reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
No tak, ja to się cieszę, że kupno już mam za sobą i nie miałam wachań, bo w sumie to od razu wiedziałam jaki chcę, a potwierdziła mi, że wybór dobry moja siostra i kilka innych osób, więc mnie ominęło wachanie się na temat wózka, tylko zastanawiałam się nad kolorem :-p

oczywiście ..na allegro tez sprzedają sklepy :-p...wystarczy napisać meila z pytaniem o kolor .....
wiele sklepów oferuje pełna gamę kolorystyczną :tak:

No wiem, właśnie weszłam na allegro, żeby zobaczyć :-) i to jest poprostu limitowana wersja kolekcji 2007, więc pewnie ciężko będzie dostać, zobaczyłam na allego jedną więc może Ci się przyda Kathy QUINNY SPEEDI SX PAPILLON+GONDOLA+FOTEL+GRATISY (342837688) - Aukcje internetowe Allegro

Tak dotkass ten kolor raczej z kolekcji 2006 bo ponoc już nie dpstepny na bank w sklepie także nici ale ładny i dla dziewczynki by sie nadał.A twój kolor to ja chyba widziałam na żywo ale tylko gondolke i to w x-landerze jak ulica jechał -to ładniejszy jak na zdjeciu bo bardziej w zielony wpadał a na focie taki jakiś zgniły;-)ale to nic nie przejmuj sie :happy:Masz z głowy ja ten kolor wezme papilon na sklepie bobowózki.pl
bo tam maja po 2300 a bez przesyłki a na allegro po 2440 zł i + przesyłka -zawsze to taniej;-).

No tak, ja to się cieszę, że kupno już mam za sobą i nie miałam wachań, bo w sumie to od razu wiedziałam jaki chcę, a potwierdziła mi, że wybór dobry moja siostra i kilka innych osób, więc mnie ominęło wachanie się na temat wózka, tylko zastanawiałam się nad kolorem :-p

Do tej pory byłam zdecydowana na Marite ROANa, ale im więcej wózków oglądam tym więcej mam wątpliwości :baffled: i po prostu głupieję.
Kiedyś było "fajnie" szło się do sklepu i co było, to się brało i jeszcze trzebabyło się cieszyć, że w ogóle cos było

Ufff... w koncu sie udalo! Dobra cena, bo wozek 799, a fotelik, ktory mozna wpiac to 259 zl. Na zywo naprawde fajnie sie prezentuje.

też go oglądałam i się zastanawiałam ale akurat w tym jak dla mnie za małe kólka ja potrzebowałam na duzych pompowanych ale inny z deltim mi się podobały i mają nawet niską cenę:-)

reklama
Do tej pory byłam zdecydowana na Marite ROANa, ale im więcej wózków oglądam tym więcej mam wątpliwości :baffled: i po prostu głupieję.
Kiedyś było "fajnie" szło się do sklepu i co było, to się brało i jeszcze trzebabyło się cieszyć, że w ogóle cos było
a czemu masz wątpliowści?

Do góry