jestem co mi powie jakiś sprzedawca :rofl2:

Maxi - cosi będzie pasował do mojego zappa i emmaljungi :tak:

reklama
Jejku mi chyba kamień z serca spadł. Chyba przejmę wózeczek głeboki po kolezance Deltim Fokus.Bedzie trzeba tylko kółeczko napawic :-) Wiec juz chyba nie musze szukac wozkow 3 w 1 , tylko skupić sie na poszukiwaniu spacerówki :-) Jak jeszcze jej synek wyrosnie do lipca z fotelika to mi mi tez fotelik sprezentuje.

Wczoraj byłam w sklepie z wózkami i z tego co widzę panuje jakaś generalna tendencja na x landera xa bo w sklepie poza nami były jeszcze 3 pary i wszystkie skupione właśnie na tym wózeczku ;-) chyba jednak ja też się do niego skłonię ale chyba tylko na gondolę i spacerówkę a fotelik dokupię osobno bo wolę Cabrio fix a w zestawach dają albo x-car albo city.
Jak już wózek właściwie wybrany to teraz mam problem z kolorem, bo na najfajniejszych aukcjach nie ma zielonych kompletów, tylko spacerówki a gondolę trzeba wybrać inną :baffled:

ANTKOWA - w jakim sklepie widziałas duzo x-landerów?? Ja w kliku sklepach trafiłam na pojedyncze egzemplarze, a fotelika nigdzie nie upolowalam :-( Musze chyba do Marek jechac eh. Jak mi nie wyjdzie opcja - wozek po kolerzance, to wtedy kupie x-landera. Ciekawa jestem jak wyglada ten zielony na zywo??? Widziałam tylko czerwony i niebieski.

Buziaki! My tez na x-landera i przyleci do nas z Polski bo tu maly wybor, kosmiczne ceny.X-lander niezniszczalny, wygodny. Minus to waga i wymiar po zlozeniu-moze to komus przeszkadzac. Moze warto troszke poczekac az cala nowa kolekcja wejdzie do sklepow. Jest piekny w wersji limitowanej i dla chlopca i dla dziewczynki. Cena bez torby i parasolki 2800zl. Jeden to kombinacja brazu z blekitem, drugi rozu z ciemnym bordo.Mozna zobaczyc na stronie producenta Bardzo oryginalny wzor, tu na pewno bedzie sie wyroznial. Bo mimo wygody powinien tez cieszyc oko, tak mysle...:-)

Widziałam na stronie te limitowane wersje x-landera.Ładne są. Tylko jak dla mnie maja wygórowaną cene niestety :-(. Co do ciezkosci wozka, to faktcznie nie jest super lekki, ale tez nie jakos bardzo ciezki. Widziałam o wiele ciezsze wozeczki. A co do składania to fakt - spory jest. Za to super sie go prowadzi :-)

Dziewczyny czym rozni sie X-Lander X3 od XA?
Widzialam wczoraj na zywo kobiete z tym wozkiem (niestety zapomnialam zapytac o model) i wygladal REWELACYJNIE. Do stelaza mial wpiety fotelik samochodowy maxi cosi a w nim lezal taki slodki maluch, ze rozplynelam sie... I usmiechal sie do mnie tak slicznie a jego sliczna mloda mamusia tlumaczyla mu, ze ja mam w brzuszku tez dzidzi... buuuuu Jaka sie zrobilam sentymentalna....
W kazdym razie - wracajac do wozka - chyba jestem zdecydowana!!! (mowilam tak juz kilka razy co prawda ale tym razem to jest to). Pomozcie mi tylko z wyborem modelu prosze.
taniewozki-net X-LANDER X3 + GONDOLA + X-BAG 2008 (564632133) - Aukcje internetowe Allegro

Stopi, tam gdzie byłam (w Pyrach bo akurat miałam po drodze) wcale tych x landerów nie było dużo, więc i tak wybieram się do Marek, szczególnie że chciałabym wejść jeszcze do Ikei bo wypatrzyłam tam kilka rzeczy do pokoiku. Ostatnio kuzynka powiedziała mi że tam pracuje jakis "specjalista od wózków", facet podobno rzeczywiście robi mini wykład i dobrze doradza i podobno nawet czasem pokazuje się w telewizji jako specjalista w temacie, niestety nie pamiętała jak się nazywa ale podobno ma kolczyk w uchu, więc spróbuję po tym go namierzyć ;-) może doradzi coś jeszcze...
Co do koloru to ja na żywo zielonego nie widziałam, ale na stronach wygląda fajnie a ja ostatnio mam fazę właśnie na zielony i zółty ;-)

Dziewczyny czym rozni sie X-Lander X3 od XA?
Widzialam wczoraj na zywo kobiete z tym wozkiem (niestety zapomnialam zapytac o model) i wygladal REWELACYJNIE. Do stelaza mial wpiety fotelik samochodowy maxi cosi a w nim lezal taki slodki maluch, ze rozplynelam sie... I usmiechal sie do mnie tak slicznie a jego sliczna mloda mamusia tlumaczyla mu, ze ja mam w brzuszku tez dzidzi... buuuuu Jaka sie zrobilam sentymentalna....
W kazdym razie - wracajac do wozka - chyba jestem zdecydowana!!! (mowilam tak juz kilka razy co prawda ale tym razem to jest to). Pomozcie mi tylko z wyborem modelu prosze.
taniewozki-net X-LANDER X3 + GONDOLA + X-BAG 2008 (564632133) - Aukcje internetowe Allegro

Ale słodka historia :-) :-) :-) Co do x landerów to wg. mnie roznica podstawowa miedzy X3 ,a XA, to w rozstawie przednich kół. XA ma blizej siebie koła przednie, a X3 w takich samych odstepach jak tylnie. Tak przynajmniej wydaje mi sie. I nie mam pewnosci czy X3 ma oborotowe przednie koła. Wydaje mi sie, że nie. Inne jest łaczenie przednich kół. Musisz tez wczytac sie w parametry wozkow, to pewnie jakies jescze roznice sie znajda :-)

reklama
ANTKOWA to ja w końcu zbiore sie w tygodniu i pojade do Marek, bo i tak zakupy w Ikei musze zrobic. Bede polowac na tego Pana hehe :-) :-) :-)

Do góry