reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
dziś znowu popatrzyłam sobie na wózki w sklepie i tym razem moją uwage przykuł wózek CONCORD FUSION CONCORD - Kinderautositze | Kinderwagen | Kinder-Designermöbel und -accessoires
Naprawdę sensowny, czuć w nim niemiecką jakość wykonania, bardzo wygodny, pozytywnie przeszedł 'test krawężnikowy':laugh2: i ma kilka fajnych udogodnień jak ortalionowa osłonka przeciwwiatrowa na nóżki - chowana w pałąku z przodu, osłona przeciwdeszczowa schowana w schowku w budce czy budka, która daje się naciągnąć z spacerówce aż do pałąka - co umożliwia osłonięcie np. śpiącego dzieciaczka przed deszczem czy ostrym słońcem.
No i .. dość nietypowy sposób składnia - taki 'parasolkowaty' co daje po złożeniu stosunkowo niewielkie rozmiary.

kolezanka ma taki, fajny jest ale ze wzgledu na te koła trzesie bardzo dzieckiem, nie kazdy maluch to lubi:tak:

oh jak fajnie powspominac, jak człowiek rok temu tez miał takie problemy :tak:, a tu w lipcu 2009 wielka impreza ROCZNIAKOWA bedzie :-)

Izabell jak robiłam rozeznanie w wózkach właśnie z tej firmy to znalazłam kilka na prawdę fajnych wózków z dużymi pompowanymi kołami.:tak: Ceny tez maja dość przystępne....;-)
A z racji że Pani w sklepie powiedziała, że wózki z firmy TAKO nie są już modne to myślałam, że padnę trupem ze śmiechu...:-D:-D Dla mnie lepiej ceny będą jeszcze niższe.:-)

reklama
sloneczko ja jeszcze pare stron wczesniej tez pisalam ze mi sie nie podobaja 3 kolowce. przy tym wozku mozna by sie uprzec ze ma 4 kola. hehe. widzialam go dzis w sklepie. bardzo mi sie spodobal. nie jest duzy i nie jest taki ciezki. pojezdzilam nim troche po sklepie i jak na razie nie widze dla siebie lepszego. cena tez umiarkowana. ale pytam o zdanie, moze ktoras z was cos o nich slyszala...

Do góry