reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Witam moje Kochane, no dziękuję bardzo za radę bo z niej skorzystałam, co ja bym bez Was zrobiła:confused: NIE KUPUJE już tego wózek fakt że ładny ale dla dziecka do II m-c życia. Mój mąż stwierdził że z metrówką po sklepach będziemy chodzić:-D . Jeszcze raz dzięki:tak: Aha wózek ww. super kwiatki zniewalające:-)

reklama
Polka to super,po to tu jestesmy zeby sie na wzajem wspierac:) A jesli chodzi o te kwiatki to gdzies widzialam takie tez......a gondole moga nawet miec do 80 cm wiec jest roznica......:) Jka znajde inny wozek z takim wzorem to ci pokaze...

A mój mąż kupił wczoraj od znajomych wózeczek- Graco, z fotelikiem do samochodu, kolor granatowy, mniej więcej taki
wzek1lu8.jpg
, trochę ciemniejszy kolor.
niektórzy się dziwią,że już kupiliśmy, ale była okazja, bo taki wózek nowy kosztuje ok 300 funtów, a my kupiliśmy za 100., jak nówka...Mój M jest taki dumny z siebie, że wypatrzył,że kupił...

cfcgirl taki sam miałam i byłam super zadowolona ;-) nie wiem jak wyglądaja twoje kóleczka od wozeczka bo w u nas w Polsce musza być pompowane, ale w Anglii nie koniecznie...

reklama
Witam. My na szczescie kupno wozka mamy z głowy. Jak urodzila sie Julcia kupilismy Ring Max Adbora- dla zainteresowanych jego głowne wady to:
1. Zbyt duza waga
2. Cięzko sie przeklada rączka a więc cięzko go samej złozyc i np wrzucic do auta (ze nie wspomne o ponownym wyjeciu i rozłozeniu)
3. Z powodu swoich gabarytow ciezko sie nim kieruje
4. Tylko 3 pozycje oparcie: _ / I z tym ze ta trzecia to jest naprawde 90 stponi co uniemozliwia wygodna jazde wiec w zasadzie kozysta sie tylko z 2 :/

Zalety:
1. Naprawde duzo miejsca dla malenstwa
2. Swietnie sie sprawdil jako terenówka do jezdzenia u dziadków po lesie bo po niecalych 2 miesiacach zostal juz u moich rodzicow a my kupilismy w komisie Inglesine Magnum. Zaplacilismy 200.. Włozylismy w nią jeszcze 200 (zamowilismy w inglesinie nowe części ktore byly zurzyte) tak więc wozek kosztowal nas 400 i to byl dopiero strzal w 10. Leciutki, wygodny i napewno bedzie teraz sluzyl naszemu synkowi. Julka jezdzila w nim do roczku a potem kupilismy jej parasolke ktora tez nie zdazyla sie wysłużyc bo jak tylko zaczela pewniej biegac (Julka- nie spacerówka ;-)) to wozek jezdzi z nami awaryjnie w bagazniku i wyjmujemy go tylko na kryzysowe momenty (np jak nam Julcia usnie w aucie a my gdzies idziemy wiec ją kladziemy w wozek i juz .wozek wyglada tak jak na zdjeciu tylko ma granatowo-bezową "tapicerke" :) - Inglesina Magnum w

Do góry