reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
veritaserum fajniutki ten wózeczek z tymże ja stawiam na klasyczny czterokołowy, jakoś do tych trzykołowców nie moge sie przekonać :-)

Ostatnio widziałam w komisie taki w typie i wyglądzie trzykołowca ale co mnie zdziwiło, że ma normalnie 4 kółka. Fajny też był... I cena nie była zbyt wygórowana. Nie wiem niestety z jakiej firmy ale wyglądam dość porządnie. I na wyposażeniu miał sporo tych zamienników.

No właśnie jak to jest z tymi wózkami na trzech kółka? Słyszałam tyle negatywnych opinii a przyznam szczerze, że mi się bardzo podobają. A jednak wiem, że we wózku nie chodzi tak bardzo o wygląd co o funkcjonalność.

AsiaJan niektórzy twierdzą że są one mniej stabilne i bardziej wywrotne, praktykiem nie jestem, więc pisze to co wyczytałam w internecie, ja osobiscie jakos nie moge się do nich przekonać i stawiam na klasykę - 4 kółka:-)

mi tez się nie podobają te 3 kołowe
wczoraj obserwowałam wózki na mieście i tylko się utwierdziłam że wózek ma mieć duże pompowane koła a nie takie malutkie

Mi się na początku podobały trzykołowe. No ale mój M powiedział stanowcze nie!!

Potem zaczęłam obserwować mamy na ulicy i większość z nich pokonywała wysokie krawężniki tyłem, bo przy takich przeszkodach wózek robił się niestabilny, wiec przyznałam mu racje :-) Co nie zmienia faktu, że niektóre nadal mi się podobaja :sorry2:

a mi te trzykolowce w ogole sie nie podobaja. jak patrze na nie to mam wrazenie ze dziecku jest w nich ciasno.
jestem za czterema duzymi pompowanymi kolami. moja kolezanka ma x landera i sobie go chwali. jedyny mankament to waga.

reklama
też mam wrażenie ze te 3kołoce sa niestabilne, pozatym mnie w ogóle podobają się wózki o klasycznych kształtach, nie przepadam za takimi "nowoczesnymi" w wyglądzie, więc może i to mnie do nich zniechęca

przed ciążą jedyna marka wózkow jaka kojarzyłam to oczywiście chicco i na poczatku nawet się im przyglądała, ale teraz bym na pewni chicco nie kupila, wydają mi się plastikowe no i te małe kółeczka

my z M raczej aktywnie spędzamy czas więc duże koła to podstawa, zastanawiam się tylko czy ko,la pompowane czy piankowe??? te piankowe są lżejsze sta moje wątpliwości. czy któraś z juz doświadczonych mam może mnie w tej kwesti oświecić??:-)

Do góry