reklama
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
a ja tak na poważnie....czy któraś z was widziała taki wózeczek??? i czy może mi cos o nim powiedzieć??? ..:: BOBO WӚKI DZIECIʃE ::.. ► Bebecar Mutsy Peg Perego: BARTATINA g³ꢯko-spacer+FOTELIK +TORBA
szopek
Mama Kniazia Burubara
widziałam kiedyś, ale nie testowałam. Wersja głęboka jest fajna (80 cm długości to nieźle), ale ja widziałam już w wersji spacerowej na ulicy. Siedzisko było wysoko, wiec dla większych dzieci nie bardzo sie nadawało- tak mi sie wydaje, ze do roku max. Potem to już chyba kombinują i same chcą wejść, zejść- z wysokości to mało bezpieczne ( wiem, ze są szelki, pałąki, chodzi mi o ogólne kręcenie się).Ale ja sie na dzieciach nie znam - i tylko tak sobie kombinuję w głowie.a ja tak na poważnie....czy któraś z was widziała taki wózeczek??? i czy może mi cos o nim powiedzieć??? ..:: BOBO WӚKI DZIECIʃE ::.. ► Bebecar Mutsy Peg Perego: BARTATINA g³ꢯko-spacer+FOTELIK +TORBA
Tylko nie wiem, czy w tym twoim jest wogóle spacerówka- czy gondola i fotelik . Zazwyczaj to jakoś tak wygląda:
W�zek Bartatina Classic 2007: Sklep Internetowy Baby Fant
Na przejażdżce testowałam ostatnio coś tam voyager 005 ( chyba deltim) i baby Dreams Atlantic.
szopek
Mama Kniazia Burubara
Aurelia79
http://www.roan.pl/pliki/pl/ROAN_folder_2007.pdf
tu masz katalog z wszystkimi kolorkami - jest ich trochę... Jestem pozytywnie zaskoczona bo dotychczas widziałam same bure kolory.
http://www.roan.pl/pliki/pl/ROAN_folder_2007.pdf
tu masz katalog z wszystkimi kolorkami - jest ich trochę... Jestem pozytywnie zaskoczona bo dotychczas widziałam same bure kolory.
Aurelia79
Podwójna Mamusia
No to super, że podjeliście już decyzję co do wózka dla mnie Roan odpada bo za ciężki i kuzynka powiedziała, że sobie nogi poodbijała o niego.
Polka, co to znaczy, że sobie nogi poobijała? Ja go dziś prowadziłam i był super.
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...iwdeszczowa-2-okrycia-na-nozki-parasol-14468/
Aurelia, tu dziewczyna chce sprzedac własnie taki wózeczek
Aurelia, tu dziewczyna chce sprzedac własnie taki wózeczek
reklama
szopek
Mama Kniazia Burubara
Mam takie pytanie do osób rozeznanych. Otóż ciągle słyszę, ze powinnam zwracać uwagę czy wózek ma przekładaną rączkę. Jeśli ma - to super. Radzą mi tak posiadaczki takiego bajeru . Jeśli pytam czy sie dobrze wózek prowadzi to nagle im sie przypomina, że:
- po przełożeniu rączki wnoszą go na krawężnik, bo podjechać sie nie da
- często skręca podczas jazdy, znosi go jakby
+ jeśli nagle zacznie wiać czy zbyt radośnie świecić słońce to można przekręcić rączkę i kłopot z głowy.
Z tym, ze moje koleżanki mają raczej wózki z "niższej półki"( jakieś krzaki polsko-chińskie) lub deltim voyager czy BREAKER. Nie wiem, czy to tak tylko z tymi konkretnymi wózkami czy tak po prostu już jest z przekładana rączka.
Jeśli tak jest we wszystkich , to po jakiego grzyba cieszyć sie bajerem który uniemożliwia mi normalne prowadzenie wózka?
a tak na marginesie wszystkie moje koleżanki są zadowolone ze swoich wózków: nawet jeśli wiecznie skrzypią, ważą po 20 kg Jedna tylko nie jest, która miała jakiegoś GRACO z zegarkiem w budce ( nie znam modelu bo dawno o tym rozmawiałyśmy- będzie z 2 lata), bo telepało strasznie jej małym i był wąski.
- po przełożeniu rączki wnoszą go na krawężnik, bo podjechać sie nie da
- często skręca podczas jazdy, znosi go jakby
+ jeśli nagle zacznie wiać czy zbyt radośnie świecić słońce to można przekręcić rączkę i kłopot z głowy.
Z tym, ze moje koleżanki mają raczej wózki z "niższej półki"( jakieś krzaki polsko-chińskie) lub deltim voyager czy BREAKER. Nie wiem, czy to tak tylko z tymi konkretnymi wózkami czy tak po prostu już jest z przekładana rączka.
Jeśli tak jest we wszystkich , to po jakiego grzyba cieszyć sie bajerem który uniemożliwia mi normalne prowadzenie wózka?
a tak na marginesie wszystkie moje koleżanki są zadowolone ze swoich wózków: nawet jeśli wiecznie skrzypią, ważą po 20 kg Jedna tylko nie jest, która miała jakiegoś GRACO z zegarkiem w budce ( nie znam modelu bo dawno o tym rozmawiałyśmy- będzie z 2 lata), bo telepało strasznie jej małym i był wąski.