reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Jedno co moge polecicic przy wyborze wózka to napewno duże pompowane koła -ze wzgledu na dobra amortyzacje .Nie wyobrażam sobie nawet ,że mam wózek na małych piankowych kółkach a takiemu małemu jescze nowordkowi główka lata i podskakuje na wszystkie str:no:ony....
Nawet lekarze nie polecaja takich wózków bo dla zdrowia dziecka musi być amortyzacja a pozatym te nasze chodniki:no:pozostawiaja wiele do życzenia -przeciez nie wszedzie sa polbruki i równości:no::dry:.
Dlatego u mnie naważniejszym priorytetem przy wyborze wózka były duże pompowane koła:tak:;-).Pewnie wózki z małymi też są ładne ale serio nie praktyczne -DZIEWCZYNY TU TEZ TRZEBA PATRZEĆ NA ZDROWIE TAKIEGO MAŁEGO MALUSZKA!
Myślę,że ktoś z tych rad skorzysta :tak:

Kathy, cos mi zaświtało, że pytałaś się ile gwarancji mam na wózek, a ja chyba nie odpowiedziałam...hmmmm...nie pamiętam...skleroza:baffled:, mamy gwarancji 2 lata na wszystko, nawet na śpiworek, torbe i pompkę, na wszystkie dodatki :-)

Mój Szymonek ma już swoją brykę :-D nareszcie, po tylu miesiącach zastanawiania się i watpliwości. Miał być inny kolor, ale jak zobaczyłam ten "na żywo" to od razu zapadła decyzja.
Niestety nie umiem wstawiac zdjęć (i pewnie się juz nie nauczę :-D), to wkleję Wam linka z aukcją na Allegro i z tym kolorkiem

Wózek Roan MARITA wysyłka GRATIS w 24h (343500981) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo ładny kolorek :-) moja sąsiadka ma taki tylko cały sztruksowy, bez tego skaju. jest mięciutki, przytulny :-) super wózeczek

reklama
Do góry