reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

Piankowe są lżejsze. No i nie da się gumy złapać :tak:

Ja w emmaljundze mam pompowane i nigdy gumy nie złapałam. Natomiast znajoma w bartatinie ma już chyba trzeci komplet dętek...:confused:

reklama
no wlaśnie podoba mi się emmaljunga city cross, ze wzlędu na wage i gabaryty, no i ma te piankowe koła, inne modele mają dmuchane, ale są potwornie ciężkie, mieszkam co prawda na I pietrze, ale to i tak trzy półpietra:-:)-:)-(

emmaljungi sa pozatym potwornie drogie, z tymże czytalam, że to merecedesy wśród wózkow:-):-):-) więc może warto zainwestować dla komfortu dzidziusia i swojego,

ostatnio przygladałam się też wózkom jedo, ktoś może mial do czynienia z tą marką???

No właśnie chyba jedo robi tą bartatine o której wspomniałam :confused:
Na początku się zastawiałam nad tym wózkiem, ale jestem bardzo zadowalana, że mam emmaljunge

veritaserum fajniutki ten wózeczek z tymże ja stawiam na klasyczny czterokołowy, jakoś do tych trzykołowców nie moge sie przekonać :-)

Ale wpadka :zawstydzona/y:, pomylilam zdjecia :-)
Moj wozek ma 4 kola i wyglada tak :-)

Maxi Cosi Mura 4 Carrycot Carseat Footmuff Tango Red : Prams | Pushchairs | Car Seats | Baby Care | Nursery Furniture | Shop Online - Winstanleys Pramworld

Te 4-kolowe sa troche drozsze, ale mi sie znacznie bardziej podobaja :-)
Jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w blad :zawstydzona/y:

W sumie jest jeszcze trochę czasu więc ten zakup da się jeszcze przemyśleć. Jedyne co chcę to na pewno pompowane koła. Na wsi drogi są różne, różniaste także koła piankowe nie mają polotu.:-)

a co myslicie o mojej propozycji - zadna sie nie wypowiedziała - chodzi mi o ABC design na stelażu Condor 6s np tutaj : ABC Design Condor 6S

czy którejs (oprócz mnie sie taki wózek podoba) widziałam go na zywo w dówch sklepach i jest dosyc fajny
Mura też mi się podoba ale niestety jest drozsza wiec chyba odpada.
Myslę jeszcze ewentualnie o dokupieniu stelaża do bebe conforta - bo gondole mam od siostry tylko stelaż "rozwaliła" na irlandzkich drogach:blink:.

Ps AsiaJan - mamy taki sam termin wg suwaczków:tak: - nie jesteś jednak dopisna do listy lipcówek

Ostatnia edycja:
A mi udało się wylicytować na eBay dodatkowe siedzisko do mojej emmaljungi :-)

Moja córa będzie mogła posiedzieć w trakcie dłuższego spaceru:tak: a to wszystko bez zakupu podwójnego wózka :happy::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
kpjm fajniutki ten wózeczek i cena przystępna, z tymże mnie podobaja się bardziej takie ktore maja rowne koła, a ten ma te z przodu wyraźnie mniejsze, ale to rzecz gustu, a jak mówią o gustach sie nie dyskutuje;-)

Do góry