Czesc dziewczynki :-)
ja wlasnie wrocilam z dwoch duzych sklepoów z wózkami. I chyba wiekszosc modeli zobaczylam.
Niestety mam zle wiesci co do gondoli. Nie ma sie co sugerowac podanymi wymiarami gondoli w necie, gdyz sa to wymiary zewnetrzne.
Chodzilam z miarka i mierzylam gondole i bylam w szoku. Najczesciej mialy 72-max80cm!!
Najwieksza gondole maja wozki Emmaljuga - znaczaca roznica od 80cm dlugosci i sa szerokie!!!!!
Wiele wozkow mnie rozczarowalao na zywo.
Implast Bolder 3 - rozczarowalo mnie wykonanie i ciezki w prowadzeniu, gondola w srodku ma standardowy wymiar
Chicco - zwrotny, maly fajny, ale jaby zaraz mial sie rozsypac - na pewno nie na wyprawy w teren
Tetonia - pozytywnie mnie zaskoczyly te wozki i maja jedna z wiekszych gondoli
Qunni - maluteka gondola
X-lander XA - duzy po zlozeniu , ale bardzo solidnie zrobiony i lekko sie prowadzi!! niestety duzy po zlozeniu, ale wszystkie wozki tego typu sa duze po zlozeniu. na szczescie do bagaznika wejdzi bo sprawdzalam :-) Najlepsze kola jakie widzialam w tego typu wozkach i w cale nie jest taki ciezki jak myslalam.
No i gondola jest standardowa.
Pan sprzedawca ze sklepu - zajaray tatus :-) zrobil mi 2h godzinny wyklad o wozkach!!!!
. Pokazujac + i - , skaladanie wozków, pomiary gondoli, spacerowki itd...
I nawet pokazał w jaki sposob wozki 3 kołowe sie wywracaja!!! Wystarczy ze podczas podjazdu pod kraweznik, pusci sie jeda reke i wozek lezy w sekunde!!!
No i tak jak myslalam i tak bedzie trzeba dzieciaczkowi kupic potem parasolke np. na zakupy itp... :-)
Moja rada jest taka naprawde, trzeba wozek zobaczyc w sklepie. Tyle mialam upatrzonych w necie, ale jak je zobaczylam to sie zszokowalam :-(
Ja a chwile obecna najbardziej jestem przekonana do x-landera, super jakosc!
No to tyle z mojej dzisiejszej praktycznej analizy :-)
Pozdrawiam