reklama
Dosia, mi się ten wózek podoba, może mnie nie powala (ale żadnemu to się narazie nie udało), ale jest ok. Też myślałam nad jakimś wózkiem w tym stylu. Mam koleżankę, która pracuje w "Świecie dziecka", mam nadzieję, że mi coś poleci, jak będziemy zdecydowani na zakup wózka.
wózeczek dość fajny - też zwróciłam na niego uwagę tylko że jeżeli faktycznie gondolka ma 70 cm długości to już raczej ciężko będzie używać jej przez zimę - no chyba, że dzieciaczek będzie drobniutki (tak mi się przynajmniej wydaje? - moja bratanica miała 68 cm kiedy miała około 5 m-cy),
no i moje drugie zastrzeżenie w tym wózku było do podnóżka - może się mylę ale jak jest taki 'materiałowy' to w przypadku dziecka które już drepcze sobie - chyba może być ciężko z utrzymaniem jego czystości ???
ogólne wrażenie jak najbardziej na TAK - tylko te dwie uwagi nasunęly mi się po obejrzeniu ;-)...bo ja już taka czepliwa jestem ;-)
no i moje drugie zastrzeżenie w tym wózku było do podnóżka - może się mylę ale jak jest taki 'materiałowy' to w przypadku dziecka które już drepcze sobie - chyba może być ciężko z utrzymaniem jego czystości ???
ogólne wrażenie jak najbardziej na TAK - tylko te dwie uwagi nasunęly mi się po obejrzeniu ;-)...bo ja już taka czepliwa jestem ;-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Samego wózka nie będę oceniać. Natomiast podnóżek jak dla mnie fatalny.( niestety nie wszystko co ładne sprawdza się w praktyce) Nie koniecznie dlatego, że jest materiałowy. On po prostu jest niewygodny. Mam spacerówkę z podobnym podnóżkiem, jest za płytki?( bardzo żałuje że ja kupiłam). Córka nie może w nim oprzeć wygodnie stópek. Do tego jest pół okrągły, a żeby można było wygodnie i prosto oprzeć nogi musi być prosty. ( na wiosnę przesiądziemy się w coś wygodniejszego )
No ale to już kwestia starszych dzieci, maluchowi, który nie dosięga do końca a podnóżek jest cały czas podniesiony na pewno nie bedzie to przeszkadzało.:-)
No ale to już kwestia starszych dzieci, maluchowi, który nie dosięga do końca a podnóżek jest cały czas podniesiony na pewno nie bedzie to przeszkadzało.:-)
Ostatnia edycja:
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
jak tak oglądam te wózki to też żaden mnie nie powalił, zastanawiam sie jeszcze czy nie pożyczyć starego głębokiego wózka od siostry a kupić tylko spacerówkę, nie chodziłam po sklepach i nie wiem czego się spodziewać ale myślę nad takim rozwiązaniem,takiego wózka używa się krótko a spacerówka służy o wiele dłużej, ale pewnie wszystko wyjdzie jak zrobię rozeznanie co mogę kupić
na pewno nie skrętne kółka, jak jeździłam na spacery z siostrzeńcami to się nie sprawdziły, na szczęście były blokowane i nie 3 koła a 4 koniecznie
na pewno nie skrętne kółka, jak jeździłam na spacery z siostrzeńcami to się nie sprawdziły, na szczęście były blokowane i nie 3 koła a 4 koniecznie
veritaserum71
Fanka BB :)
Wozek o ktorym wczesniej pisalam dotarl do mnie w piatek (wkoncu!):-)
I wiecie co?
Jestem z niego bardzo zadowolona
Jest fantastyczne skretny, ma duza gondole, zarowno godola jak i spacerowka ma osobna oslone przeciwdeszczowa (w Ire to niezbedne), do tego moskitiere, wszystko pieknie ze soba wspolpracuje. Wykonanie 1-sza klasa.
Brat sie smial, ze spacerowka wyglada jak fotel kubelkowy (chyba tak sie to pisze) a wiec bardzo wygodny :-) i ma bardzo fajny podnozek.
Jestem zadowolona ze swojego wyboru.
Oczywiscie fakt, iz wozek ma kola pompowane, sprawia ze jest ciezszy, ale przy windzie nam to nie przeszkadza;-)
Pozatym, stelaz pieknie sie sklada (zmiesci sie do malego bagaznika), i mozna do niego przymocowac fotelik samochodowy, co jest bardzo duzym plusem.
Obsluga bardzo prosta, no i te kolory :-) wlasne takie o jakich marzylam
(Tango Red)
Ciesze sie, ze mam juz to z glowy i tak zostlo jeszcze tyle do kupienia
I wiecie co?
Jestem z niego bardzo zadowolona
Jest fantastyczne skretny, ma duza gondole, zarowno godola jak i spacerowka ma osobna oslone przeciwdeszczowa (w Ire to niezbedne), do tego moskitiere, wszystko pieknie ze soba wspolpracuje. Wykonanie 1-sza klasa.
Brat sie smial, ze spacerowka wyglada jak fotel kubelkowy (chyba tak sie to pisze) a wiec bardzo wygodny :-) i ma bardzo fajny podnozek.
Jestem zadowolona ze swojego wyboru.
Oczywiscie fakt, iz wozek ma kola pompowane, sprawia ze jest ciezszy, ale przy windzie nam to nie przeszkadza;-)
Pozatym, stelaz pieknie sie sklada (zmiesci sie do malego bagaznika), i mozna do niego przymocowac fotelik samochodowy, co jest bardzo duzym plusem.
Obsluga bardzo prosta, no i te kolory :-) wlasne takie o jakich marzylam
(Tango Red)
Ciesze sie, ze mam juz to z glowy i tak zostlo jeszcze tyle do kupienia
veritaserum71
Fanka BB :)
Prywatnej foty jeszcze nie mam ale wkleje linka do strony z ktorej kupilam to "cudo" :-) zreszta juz go kiedys zamiescilam :-)
Do kompletu dokupilam jeszcze EasyFIX (dla wygody)
Maxi-Cosi Mura 4 Package
Oczywiscie kazda z nas ma wlasne wyobraznienie wozka idealnego, wiec nie bede dyskutowac ;-) Ten jest moj :-) i nie moglabym byc bardziej dumna
Do kompletu dokupilam jeszcze EasyFIX (dla wygody)
Maxi-Cosi Mura 4 Package
Oczywiscie kazda z nas ma wlasne wyobraznienie wozka idealnego, wiec nie bede dyskutowac ;-) Ten jest moj :-) i nie moglabym byc bardziej dumna
dosia24
Lipcowe mamy'09
veritka czekamy na zdjecie Twojego mercedesa....
ja rozmawialam z kolezanka na temat tego wozka o który sie Was pytałam i mówila ze troche ma za mała gondole. szczerze mówiac to nie wiedzialam zeby zwracac na to uwage. ale z czesem człowiek nabierze doswiadczenia...
ja rozmawialam z kolezanka na temat tego wozka o który sie Was pytałam i mówila ze troche ma za mała gondole. szczerze mówiac to nie wiedzialam zeby zwracac na to uwage. ale z czesem człowiek nabierze doswiadczenia...
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ja chyba wreszcie się zdecydowałam na wózek Najpierw pokaże Wam moje typy:-)
Najpierw był ten Musty Duo Seat - College Red
Potem ten Mothercare Hoxton tandem stroller - Jax (brown) : mothercare
Potem ten Graco Quattro Tour Duo - City
Ale chyba będzie ten Firstwheels City Twin - Aqua
Chociaż znając siebie to jeszcze milion razy będę przeglądac strony i zmieniac zdanie
Najpierw był ten Musty Duo Seat - College Red
Potem ten Mothercare Hoxton tandem stroller - Jax (brown) : mothercare
Potem ten Graco Quattro Tour Duo - City
Ale chyba będzie ten Firstwheels City Twin - Aqua
Chociaż znając siebie to jeszcze milion razy będę przeglądac strony i zmieniac zdanie