reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Dosia mi osobiscie najbardziej do gustu ze spacerowek (wozki 3 w 1) przypadl x-lander. Ogladajac inne wielofunkcyjne wozki odrzucałam je głownie ze wzgledu na spacerówki :-( , wage!!! i koła

Dosia, ale Twoja uwaga jest dla mnie bardzo cenna i musze lalke w sklepie do niego wlozyc w sklepie i poprzymierzac :-) dzieki za info!!!! :tak:

Dzis znow bylam w sklepie i juz 2 osoba sprzedajaca wozki powiedziala mi, ze dziecko w glebokim wozku bede wozic do 4-max- 6msc. Pozniej bedzie chcialo juz podziwac swiat siedzac. I po raz klejny uslyszalam, ze dziecku jest cieplej w spacerowce z dobrym spiworkiem niz w fondoli- kotre sa de facto cienkie:-( ??

Czy to prawda???:confused:

P.s dzis w sklepie w jednym wozku jak podjezdzalam nim na podest, wypadlo mi kolo - cos sie zlalamo :-D juz na wstepie :szok:
Duze gondole sa tylko w wozkach nie wielofunkcyjnych, a wydaje mi sie ze ich sie nie opłaca kupowac - tak mi dzis pani sprzedawczyni powiedzial.

Co do spacerowki to ja i tak wiem, ze dokupie parasolke!! koniecznie !! - jak dzidzia bedzie miec 1r.z. przyda mi sie w sklepach, na miasto i do samolotu.
Jednak musze miec tez spacerowke z duzymi kolami do lasu, na tereny nie rowne.

Spacerowki Maclarena sa super i maja dozywotnia gwarancje :szok:... ale drogie ....

Ja patrze na cene, niestety jestem ograniczona w wydatkach. Wiec teraz ogladam wozki w sklepie a potem kupie uzywany. Wiec tak po moich analizach jakosciowo-cenowych x-lander wydaje mi sie najsensownieszy. tanio chodza uzywane + fotelik...
Wydaje mi sie ze gondoli wogole nie warto nowej kupowac, jak ma sie malo pieniazkow. Uzywane raczej nie sa zniszczone, bo krotko uzywane ;-)

No, ale jescze jest troszke czasu na ostateczna decyzje!!!

Dziewczyny czy to prawda, ze fotelik samochodowy powinien byc nowy. Slyszalam, że uzywany fotelik moze miec jakas czesc naruszona i byc niebezpieczny?? No i czasem brakuje instrukcji.... jak patrzylam na nowe to zatkala mnie cena... wiec nie wiem co robic ???:confused:

Popieram zdanie, ze ceny wozkow sa przesadzone!!! ;-)

reklama

Dziewczyny czy to prawda, ze fotelik samochodowy powinien byc nowy. Slyszalam, że uzywany fotelik moze miec jakas czesc naruszona i byc niebezpieczny?? No i czasem brakuje instrukcji.... jak patrzylam na nowe to zatkala mnie cena... wiec nie wiem co robic ???:confused:

Stopi niestety foteliki powinny być nowe. To tylko ze względu na bezpieczeństwo dla dziecka.
Ale z drugiej strony czasami zdarza się kupić używane za tańsze pieniądze a właściwie w ogóle nie ruszane. Trzeba by było dobrze poszukać po tych komisach.

iwon3004 - hehe to samochod juz mozna kupic !!! Widzialam taki wózek w sklepie, tylko nie ten najdrozszy :-) cenowa przesada na maxa!!!

Rany tak się zastanawiam z czego te wózki są zrobione??:confused: Złoto, platyna??:confused: Ale skoro produkują takowe to jacyś nabywcy muszą być....:baffled:

A nie powiem, taka gotóweczka by się przydała:-D:-D

kleo_mk - ogladalam ta spaceróweczke wczoraj. Wydała mi sie super na miasto!!!, ale jakos na jazde w terenie to juz raczej nie :-(

reklama
Stopi widzę że tez dużą uwagę przekładasz na kółka....
U mnie jest to samo. Niby mieszkam w mieście ale dość dużo z mężem "wędrujemy" czyli lasy, pola, łąki...:-) . Jakby było bliżej to pewnie i plaże bym wymieniła;-)

Do góry