reklama
Dziewczyny, ja widziałam dziś wózek za 5200 zł, który wyglądał strasznie. Ten chociaż jest stylizowany, a tamten był niby nowoczesny, a brzydki jak nie wiem co!!! Cena dlatego tak wysoka, bo można odkręcić przednie koło i jeździć nim po schodach.
gabiaz
Fanka BB :)
iwon3004 świetna cena wózeczka
ja za to umebluje cały pokoik + wózek + wypaśny fotelik autowy i jeszcze cosik dla mnie zostanie
ja za to umebluje cały pokoik + wózek + wypaśny fotelik autowy i jeszcze cosik dla mnie zostanie
matylda1405
Lipcowe mamy'09
A ja dzisiaj widzialam "na zywo" Atlantica Espiro i coraz bardziej jestem do niego przekonana. Zaczepilam starsza kobitke na miescie i pokazala mi jak sie go prowadzi i ze "synowa jest bardzo zadowolona"
gabiaz
Fanka BB :)
Ja w sumie tak sobie krążę po neciku i się rozglądam za wózeczkami i chyba zakupię używke w bdb stanie od znajomej :-) A za to troszkę więcej wydam na porządny fotelik samochodowy. Bo z moją pracą i trybem życia to sporo czasu będziem spędzać w autku:-(
reklama
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Laski mam dylemat. Otóż mam szanse kupić x-landera jakaś wersja maxi czy coś. Z gondolą, nosidełkiem, spacerówką, adapterami, parasolką, torbą itd za 1200-1300 zł po jednym dziecku. Nie wiem sama teraz co zrobić o cenę mogę się jeszcze chyba potargować. Jestem rozbita i nie wiem sama co zrobić?