matylda1405
Lipcowe mamy'09
To moze lepiej teraz kupic fajny wozek z duza gondola i w zasadzie to maluch moze w niej pojezdzic do wiosny przyszlego roku a za rok rozejrzec sie za jakas fajna spacerowka - niekoniecznie tej samej firmy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i co do cen wózków do tyśiąca mogę wydać.Powyżej wydaję mi się już zbędną przesadą, bo tak na prawdę płacimy już wtedy za wygląd wózka a nie jego funkcjonalność.
Nie chcę żadnej mamusi obrazić jeśli któraś ma inne zdanie.A najlepiej to by było jak by dzidzuś sobie sam wybrał, nie?
Jakos nie jestem przekonana do wozenia 4-miesiecznego malucha (listopad) w spacerowce a jak bedzie mialo 6 miesiecy to bedzie akurat styczen - pelnia zimy i tez jakos nie widze malucha w spacerowce, wiec jak bedzie mialo 8 miesiecy to akurat bedzie marzec=wiosna i mozna kupic spacerowke