reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Oczywiście te skrętne koła dało się zablokować, tylko wtedy po co kupować za kupe kasy taki wózek skoro samemu by się z niego zrobiło taki zwykły z nieskrętnymi kołami... Lepiej od razu pójść w klasyka

reklama
ja pytalam o wozki w takim niewielkim sklepie. zreszta u nas nie ma duzych i tam dostalam informacje ze wózki powyzej 1500 zl sa juz troche przereklamowane i spokojnie mozna znalezc zamienniki tych wozkow o polowe tansze. i strasznie byl przeciw wózkom chicco.

Co do chicco to się zgadam, bo miałam, rozklekotał się szybko, cale szczęście się go pozbyłam.

A co do tego pułapu cenowego, to mam wózek który kosztował więcej niż 1500. Wiem za co za płaciłam, za jakość materiału, bezawaryjność i wygodę.

Mamo Helenki czy dobrze pamiętam że masz emmaljungę?
ja właśnie się w tym kierunku skłaniam, tym bardziej ze teście dorzuca co nieco, a może nawet całość

Czesc dziewczyny.

Ja jestem totalnie zielona jesli chodzi o wozki - dopiero zaczynam myslec o wozku :-)
Zastanawiam sie nad tym czy wybierac wozek 3 w jednym, czy oddzielnie kupic gleboki, a potem spacorówke ?? Mam pytanie do doswiadczonych mam - jak to jest z przesiadka dzidzi z glebokiego do spacerowki??
Nasze dzidzie beda robily przesiadke jak bedzie zimno na dworze - czym sugerować sie przy wyborze spacerowki, tak zeby bylo jej wygodnie i cieplo??
I mniej wiecej po ilu miesiacach przesiada sie dzidzie do spacerowki ?? :-)

Z gory dziekuje za odp.

Pozdrawiam serdecznie

Tak mam emmaljungę. Jeśli kasa na wózek to nie problem, to nie warto oszczędzać w tym wypadku. Wózek jest bezawaryjny i super jakości. Polecam

O roan marita nie napiszę nic dobrego, moja szwgierka go ma.
Jedo bartatina to wózek znajomej z parku, też nic miłego nie napisze.

Na początku wszytskie wyglądają ładnie :-) A wszystko wychodzi w praniu ;-)

ROAN to nijako podróbka INGLESINY ale dużo gorszej jakości. Czyli nie ma co się łakomić na niższą cenę!

EMMALJUNGA super klasyczna ale cena. Też super....

Kasia mnie też cena powaliła. No i niestety w moim przypadku nie dam rady na ten zakup. Dlatego szukam dalej i dalej i dalej..............

temat wózków nie po po prostu dołuje...wiem tyko, że chciałabym 4 kołowca i aby był wielofunkcyjny. Ale i tak wybór jakiegokolwiek mnie przerasta. Skłaniałam się do balleriny-ale mi przeszło. Za dużo tego jest. Wózek chyba kupie w czerwcu jak tak dalej będzie :-(

reklama
Ja już sobie postanowiłam że wózek i łóżeczko kupię gdzieś na przełomie czerwca... Wcześniej nie ma mowy.
Ciuszki zacznę zbierać od przyszłego miesiąca. Może będzie znana płeć to będzie łatwiej w wyborze wszelakich kolorków??

Do góry