Dlatego właśnie tak podoba mi się ten Bolder i w ogóle wózki Implasta - w Bolderze gondolka ma aż 90cm i ma też regulację położenia zagłówka co wydaje mi się bardzo ważne szczególnie w naszym przypadku bo pewnie będziemy chciały wozić dzieci w gondolce jak najdłużej ze względu na zimę a im starsze dziecko tym więcej chciałoby pewnie zobaczyć a nie tylko leżeć plackiem, tym bardziej że takie półroczne to i siedzieć by chciało. Tak mi się przynajmniej wydaje, bo sama doświadczenia nie mam ;-)
reklama
Dziewczyny, macie racje - duża gondola to istotna rzecz.
Z tego co patrzyłam to niestety większość wózków ma gondole ok 80cm. Ja jak urodziłam sie bylam duza- mialam 62cm i strasznie szybko rosłam... Wiec lepiej byc przygotowaną na duze dziecko:-)
Z tego co patrzyłam to niestety większość wózków ma gondole ok 80cm. Ja jak urodziłam sie bylam duza- mialam 62cm i strasznie szybko rosłam... Wiec lepiej byc przygotowaną na duze dziecko:-)
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Znajoma polecila mi ten wozek Sklep BOBAS z wózkami dziecięcymi. :: Wózek głeboko spacerowy Espiro ATLANTIC z kolekcji 2008 Co o nim myslicie?
matylda1405
Lipcowe mamy'09
No wlasnie wydaje sie solidny a cena jest super za 2w1. Tez mysle coraz bardziej serio o nim. Tylko fajnie byloby go zobaczyc na zywo... A juz najlepiej uslyszec opinie doswiadczonych Mamusiek
moja kuzynka ma taki wózek teraz używają już spacerówki ale gondola słóżyła im 7 m-cy i jest z niego bardzo zadowolona lekko się prowadzi i jest bardzo stabilny tak że ona go bardzo poleca a wizualnie jest naprawde ładny ona ma szaro czerwony jest śliczny
Matylda wózek bardzo przyjemny, ja od początku własnie szukam głębokiej gondolki ze spacerówką w jednym. Narazie na żywo oglądałam Tako Patrol i Roan Marita. Marita chyba lepsza z tych dwóch ale jest jeszcze trochę czasu na zastanowienie.. Cenowo są podobne.
reklama