reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

kasiu zastanawiam sie rozwniez nad tym wozkiem jest ladny,juz tez go oglodalam i tez podobaja mi sie coneco,to fajnie ze jest taki maly przynajmiej duzo miejsca nie zajmuje ale ze pisza ze do 13 kg to tez nie musi byc taka dokladna waga dziecka heheheh :-):-):-):-):-):-)ale wozkow ogolem duuzoo i bardzo ladne sa tylko kupowac heh:):):):sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
kasiu zastanawiam sie rozwniez nad tym wozkiem jest ladny,juz tez go oglodalam i tez podobaja mi sie coneco,to fajnie ze jest taki maly przynajmiej duzo miejsca nie zajmuje ale ze pisza ze do 13 kg to tez nie musi byc taka dokladna waga dziecka heheheh :-):-):-):-):-):-)ale wozkow ogolem duuzoo i bardzo ladne sa tylko kupowac heh:):):):sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ale pewnie to jest podana waga wozka a nie do jakiej wagi dziecko mozna wozić w ty wozku

heh ja tez mam ciuszkow dwa wory po corce jeszcz polowa jest nowych,tylko bedzie maly problem jak bedzie chlopczy hehe,lozeczko tez mam po corce,tylko woka nie mam,,no i takich rzeczy jak smoczki,butelki itp

wlasnie tez slyszlam ze wozka lozeczkai fotelika sie nie powinnk kupowac,,ale jak sie urodzi juz dziecko to wtedy trzba bedzie kupowac zas inne potrzebne rzecz ja planuje wozek kupic gdzies w maj poczatek lipca..i reszte potrzebnych rzezy dla maluszka..............:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

Mam już wózeczek po córci, ale jak mam wolna chwilkę to przeglądam stronki w necie i tak sobie myślę czy sobie jakiegoś tandemu nie fundnąć :-p

No niby nie powinno sie kupowac, ale wlasnie teraz w Angli trwa sezon obnizek cen i wyprzedazy, takze oplaca sie kupowac, bo nie wiem jakie ceny beda w lipcu:happy2:

Zreszta moi znajomi 3 lata temu kupili wozek bo bardzo im sie podobal :-D, a dzieciaczka dorobili sie dopiero w zeszlym roku:-) I wszystko jest OK :tak:

Ja tam tez nie wierze w przesady :-)
Teraz sa przeceny i mozna naprawde cos fajnego kupic za nieduze pieniadze,
Jak znajde odpowiedni wozek i bede wiedziala ze chcem go !! tak to jest to co szukam i co spelnia moje wymagania i bedzie w promocji to go biore od razu :-) ale jak narazie nic nie wpadlo mi jeszcze w oko :confused:

reklama
j wam polecam bexa 3 wózek super lekki zwrotny gondolka jest spora prowadzi się świetnie.ja kupowałam na alegro z przesyłką kosztował nas 740zł a ma wszystko co potrzeba spacerówka też jest w nim fajna choć jeszcze jej nie używamy:-)

Do góry