reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
ja pytalam o wozki w takim niewielkim sklepie. zreszta u nas nie ma duzych i tam dostalam informacje ze wózki powyzej 1500 zl sa juz troche przereklamowane i spokojnie mozna znalezc zamienniki tych wozkow o polowe tansze. i strasznie byl przeciw wózkom chicco.
Co do chicco to się zgadam, bo miałam, rozklekotał się szybko, cale szczęście się go pozbyłam.
A co do tego pułapu cenowego, to mam wózek który kosztował więcej niż 1500. Wiem za co za płaciłam, za jakość materiału, bezawaryjność i wygodę.
Czesc dziewczyny.
Ja jestem totalnie zielona jesli chodzi o wozki - dopiero zaczynam myslec o wozku :-)
Zastanawiam sie nad tym czy wybierac wozek 3 w jednym, czy oddzielnie kupic gleboki, a potem spacorówke ?? Mam pytanie do doswiadczonych mam - jak to jest z przesiadka dzidzi z glebokiego do spacerowki??
Nasze dzidzie beda robily przesiadke jak bedzie zimno na dworze - czym sugerować sie przy wyborze spacerowki, tak zeby bylo jej wygodnie i cieplo??
I mniej wiecej po ilu miesiacach przesiada sie dzidzie do spacerowki ?? :-)
Z gory dziekuje za odp.
Pozdrawiam serdecznie
Ja jestem totalnie zielona jesli chodzi o wozki - dopiero zaczynam myslec o wozku :-)
Zastanawiam sie nad tym czy wybierac wozek 3 w jednym, czy oddzielnie kupic gleboki, a potem spacorówke ?? Mam pytanie do doswiadczonych mam - jak to jest z przesiadka dzidzi z glebokiego do spacerowki??
Nasze dzidzie beda robily przesiadke jak bedzie zimno na dworze - czym sugerować sie przy wyborze spacerowki, tak zeby bylo jej wygodnie i cieplo??
I mniej wiecej po ilu miesiacach przesiada sie dzidzie do spacerowki ?? :-)
Z gory dziekuje za odp.
Pozdrawiam serdecznie
Mama Helenki
i Aniki :D
Tak mam emmaljungę. Jeśli kasa na wózek to nie problem, to nie warto oszczędzać w tym wypadku. Wózek jest bezawaryjny i super jakości. Polecam
O roan marita nie napiszę nic dobrego, moja szwgierka go ma.
Jedo bartatina to wózek znajomej z parku, też nic miłego nie napisze.
Na początku wszytskie wyglądają ładnie :-) A wszystko wychodzi w praniu ;-)
O roan marita nie napiszę nic dobrego, moja szwgierka go ma.
Jedo bartatina to wózek znajomej z parku, też nic miłego nie napisze.
Na początku wszytskie wyglądają ładnie :-) A wszystko wychodzi w praniu ;-)
gosiah
Mamusia Tomusia
temat wózków nie po po prostu dołuje...wiem tyko, że chciałabym 4 kołowca i aby był wielofunkcyjny. Ale i tak wybór jakiegokolwiek mnie przerasta. Skłaniałam się do balleriny-ale mi przeszło. Za dużo tego jest. Wózek chyba kupie w czerwcu jak tak dalej będzie :-(
reklama
Ja już sobie postanowiłam że wózek i łóżeczko kupię gdzieś na przełomie czerwca... Wcześniej nie ma mowy.
Ciuszki zacznę zbierać od przyszłego miesiąca. Może będzie znana płeć to będzie łatwiej w wyborze wszelakich kolorków??
Ciuszki zacznę zbierać od przyszłego miesiąca. Może będzie znana płeć to będzie łatwiej w wyborze wszelakich kolorków??