reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Ja dostałam szału jak poszłam do dużego salonu wózków i powiedziałam sprzedawcy o co mi mniej więcej chodzi a on mi polecił jakieś badziewie na małych skrętnych kołach.:szok::szok::szok: Czujecie moją reakcję??!!:confused::baffled::confused::baffled:

Wiem, że tam wózka nie kupie na 100%:tak:;-)

reklama
ja pytalam o wozki w takim niewielkim sklepie. zreszta u nas nie ma duzych i tam dostalam informacje ze wózki powyzej 1500 zl sa juz troche przereklamowane i spokojnie mozna znalezc zamienniki tych wozkow o polowe tansze. i strasznie byl przeciw wózkom chicco.

Najbardziej podoba mi się typ tej Balleriny - bo taki klasyczny. Ale kurcze tylko jako głęboki, bo spacerówka wygląda koszmarnie.
Podobno typ Breaker Chrome jest super wózkiem....

Podobno typ Breaker Chrome jest super wózkiem....

I wyglada solidnie. Ciekawe tylko czy to jest duzy wozek, bo ja z dwojga zlego wole miec jeden duzy niz kupowac co pol roku. Od kolezanki slyszalam, ze te niektore "nowoczesne" wozki wlasnie takie sa - dziecko 3 miesieczne ledwo sie miesci a juz polroczne i jeszcze w spiworku w zimie - zapomnij.

dlatego trzeba patrzec na wielkosc gondoli. jezeli któras z nas planuje zime przejezdzc w gondoli to przede wszystkim musi patrzec na jej wymiary

ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: CONECO - TOLEDO - kolor 04 - 1szt.

zobaczcie sobie tez ten wózeczek. ma blokowane przednie koła i ostatnio tez wpadl mi w oko.

Dosiu słyszałam bardzo pozytywne opinie na temat tego wózka od doświadczonej mamy. I tez się nad nim zastanawiałam ale niestety nie widziałam go na żywo czyli nie bardzo się jeszcze wypowiadam.

I wyglada solidnie. Ciekawe tylko czy to jest duzy wozek, bo ja z dwojga zlego wole miec jeden duzy niz kupowac co pol roku.

Mati tego typu wózek widziałam i "trzymałam go" w rękach. ;-)
Na pewno jest duży - znaczy gondola i kosz na zakupy tez nie jest mini. Plus dla sprężyn i zawieszenia.

reklama
Do góry