reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Dlatego właśnie tak podoba mi się ten Bolder i w ogóle wózki Implasta - w Bolderze gondolka ma aż 90cm i ma też regulację położenia zagłówka co wydaje mi się bardzo ważne szczególnie w naszym przypadku bo pewnie będziemy chciały wozić dzieci w gondolce jak najdłużej ze względu na zimę a im starsze dziecko tym więcej chciałoby pewnie zobaczyć a nie tylko leżeć plackiem, tym bardziej że takie półroczne to i siedzieć by chciało. Tak mi się przynajmniej wydaje, bo sama doświadczenia nie mam ;-)

reklama
Dziewczyny, macie racje - duża gondola to istotna rzecz.
Z tego co patrzyłam to niestety większość wózków ma gondole ok 80cm. Ja jak urodziłam sie bylam duza- mialam 62cm i strasznie szybko rosłam... Wiec lepiej byc przygotowaną na duze dziecko:-)

No Matylda trafiłaś w mój gust. Bardzo mi się podoba i chyba te przednie koła się blokują? Cena też przystępna także ja bym była skłonna go kupić. Wydaję mi się dość solidny i wymiary też są ok.

No wlasnie wydaje sie solidny a cena jest super za 2w1. Tez mysle coraz bardziej serio o nim. Tylko fajnie byloby go zobaczyc na zywo... A juz najlepiej uslyszec opinie doswiadczonych Mamusiek :)

moja kuzynka ma taki wózek teraz używają już spacerówki ale gondola słóżyła im 7 m-cy i jest z niego bardzo zadowolona lekko się prowadzi i jest bardzo stabilny tak że ona go bardzo poleca a wizualnie jest naprawde ładny ona ma szaro czerwony jest śliczny:tak:

Matylda wózek bardzo przyjemny, ja od początku własnie szukam głębokiej gondolki ze spacerówką w jednym. Narazie na żywo oglądałam Tako Patrol i Roan Marita. Marita chyba lepsza z tych dwóch ale jest jeszcze trochę czasu na zastanowienie.. Cenowo są podobne.

reklama
ja byłam napalona na X landera XA - no ale ta mała gondola chyba jednak przeważy i nie zdecyduje się na ten model.
Teraz równiez zastanawiam się nad Bolderem - w kolekcji 2009 nawet fajne kolorki mają :)

Do góry