reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Iwon wiesz dlaczego chyba nie kupię tego Mutsy???
On jest super ale przeszkadza mi że to miejsce dla noworodka wygląda praktycznie jak spacerówka ale rozłożona na płasko:baffled: I jakby to była zima maluszek byłby opatulony kombinezonem plus pewnie kołderką a latem musiałoby lezec takie biedne, przypięte pasami:szok:
Niby można wsadzic taki śpiworek tam ale dla mnie to wciąż jakieś mało wiarygodne:sorry2:

Chociaż koła też mi sie podobaja:tak: Ale ja tak naprawdę nie potrzebuję dużych bo u nas nigdy śniegu nie ma, po lasach, plażach raczej też nim nie będę jeździc:-)

Mówię Wam jaki ja mam zgryz:baffled::baffled::baffled::baffled:

dziewczyny a co sądzicie o ballerinie? sama nie wiem już..wybór wózka okropnie mnie przytłacza- za duży jest wybór i człowiek głupieje

jeżeli chodzi o Mutsy to mieli go moi znajomi i podpytałam ich ostatnio o opinię. No i ... szczerze mówiąc myślałam, że będą wychwalać go pod niebiosa bo to straszni gadżeciarze są. No i faktycznie - bardzo chwalili go od designerskiej strony ale od funkcjonalnej już niestety nie. Składa się podobno fatalnie - jest po złożeniu duży, natomiast sam wózek jest malutki - do gondoli mała przestała się mieścić jak miała 3 m-ce a spacerówka bardzo wąziutka. Do tego jeszcze koszyk pod wózkiem pozwala na schowanie wyłącznie.. futrzaka albo dziecięcego sweterka i nic poza tym. Także.. jeżeli chodzi o wygląd to SUPER a funkcjonalność - pozostawia wiele do życzenia.

betiinka - zwróciłam uwagę na te wózeczki w necie ale NIGDZIE nie jestem w stanie znaleźć ich na żywo (niestety)

Goteczka super, że o tym napisałaś. To już druga negatywna opinia na temat Mutsy. Teraz już nawet nie będę brała go pod uwagę:-)

reklama
Dziewczyny ja ostatnio odwiedziłam dwie hurtownie ale nie było powalającego wyboru , prawde mówiąc to w jednej same TAKO a w drugiej TAKO, ROAN i X-landery...
w sumie spotkałam sie z klikoma pozytywnymi opiniami na temat tych wózków ale sama nie wiem.... macie jakieś doswiadczenia bądź opinie na ich temat?

Do góry