kasiu zastanawiam sie rozwniez nad tym wozkiem jest ladny,juz tez go oglodalam i tez podobaja mi sie coneco,to fajnie ze jest taki maly przynajmiej duzo miejsca nie zajmuje ale ze pisza ze do 13 kg to tez nie musi byc taka dokladna waga dziecka heheheh :-):-):-):-):-):-)ale wozkow ogolem duuzoo i bardzo ladne sa tylko kupowac heh
reklama
M
MALENSTWO 33
Gość
Ale pewnie to jest podana waga wozka a nie do jakiej wagi dziecko mozna wozić w ty wozkukasiu zastanawiam sie rozwniez nad tym wozkiem jest ladny,juz tez go oglodalam i tez podobaja mi sie coneco,to fajnie ze jest taki maly przynajmiej duzo miejsca nie zajmuje ale ze pisza ze do 13 kg to tez nie musi byc taka dokladna waga dziecka heheheh :-):-):-):-):-):-)ale wozkow ogolem duuzoo i bardzo ladne sa tylko kupowac heh
veritaserum71
Fanka BB :)
Ja sie juz zdecydowalam na 1000%.
Jezeli jutro na USG genetycznym wszysko bedzie ok to w nagrode kupie sobie takie cudo :-) (komplet)
Maxi Cosi Mura 3 Carrycot Carseat Footmuff Tango Red : Prams | Pushchairs | Car Seats | Baby Care | Nursery Furniture | Shop Online - Winstanleys Pramworld
Jezeli jutro na USG genetycznym wszysko bedzie ok to w nagrode kupie sobie takie cudo :-) (komplet)
Maxi Cosi Mura 3 Carrycot Carseat Footmuff Tango Red : Prams | Pushchairs | Car Seats | Baby Care | Nursery Furniture | Shop Online - Winstanleys Pramworld
wlasnie tez slyszlam ze wozka lozeczkai fotelika sie nie powinnk kupowac,,ale jak sie urodzi juz dziecko to wtedy trzba bedzie kupowac zas inne potrzebne rzecz ja planuje wozek kupic gdzies w maj poczatek lipca..i reszte potrzebnych rzezy dla maluszka..............
Mama Helenki
i Aniki :D
Mam już wózeczek po córci, ale jak mam wolna chwilkę to przeglądam stronki w necie i tak sobie myślę czy sobie jakiegoś tandemu nie fundnąć
veritaserum71
No niby nie powinno sie kupowac, ale wlasnie teraz w Angli trwa sezon obnizek cen i wyprzedazy, takze oplaca sie kupowac, bo nie wiem jakie ceny beda w lipcu
Zreszta moi znajomi 3 lata temu kupili wozek bo bardzo im sie podobal , a dzieciaczka dorobili sie dopiero w zeszlym roku:-) I wszystko jest OK
Zreszta moi znajomi 3 lata temu kupili wozek bo bardzo im sie podobal , a dzieciaczka dorobili sie dopiero w zeszlym roku:-) I wszystko jest OK
Mama Helenki
i Aniki :D
Ja nie wierze w takie przesady, co ma być to będzie :-)
A ci znajomi to mają niezłe wyprzedzenie
A ci znajomi to mają niezłe wyprzedzenie
Orsi005
Ja tam tez nie wierze w przesady :-)
Teraz sa przeceny i mozna naprawde cos fajnego kupic za nieduze pieniadze,
Jak znajde odpowiedni wozek i bede wiedziala ze chcem go !! tak to jest to co szukam i co spelnia moje wymagania i bedzie w promocji to go biore od razu :-) ale jak narazie nic nie wpadlo mi jeszcze w oko
Teraz sa przeceny i mozna naprawde cos fajnego kupic za nieduze pieniadze,
Jak znajde odpowiedni wozek i bede wiedziala ze chcem go !! tak to jest to co szukam i co spelnia moje wymagania i bedzie w promocji to go biore od razu :-) ale jak narazie nic nie wpadlo mi jeszcze w oko
reklama
j wam polecam bexa 3 wózek super lekki zwrotny gondolka jest spora prowadzi się świetnie.ja kupowałam na alegro z przesyłką kosztował nas 740zł a ma wszystko co potrzeba spacerówka też jest w nim fajna choć jeszcze jej nie używamy:-)